Δε λέω πως όποιος καπνίζει είναι αναγκαστικά είναι παλιάνθρωπος/παλιόπαιδο.Αλλά τα συγκεκριμένα άτομα είναι.
Επίσης,δεν πιστεύω πως το κάπνισμα τους κάνει ανώτρους.Μάλλον εκείνοι το πιστεύουν.Για ποιον άλλο λόγο θα άρχιζε κάποιος το κάπνισμα;Ντάξει,δε μιλάω για παιδιά των οποίων οι γονείς έχουν χωρίσει ή είναι ορφανά (ή ο,τιδήποτε τέτοιο).Αυτή είναι άλλη περίπτωση.
Στην τάξη μας πάντως, αυτοί που καπνίζουν(ευτυχώς λίγοι είναι) το μόνο που κερδίζουν είναι δούλεμα την ώρα της γυμναστικής επειδή δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και τους πιάνουν τα πνευμόνια τους. Ένας φίλος μου που καπνίζει μάλιστα προσπαθεί να το κόψει(και παρ'ότι καπνίζει μια χαρά παιδί είναι).
Oso gia tous pseutomages,apo autous exoume pollous.Einai enas typos sto sxoleio kai ksafnika fetos to paizei magas kai ginetai enoxlhtikos.Gi'auton ton logo enas filos mou tou erikse mpounia.Kai epeidh me eide na voh8aw mia filh tou me esprokse me apotelesma na xtyphsw se mia gwnia kai otan tou eipa na fygei,mou ekane magies ki etsi efage kai 2h mpounia apo emena.Tetoious pseftomages den tous paw me tipota.
(25-12-2009 12:44 AM)Spyros Wrote: [ -> ]θα άρχιζε κάποιος το κάπνισμα;
εεμμ
ειτε αρχίσει το κάπνισμα ειτε παει και αυτοκτονήσει το ιδιο και το αυτο ειναι. απλα με το καπνισμα θα περασει του τελευταίους 6 μηνες της ζωης του στο νοσοκομείο
Πρωτ' απ' ολα, οχι καπνισμα, εδω δεν θα αλλαζα ουτε τις καλτσες μου, μονο και μονο επιδη καποιοι ψευτομαγγες μου το λενε! Αν ποτε το αρχιζα (που αποκλειετε) θα ηταν επιδη ετσι γουσταρω εγω! Τωρα, ολοι αυτοι που το παιζουν μαγγες καπνιζωντας τωρα, θα δουν οι ιδιοι ποσο μαγγες ηταν οταν θα φτασουν 25-30 χρωνων, και θα αισθανοντε σαν 60αριδες!
simfonw me ton aderfo mou
(26-12-2009 10:27 PM)staraptoras Wrote: [ -> ]συμφωνώ με τον αδερφό μου
(fix'd)
also epic comment is epic XD
(25-12-2009 01:01 AM)skorp Wrote: [ -> ]Oso gia tous pseutomages,apo autous exoume pollous.Einai enas typos sto sxoleio kai ksafnika fetos to paizei magas kai ginetai enoxlhtikos.Gi'auton ton logo enas filos mou tou erikse mpounia.
Το "σου έριξα μπουνιά → είμαι δυνατότερος → είμαι καλύτερος" είναι ο ορισμός του ψευτομάγκα στο μυαλό μου, δώσε μου ένα καλό λόγο που το έκανε to prove me wrong.
Και εμείς έχουμε τέτοια στο σχολείο μας..φυτά μπορεί να μην έχουμε αλλα σπασίκλες έχουμε και μάλιστα μας περισσεύουν κιόλας.
Αυτό που λέτε για το κάπνισμα, εγώ προσωπικά δεν καπνίζω αλλά κανω παρέα με άτομα που καπνίζουν.Αν και μου έχουν πει να αρχίσω και εγώ δεν δέχτηκα και εντάξει οκ αυτό δεν σήμαινει ότι θα φύγω από την παρέα.Αυτoi το κάνουν για μαγκιά (αν και η μαγκιά φένεται από αλλα πράγματα imo).
