Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon ranger - tracks of light
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
ειναι ενα νεο παιχνιδι pokemon ranger. περισσοτερα, εδω

http://www.serebii.net/ranger3/
πω πω ωραιο φαινεται κι απο οτι ειδα θα καβαλας τα legendary dogs!!!!θα την παρω....
Δεν υπάρχει περίπτωση να μηn την πάρω Toungue!
Τώρα που κοίταξα και τις φωτογραφίες πιστεύω πως το Pichu θα είναι event κάτι σαν το Riolu στην προηγούμενη κασέτα!
χαχα φαντάζεστε να έχει το Pichu με το ukelele!!Toungue να λέγεται ukelele pichu!omg! επιβεβαιώθηεκ πάντως το deoxys.θα την πάρω standart την κασέτα!
Στην Ευρώπη μάλλον θα βγει κάπου το καλοκαίρι ή ακόμα το Σεπτέμβρη!
oreo fenete isos na to paro !!!
(14-01-2010 09:40 PM)pokefan31395 Wrote: [ -> ]Στην Ευρώπη μάλλον θα βγει κάπου το καλοκαίρι ή ακόμα το Σεπτέμβρη!

Μπορει και τελη 2010 οπως η προηγουμενη.....Θα δουμε (παιζει και αρχες του 2011...)
Δίκιο έχεις.Δεν το φιλοσόφισα καλά Toungue.Θα ήταν ωραίο να είχαμε και αυτή την κασέτα μέσα στο χρόνο!
(14-01-2010 07:12 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]χαχα φαντάζεστε να έχει το Pichu με το ukelele!!Toungue να λέγεται ukelele pichu!

Τελικά το Pichu δεν θα είναι Event!Θα είναι Partner Pokemon και ναι θα λέγεται Ukulele Pichu γιατί θα κρατάει ένα γιουκαλίλι Toungue!
χαχαχα γιουκαλιλι?!

ΕΛΕΟΣ

τεσπα ανακοινωθηκε ενα event deoxys οπου θα μπορεις να το στειλεις και σε d/p/pt/ss/hg!!!
Πάτα σε αυτό το link!
Έχω πορωθεί με το παιχνίδι και ακόμα δεν έχει βγει Toungue!
εγω να δεις!!!ανυπομονω!!!!!
Παντως εχω παρατηρησει οτι το Pichu προωθειται πλεον πολυ περισσοτερο απο το Pikachu. Pikachu-colored Pichu, Notched Ear Pichu, Ukelele Pichu. Ολη η 4η γενια ασχολειται με Pichu....
(19-01-2010 01:20 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Παντως εχω παρατηρησει οτι το Pichu προωθειται πλεον πολυ περισσοτερο απο το Pichu. Pikachu-colored Pichu, Notched Ear Pichu, Ukelele Pichu. Ολη η 4η γενια ασχολειται με Pichu....

Μήπως εννοείς Pikachu;

ΕDIT:Μόλις το δεις Blue διέγραψε το post μου.

Ναι αυτο εννοουσα κι ευχαριστω για την παρατηρηση.
πιστευω οτι αυτο γινεται γιατι το Πικατσου εχει καταντησει προσωποποιηση των ποκεμον χωρις κανεναν ιδιαιτερο λογο και πολλοι το εχουν βαρεθει
επιπλεον το Pichu πολυ πιο συμπαθητικο θα προωθηθει νομιζω πιο ευκολα,βεβαια οι "παλιοι" θα θυμουνται το Πικατσου
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's