Legendary Pokémon

Full Version: Φυτα - Σπασικλες
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Εγω πιστευω πως μαγκας θεωρειται αυτος που πηγαινει καλα στο σχολειο,εχει τις παρεες του και ξερει να διασκεδαζει (ειπα σχεδον οτι ειπε ο Aldark).Επισης μαγκας δεν σημαινει να τα βαζεις με τους αδυναμους ή ακομα να τα βαζεις και με δυνατους γιατι αυτο σημαινει πως κανεις επιδειξη δυναμης και νομιζω πως ειναι καλυτερα να λυνεις τα θεματα που εχεις με τον αλλον με λογο παρα με βια!!
Κοιτα, κατα την γνωμη μ το πιο "φλωρικο" ειναι οτι ο διευθηντης/διευθηντρια σας τημωρισε για ενα γεγωνος που εγινε εκτος σχολειου, και πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε το δικιο σας μεσω της δευτεροβαθμιας!

Τωρα, ναι μεν ηταν "φλορικο" που σας καρφωσε, αλλα μπες λιγο στην θεση του: αν ησουν μονος σου και ηταν μια παρεα με 2-3 ατομα, θα τους πηγενες κοντρα? (ασε που αν ειναι οπος τον φανταζομαι, δεν πιστευω να ειχε καν τα κοτσια και την δυναμη να τα βαλει με εναν)
Μετα, βρηκε τον μονο τροπο που μπορουσε για να σας εκδικηθει, και ετσι σας καρφωσε!
Φυσικα, ειμαι υπερ των ανθρωπων που εχουν κοτσια και δεν βαζουν αλους να καθαρισουν για αυτους, και θεωρω την πραξη του, πραξη δηλειας, αλλα δεν ειναι ολοι γενημενοι με εναν κωδικα τημης πολεμηστη! ελπιζω να μην με παρεξηγησεις... εγω απλως εκφραζω την γνωμη μου...
Αυτα...
μα κανεις δεν συμπαθει τους μαρτυριαρηδες ξερεις....
Ενώ δυστυχώς τους ψευτόμαγκες έχουμε τη κακιά συνήθεια στα ελληνικά σχολεία να τους κάνουμε ήρωες...
(22-12-2009 09:48 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Ενώ δυστυχώς τους ψευτόμαγκες έχουμε τη κακιά συνήθεια στα ελληνικά σχολεία να τους κάνουμε ήρωες...

Ναι, συμφωνω απολυτα μαζι σου, Γιωργο! Προσοπικα, οταν χρειαστει να παιξω ξυλο (ευτυχως δεν εχει τυχει απο τοτε που μπηκα στο λυκιο), ειναι εναντιων αυτων των "Ψευτομαγκων" που τα βαζουν με τους πιο μικροσωμους/αδυναμους/εσωστρεφεις οι οποιοι δεν τολμουν να τους πανε κοντρα, με αποτελεσμα να γεμιζουν με ενα ηλιθιο αισθημα οτι περασανε μαγκια! Ευτυχως γεννηθηκα μεγαλωσωμος (1,93) και ξερω πολεμικες τεχνες (μαυρη ζωνη σε ενα Ιαπονικο αντιστοιχο του Kung Fu), και ετσι δεν αφηνω να περασει η μαγγια τους σε εμενα, ή σε καποιον φιλο μ! Αλλα δεν ψαχνω το "ξυλο". ειναι μονο σε περιπτωση που χρειαστει για αυτοαμυνα. Και οσο για αυτα που λενε περι ειρηνικων τροπων, εχω μονο ενα να πω: Δυστηχως, η εμπιρια μου εχει διξει οτι αυτου του ειδους οι ψευτομαγκες δεν καταλαβαινουν απο διαλακτηκοτητα, και, λογο του οτι (ισως να φταιει και η καταγωγη μ απο κρητη) εγω μια τιμη την οποια βαζω παν απ' ολα, δεν μπορω να αφησω αυτους τους ψευτομαγγες να μου περασουν μαγκια! Φυσικα πρωσπαθω να λυσω τα παντα με τον λογο, οστε να καταληξουμε σε μια κατασταση που δεν υποτιμα κανεναν, αλλα ¨οπου δεν πιπτει λογος, πιπτει ραυδος" (συγνωμη για την απαραδεκτη ορθογραφια)!

