Legendary Pokémon

Full Version: Φυτα - Σπασικλες
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
(06-01-2010 01:41 PM)Billaros Wrote: [ -> ]Επίσης εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω για το τσιγάρο.
Το τσιγάρο σύμφωνα με τους καπνιστές τους βοηθά να χαλαρώσουν όταν έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Επίσης τους βοηθά να χάσουν το άγχος που ίσως τους δημιουργεί η δουλειά ή το σχολείο.

Σύμφωνα με μελέτες το πρώτο βήμα προς τον αλκοολισμό είναι όταν π.χ. ο άντρας γυρνάει σπίτι του και λέει στην γυναίκα του "Βάλε ένα ουισκάκι να χαλαρώσουμε". Συνεπώς επιστημονικώς αποδεδειγμένα η χρήση της όποιας ουσίας για να επιφέρουμε μια ψυχική κατάσταση που είναι επιθυμητή έχει ως βέβαιο αποτέλεσμα τον εθισμό. Από εκεί και πέρα, ο αλκοολισμός προκαλεί θάνατο. τα ναρκωτικά επίσης και το τσιγάρο το ίδιο. Γιατί το τσιγάρο κυκλοφορεί ελεύθερο ενώ τα ναρκωτικά είναι παράνομα; Ο συλλογισμός μου δεν έχει ως απότερο σκοπό την ελεύθερη διακίνηση των ναρκωτικών αλλά την απαγόρευση των τσιγάρων.

Τώρα είναι που πολλοί θα με ρωτήσετε, οκ γιατί ενάντια στο τσιγάρο και όχι στο ποτό, και σπεύδω να απαντήσω αμέσως. Βλέπετε, το τσιγάρο με την πρώτη "τζούρα" προκαλεί κακό στον οργανισμό μας ενώ τα ποτά με λογική χρήση όχι μόνο δεν κάνουν κακό αλλά σε περιπτώσεις όπως το κόκκινο κρασί ας πούμε, κάνουν καλό, συνεπώς στην περίπτωση των ποτών έχουμε το πανάρχαιο ελληνικό γνωμικό παν μέτρον άριστον το οποίο δεν ισχύει στα τσιγάρα και τα ναρκωτικά.

Ο λόγος είναι απλός ναρκωντικά :
αρχή όχι εθισμός
μεση εθίσμος όχι συμπτώματα
τελός φανερά συμπτώματα θανατος.

τσιγάρο
αρχή εθισμός
μέση εθισμός
τέλος οχι φανερά συμπτώματα μόνο απο το τσιγάρο , θάνατος.

με άλλα λόγια οι δικηγόροι που υπερασπίζονται τα τσιγάρα θα έβγαζαν άγιο τον διάβολο γιατί ενώ υπάρχουν άπειρες έρευνες που δείχνουν φανερά ότι το κάπνισμα επιδεινώνει και προκαλεί ασθένειες όπως ο καρκίνος του ανωτέρου αναπνευστικού και του λάρυγγα αλλά καμία δεν κατηγορεί ευθέως το τσιγάρο. και όσες έχουν βγει πήγαν οι νομικοί και έψαξαν για παραθυράκια ή λάθη του στυλ. η τάδε κυρία από την τάδε έρευνα έχει δώσει λάθος όνομα κατοικίας .
με κάτι τέτοια πιάνεται λάθος όλη η έρευνα και τέλος Toungue

θα μπορούσα να γράψω άπειρα πάνω στο θέμα αλλά το να τα γράφω στα ελληνικά με τόνους είναι λίγο pain
Εμενα ενα κοριτσι με ειχε ξεμαλλιασει χωρις λογο!
Αυτό είναι άλλο θέμα.Ειδικά στο δημοτικό,αν έλεγες σε κορίτσι "σ' αγαπώ" (γιατί συνήθως τα παιδιά του δημοτικού -συμπεριλαμβανομένου και εμού,όταν πήγαινα δημοτικό- νομίζουν πως αγαπάνε,ενώ απλά τους αρέσει κάποιος/οια) έτρωγες χαστούκι κατ' ευθείαν.Τουλάχιστον αυτό ισχύει τις περισσότερες φορές.Ασ' το...Πονεμένη ιστορία.Toungue
Τί μλκιες κάνετε ρε ανώριμα; Άι βρεστε καμιά ζωή. Δείτε πρώτα πως είστε σαν ανάποδο γαμώτο(πως είναι το γαμώτο; Αλλά ανάποδα), και μετά κάντε κριτική στα «φυτά». Όταν αυτά θα έχουν περάσει κάπου ωραία, εσείς θα είστε σε κανένα σοκάκι, με αυτά τα μυαλά και λογική που έχετε. Also, fail threads are fail.