Τέσπα..αυτά από μένα.
den eiparxoun oute fita oute spasikles
δε σημαινει οποιος ειναι φυτοειναι σπασικλας και οποιος καπνιζει ειναι κολοπαιδο υπαρχουν εξερεσεις και αυτοι που ειναι 1απο τα2 η και τα 2
για τους ψευτομαγκες απλα μιν ασχολιστε καθολου παιδια να νιαζεσται μονο για ην παρεα σας και αμα σας πειραζει στο φιναλε φιναλε πες τοστα φιλαρακια σου (οχι να πλακωθειτε)η πεστο στον πατερα σου κατι ετι κιαλιος θα σενοιαζει τι θα σου λεει να σα νοαζι παιδια τιλενε οι πραγμτικοι φιλοι τωα για τουσ αλλους μηναναφερω τωρα εκφραστικα (σεβομαι απολυτα το lp)
εχει τυχει πριπτωσεις που και στα καλαπαιδια ν χουνεμπουχτισει και για καπο διαστημα να το παιζουν ψιλομαγκς αυτο σημαινει πιδι δεν αντεξαν αλλο απλα ξαναθελουν χρονο για να ξαναγινου οπως πριν μεχρι εκτνοθουν που λεμε
(05-01-2010 09:07 PM)staraptoras Wrote: [ -> ]den eiparxoun oute fita oute spasikles
Υπάρχουν και φυτά και σπασίκλες. Prove me wrong.
Επίσης εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω για το τσιγάρο.
Το τσιγάρο σύμφωνα με τους καπνιστές τους βοηθά να χαλαρώσουν όταν έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Επίσης τους βοηθά να χάσουν το άγχος που ίσως τους δημιουργεί η δουλειά ή το σχολείο.
Σύμφωνα με μελέτες το πρώτο βήμα προς τον αλκοολισμό είναι όταν π.χ. ο άντρας γυρνάει σπίτι του και λέει στην γυναίκα του "Βάλε ένα ουισκάκι να χαλαρώσουμε". Συνεπώς επιστημονικώς αποδεδειγμένα η χρήση της όποιας ουσίας για να επιφέρουμε μια ψυχική κατάσταση που είναι επιθυμητή έχει ως βέβαιο αποτέλεσμα τον εθισμό. Από εκεί και πέρα, ο αλκοολισμός προκαλεί θάνατο. τα ναρκωτικά επίσης και το τσιγάρο το ίδιο. Γιατί το τσιγάρο κυκλοφορεί ελεύθερο ενώ τα ναρκωτικά είναι παράνομα; Ο συλλογισμός μου δεν έχει ως απότερο σκοπό την ελεύθερη διακίνηση των ναρκωτικών αλλά την απαγόρευση των τσιγάρων.
Τώρα είναι που πολλοί θα με ρωτήσετε, οκ γιατί ενάντια στο τσιγάρο και όχι στο ποτό, και σπεύδω να απαντήσω αμέσως. Βλέπετε, το τσιγάρο με την πρώτη "τζούρα" προκαλεί κακό στον οργανισμό μας ενώ τα ποτά με λογική χρήση όχι μόνο δεν κάνουν κακό αλλά σε περιπτώσεις όπως το κόκκινο κρασί ας πούμε, κάνουν καλό, συνεπώς στην περίπτωση των ποτών έχουμε το πανάρχαιο ελληνικό γνωμικό παν μέτρον άριστον το οποίο δεν ισχύει στα τσιγάρα και τα ναρκωτικά.