τελος, προσβολες θρησκιας, οικογενιας και αξιοπρεπειας, ακομα και αν με παρακαλανε, δεν συγχωρω: αυτος ειναι ο κωδικας τιμης μου!

(22-12-2009 09:47 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]μα κανεις δεν συμπαθει τους μαρτυριαρηδες ξερεις....

δεν διαφωνο μαζι σου, απλα σου λεω οτι δεν ειχε τα κοτσια να τα βαλει μαζι σας, και ετσι ξεσπασε τον θυμο του με οποιον τροπο μπορουσε!
επισης, σε συμβουλευω να το σκευτεις αυτο με την δευτεροβαθμια: κατι τετοιοι καθηγητες που νομιζουν οτι εχουν το δικαιωμα να κανουν οτι γουσταρουν τους θεωρω ντροπη για το ανθρωπινο γενος!
(22-12-2009 10:02 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]τελος, προσβολες θρησκιας, οικογενιας και αξιοπρεπειας, ακομα και αν με παρακαλανε, δεν συγχωρω: αυτος ειναι ο κωδικας τιμης μου!

Σε αυτό και γω είμαι αμίληκτος. Βρίσε με εμένα όσο θες. Θα γελάω. Αλλά κάτι από αυτά σηκώνει ξυλίκι. Φάλκον Punch και τέτοια. Diample Jump , ξέρετε σεις....
(22-12-2009 10:16 PM)Aldark Wrote: [ -> ]
(22-12-2009 10:02 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]τελος, προσβολες θρησκιας, οικογενιας και αξιοπρεπειας, ακομα και αν με παρακαλανε, δεν συγχωρω: αυτος ειναι ο κωδικας τιμης μου!

Σε αυτό και γω είμαι αμίληκτος. Βρίσε με εμένα όσο θες. Θα γελάω. Αλλά κάτι από αυτά σηκώνει ξυλίκι. "Γερακι" Punch και τέτοια. Diample Jump , ξέρετε σεις....

Προσοχη, το "Γερακι" punch, ανηκει αποκληστηκα στον Βασιλη και τον Θανο... Wink
Also: Δυστυχως στο σχολειο μ εχουμε και σπασικλες και ψευτομαγκες...
Eμείς δε νομίζω να χουμε σπασίκλες , δεν έχει πάρει το μάτι μου κανέναν. Ψευτομάγκες έχουμε , κάτι απ'το λύκειο (πρώτη Λυκείου) που τα βάζουν με μικρότερους. Αυτοί μου τη σπάνε κυρίως και φυσικά τα Καρφιά.
(22-12-2009 10:16 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Αλλά κάτι από αυτά σηκώνει ξυλίκι. Φάλκον Punch και τέτοια. Diample Jump , ξέρετε σεις....

Gomu gomu no gigant pistol, Rokuougan και gomu gomu no jet gatling κυριως. Τωρα και ενα Kokutel Cross/Diamond δεν θα τους χαλαγε καθολου. Toungue

(22-12-2009 10:36 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Eμείς δε νομίζω να χουμε σπασίκλες , δεν έχει πάρει το μάτι μου κανέναν. Ψευτομάγκες έχουμε , κάτι απ'το λύκειο (πρώτη Λυκείου) που τα βάζουν με μικρότερους.

Μερικες φορες σπασικλας και ψευτομαγκας πανε μαζι. Δηλαδη, σκεφτειτε καποιον που κολλαει μαγκιες σε εναν μικροτερο και ταυτοχρονως του την σπαει μεχρι αηδιας. ;/
kapote mporousan na me pou spasikla giati ka8e mera imoun spiti kai den evgena pote oute gia volta (pio poli me esoklisto 8a me ekana alla telos panton). meta omos arxisa na vgeno afto egine kapou stin 2 gimnasiou apo tote kanenas den me ksana ipe tipota giati 8a etroge poli ksilo, me afton ton tropo evala merikous stin 8esi tous, ksero akreos tropos alla ti na kanoume to zitousan. episis simfono me MANUELF gia prosvoles pros 8riskia filous kai ikogenia.
ΓΙΑΝΝΗΣ Wrote:den me ksana ipe tipota giati 8a etroge poli ksilo

Το Gomu Gomu no Giganto Pistol που λέγαμε xP.