Oh yeah, δεν έχω φάει χαστούκι στο δημοτικό από κορίτσι. Ω, ζηλέψτε, for I am Zero, the man who will destroy and recreate the world, μόνο 2 μου άρεσαν στο δημοτικό, και αυτές τις είχα φιλήσει. Μόνο σε μια ντράπηκα, που ήταν 1 χρόνο μικρότερη. και την είδα πρόσφατα και έλεγα να πάω να της μιλήσω να δω εάν με θυμόταν, αλλά μπαααααα, απλά πήγαινα κανονικά στην πορεία μου.

WAT?! Πότε άλλαξε η συζήτηση; xD

Λοιπόν, και που λέτε, τί σας κάνει να λέτε τους άλλους σπασίκλες; Εσείς είστε over9000 φορές πιο σπασίκλες, και το ξέρετε. No wait, ψευτομαγκιά δε λέγετε; :O;

Α ναι, μία κοπέλα μου είχε δώσει σφαλιάρα στη 2η Γυμνασίου, και αποδείχθηκε μετά ότι της άρεσα. Εάν φάτε χαστούκι όμως εσείς, μην νομίζετε ότι σας αγαπάει. Αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση του Κώστα.

Ορίστε και ο αλγόριθμος που το αποδεικνύει:

Code:
Αλγόριθμος Κώστας_και_Αγάπη
Διάβασε ΟΝ,Ν
Σε_αγαπάει<--- ψευδής
Για i από 1 μέχρι Ν
     Αν ON="Κώστας" τότε
          Σε_αγαπάει<--- αληθής
     Τέλον_Αν
     Διάβασε ΟΝ
Τέλος_Επανάληψης
Αν Σε_αγαπάει=Αληθής τότε
    Εμφάνισε "Είσαι ο Κώστας!"
Αλλιώς
    Εμφάνισε "Τράπαααααα αλλιούς"
Τέλος_Αν
Τέλος Κώστας_και_Αγάπη

Perfect code is perfect! Good jjjob!

PS: NM2, mhn spaxeis gia la8h, den ehei. :Ρ
εμεις εχουμε ενα παιδι που το λενε κωσταντινο και ολο παει στο διευθιντι[οταν πηγεναμε τριτη διοτι παμε στην ιδια ταξη ειχε παει 25 φορες επισης δεν κοτας να του πεις οχι αρχιζει και σε βριζει]
staraptor για εξιγισετο λιγο αφτο που ειπες γιατι δεν το πολυκαταλαβα
σαμπως καταλαβε κανεις αλλος?Παρακαλω να προσεχετε τι γραφετε!
Εντάξει αν το παρατηρήσεις καλά κάτι βγαίνει

(22-02-2010 05:39 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]Παρακαλω να προσεχετε τι γραφετε!

Ok dark_admin Toungue
συγνωμμη αν φανηκε σαν κυριγμα απο admin αλλα θελω τουλαχιστον εγω να καταλαβαινω τι διαβαζω,κατι που δεν εγινε.....
Κάτι διάβασα ότι όλοι μισούν τους μαρτυριάρηδες.
''Μαρτυριάρης'' μπορεί να θεωρηθεί και αυτός που θα πάει στην αστυνομία να πει ποιος δολοφόνησε έναν τύπο.
Αν δεν έλεγε τίποτα στην αστυνομία,τότε η οικογένεια του δολοφονημένου μπορεί να μην είχε δικαιωθεί ποτέ.
Θα μου πείτε ''σε αυτήν την περίπτωση είναι διαφορετικό το θέμα''.
ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!
Αν δηλαδή έρθει ένας τύπος και πλακώσει έναν πολύ πιο αδύναμό του και ένας που είδε τι έγινε φωνάξει τον διευθυντή/κάποιον καθηγητή,ο ''μαρτυριάρης'' δεν έπρεπε να πει τίποτα,ώστε ο ψευτόμαγκας να μπορεί να τον ξαναβαρέσει?
Όσο για ναρκωτικά/τσιγάρα,αν δεις κάποιον ενημέρωσέ τον.Αν σε γράψει,ασ'τον να πεθάνει.Αλλά αν αποφασίσει να σε ακούσει κάποια στιγμή,οφείλεις να τον βοηθήσεις γιατί όλοι αξίζουν μια 2η ευκαιρία.
Όσο για ''φυτά'' και *κολοκύθια*,εγώ διαβάζω κανένα μισάωρο με μία ώρα την ημέρα (εκτός αν πρόκειται για εξετάσεις).Αλλά βγάζω καλούς βαθμούς.Με 19 και 3 13α τελείωσα τώρα την 2α γυμνασίου.Και γι'αυτό μερικές φορές με φωνάζουν φυτό.Σε συνδυασμό με το ότι δεν έχω φάει ποτέ ωριαία (μόνο μια 3ωρη επειδή πήγα να πλακωθώ με έναν φίλο μου για μια παρεξήγηση) και είναι αρκετό για τον κάθε *κολοκύθα* να με πει φυτό.
(22-12-2009 09:48 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Ενώ δυστυχώς τους ψευτόμαγκες έχουμε τη κακιά συνήθεια στα ελληνικά σχολεία να τους κάνουμε ήρωες...