(21-12-2009 05:09 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]εγω κι ενα φιλαρακι μ του ειχαμε κανει μια αθωα πλακα, κλειδωνοντας τον στο μπαλκονι για 15 λεπτα (μετα τον αφησαμε, γιατι τον λυπηθηκαμε)
αν εσύ αυτό το λες αθώα πλάκα εγώ την βρίσκω θανατηφόρα γιατί αν πάθαινε πνευμονία σε αυτά τα 15 λεπτά την ανοησίας σας για τη δικιά σας ευθυμία τότε μπορεί και να σας έμενε στα χέρια. Ήταν απολύτως ανώριμο και πολύ καλά σας έκανε. Και η διευθύντρια ήταν ο καλύτερος άνθρωπος για να το πει, γιατί στο σχολείο δεν μαθαίνουμε μόνο γράμματα αλλά κατά βάση να είμαστε άνθρωποι και όχι βλάκες. Και ναι σε λέω βλάκα γιατί ήταν μεγάλη βλακεία αυτό που έκανες. Από εκεί και μετά η διευθύντρια έπρεπε να πράξει αναλόγως και αυτό σημαίνει να σας κάνει να καταλάβετε το λάθος σας. Αν οι κινήσεις της ήταν λάθος δεν φτάιει ο φίλος σας αλλά η διευθύντρια. Ανώριμε.
(06-01-2010 01:41 PM)Billaros Wrote: [ -> ]Επίσης εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω για το τσιγάρο.
Το τσιγάρο σύμφωνα με τους καπνιστές τους βοηθά να χαλαρώσουν όταν έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Επίσης τους βοηθά να χάσουν το άγχος που ίσως τους δημιουργεί η δουλειά ή το σχολείο.
εδω απλα θα σημφωνησω μαζι σου αλλα ναι οκ θα μπορουσαν ομως να μιν καπνιζαν θα μπορουσαν να μιλγαν σε καπια φιλαρακια για μια βοηθεια κατι τετιο
(06-01-2010 01:47 PM)Billaros Wrote: [ -> ][quote='Chaos714' pid='74834' dateline='1261404564']
εγω κι ενα φιλαρακι μ του ειχαμε κανει μια αθωα πλακα, κλειδωνοντας τον στο μπαλκονι για 15 λεπτα (μετα τον αφησαμε, γιατι τον λυπηθηκαμε)
αν εσύ αυτό το λες αθώα πλάκα εγώ την βρίσκω θανατηφόρα γιατί αν πάθαινε πνευμονία σε αυτά τα 15 λεπτά την ανοησίας σας για τη δικιά σας ευθυμία τότε μπορεί και να σας έμενε στα χέρια. Ήταν απολύτως ανώριμο και πολύ καλά σας έκανε. Και η διευθύντρια ήταν ο καλύτερος άνθρωπος για να το πει, γιατί στο σχολείο δεν μαθαίνουμε μόνο γράμματα αλλά κατά βάση να είμαστε άνθρωποι και όχι βλάκες. Και ναι σε λέω βλάκα γιατί ήταν μεγάλη βλακεία αυτό που έκανες. Από εκεί και μετά η διευθύντρια έπρεπε να πράξει αναλόγως και αυτό σημαίνει να σας κάνει να καταλάβετε το λάθος σας. Αν οι κινήσεις της ήταν λάθος δεν φτάιει ο φίλος σας αλλά η διευθύντρια. Ανώριμε.
θα ξαωασυμφωνησω με τον Billaros
καταρχας οντως δεν ηταν πλακα αμα σου το κανα καποιοι αλλοι θα σου αρεσε ?αν μπορεις μια ηλικρηνη απαντηση
και οπως ειπες απλα να σου πουλαγε τσαμπουκα απο το νασε καρφωνε αυτο δειχνει οτι σαρεσει να το παιζεις ψευτομαγκας
και πες οτι ερχοτανε να σου πουληση τι θα εκανες?λογικα θα ξεκιναγατε τις μπουνιες και γιατι απο μια βλακεια
(και αν εχω σε κατι καταλαβει λαθος στο ζητημα απλα να ζητησω συγνωμη αλλα μονο αν εχω κανει λαθος)αυτα