οκ σβηστε το.

Αλλά μπας και μήνει να γράψω ότι ο λόγος που τιμωρηθήκατε ήταν εντελώς φέηλ. Αφού δεν έγινε στο σχολείο.....ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ?!
Katarxas egw 8a ekana skhniko sthn dieu8yntria logo e3osxolikou gegonotos.Epishs,eeeee!!!Ti florika pragmata einai auta?Emeis sto gymnasio kleidosame mia ka8hghtria sthn ta3h mas(eixame gymnastikh) gia 40 lepta kai den timorh8hke kaneis.Oson afora to fyto,mia le3h mou erxete sto myalo,Argirhs!Ena fyto pou vgazei 20 para ena.Prox8es,grafame istoria.5 selides ulh.Kai leei h fytoukla:Egw den diavasa poly giati einai eukola.-Posh wra diavases?-3 wres.Eee ti tou les meta.
Telos,to paidi pou sas edwse stegna,egw proswpika,tetoiou eidous atoma ta lew m@l@ke$ kai karagiozides.Pantws,exw na to lew...sto sxoleio mou den anexontai ta karfia.An h ka8hghtria grafei ston pinaka kai ths peis:Daskala,o tade mou peta3e to stylo sto mati,8a dosei oriaia apovolh se esena kai 8a sou pei:Egw sto ma8hma mou,den anexomai karfia.Telos.Kai ante geia.

H gnomh mou:Mhn 3anaasxolh8eis mazi me auton ton florimpa.Kai an sou milhsei pote,pes tou na paei na...
χεχεχεχεχε...Αλαζω λιγο το θεμα μας και το παω παλι στους ψευτομαγκες.Ηταν μια πολυ ωραια μερα,ηλιολουστη,και πηγεναμε ''περιπατο'' στην ελευσινα.Ξερω 'γω περναμε καλα και μπλα μπλα μπλα...Κατα το τελος ειμαι εγω και λογομαχω με κατι ψευτομαγκες του λυκειου [πρωτη μαλλον] και μου λεει ενας ρε βλαμενο ελα να βαλουμε δυναμη.Καλα του λεω,βαζουμε δυναμη[με το αριστερο για να ξερετε]και τον νικαω.Καταλαβενετε για τι μπουλιδες μιλαω...
Όταν λες μπούληδες τι εννοείς;Το βγάζεις από τη λέξη "bully";Anyway,νομίζετε πως είναι λίγοι οι ψευτόμαγκες;Αν ναι,κάνετε λάθος!Στο παλιό σχολείο μου (αυτό στην Ελλάδα) πάνω από το 60% (μπορεί και παραπάνω,αλλά το 60% το πιάνουν στα σίγουρα) των παιδιών της τρίτης γυμνασίου καπνίζουν (για μαγκιά και καλά) και ΟΛΟΙ τους τα βάζουν με μικρότερους.Ειδικά τα παιδιά της πρώτης που συνήθως δεν ήξεραν τι να κάνουν.Ασφαλώς,οι πιο πολλοί τους αποδείχθηκαν κομπλέξαροι που δεν είχαν τι να κάνουν παρά να καπνίζουν,να κάθονται έξω όλη την πρώτη ώρα και να το παίζουν μάγκες,ενώ δεν είναι.

Σημείωση:Μιλάω για την περσινή κατάσταση του σχολείου μου,αφού δεν έχω ιδέα για το τι συμβαίνει εκεί φέτοςBig Grin
(24-12-2009 01:18 PM)Spyros Wrote: [ -> ]της τρίτης γυμνασίου καπνίζουν

αν και μακραν αντικαπνιστης... να φανταστω για σενα οποιος καπνιζει ειναι αλητης κολοπαιδο πρεζακι και ολα τα σχετικα?

(η μηπως πιστευεις οτι το καπνισμα ειναι μαγκια ή οτι τους κανει ανωτερους? )

μια κακη συνηθεια ειναι για μενα σα να ρευεσαι η να κλανεις σε κοσμο (με την μονη διαφορα οτι αυτα ειναι φυσικες αναγκες του οργανισμου ενω το αλλο ενας εθισμος οπωως τα ναρκωντικα (μιας και συγκαταλεγεται στην ιδια κατηγορια)
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's