+1

Επίσης,πολλοί μπερδεύουν τον μάγκα με τον ψευτόμαγκα.
Παράδειγμα:
Πολλοί θεωρούν τον φίλο μου και γείτονα Κυριάκο ψευτόμαγκα.Οι ίδιοι που θα πουν του Κυριάκο ψευτόμαγκα,θα τα έβαζαν άνετα μαζί μου,που είμαι αδύναμος (και δεν μιλάω για 1VS1,μιλάω για 2+VS1).Όμως ο Κυριάκος τόσα χρόνια που τον ξέρω (τον ξέρω απ'το δημοτικό) δεν θα έκανε τίποτα τέτοιο.

(24-12-2009 03:33 AM)skorp Wrote: [ -> ].Pantws,exw na to lew...sto sxoleio mou den anexontai ta karfia.An h ka8hghtria grafei ston pinaka kai ths peis:Daskala,o tade mou peta3e to stylo sto mati,8a dosei oriaia apovolh se esena kai 8a sou pei:Egw sto ma8hma mou,den anexomai karfia.Telos.Kai ante geia.

Συμπέρασμα:
Δε πάνε να σου σκοτώνουν τα παιδιά και να σου βιάζουν την γυναίκα,μην καρφώσεις τον δολοφόνο/βιαστή.
Επίσης,απ'αυτό που είπες,θα έκρινα απαράδεκτη την καθηγήτρια.

(29-12-2009 02:32 PM)NM2 Wrote: [ -> ]Το "σου έριξα μπουνιά → είμαι δυνατότερος → είμαι καλύτερος" είναι ο ορισμός του ψευτομάγκα στο μυαλό μου

Είναι ένας τρόπος όμως να κάνεις τον ψευτόμαγκα να σε παρατήσει στην ησυχία του.
Btw,είμαι κατά της βίας,εκτός από ειδικές περιπτώσεις (αυτοάμυνα,να είναι το παιδί μέσα και ο άλλος έρχεται να ληστέψει το σπίτι,κλπ)

Συμπέρασμα:Μέχρι η ανθρωπότητα να γίνει σχεδόν τέλεια,θα περάσουν χιλιετίες.Μιλάω πάντα για ανθρώπινες συμπεριφορές.

Προς όλους όσους μισούν τα καρφιά:Αν δεν θέλετε να σας καρφώσουν,πολύ απλά ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙ!
[Image: youthinkdotcom_2892203_197930.jpg]
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ύπαρξης του θέματος,τα πράγματα είναι απλά : δεν ασχολούμαστε με όποιον δεν συμπαθούμε.Στο συγκεκριμένο θέμα,όσο φυτό/σπασίκλας/οτιδήποτε άλλο και να είναι ο άλλος δεν πρέπει να τον κατακρίνουμε,το μόνο που πετυχαίνουμαι είναι να φαινόμαστε κομπλεξικοί.Εμένα για παράδειγμα,λόγω βαθμών και μόνο,μπορεί να με πεί κάποιος που δεν με ξέρει φυτό.Θα πάρει την απάντηση "Μπορεί και να είμαι φυτό,αλλά εσύ σίγουρα είσαι ζώο" και θα ηρεμήσει(που λέει ο λόγος Toungue ).Οι ψευτόμαγκες είναι χειρότεροι απ'αυτούς που κοροιδεύουν/ενοχλούν.
Για το τσιγάρο τώρα,όποιος καπνίζει κάνει βλακεία.Όμως το κάνει εν γνώση του,δεν νομίζω να μην ξέρει κανείς τις συνέπειες του καπνίσματος.Οπότε,δεν έχει νόημα να τους ζαλίζουμε με κλισέ του τύπου "θα πεθάνεις στα 40".Όποιος είναι να αρρωστήσει,θα αρρωστήσει και στο τέλος όλοι θα πεθάνουμε είτε καπνίζουμε είτε όχι.Απλά,με το τσιγάρο είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου σ'αυτό το θέμα.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's