Legendary Pokémon

Full Version: 3DS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
(29-08-2013 07:14 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Η πλειοψηφία μπορεί να είναι 170, αλλά ποιος βλάκας δεν κάνει έρευνα αγοράς;

Να σου γνωρίσω τον casual καταναλωτή, που θα αγοράσει αυτό που υπάρχει από το κοντινό κατάστημα. Δεν ξέρω για σένα αλλά συνήθως οι γονείς θα κοιτάξουν σε 2-3 κοντινα μαγαζιά και τελείωσαν.Θα ψάξουν για ένα καινούριο φορητό θα δουν αυτό στα 130 και το 3DS στα 170. Θα κάτσουν να σκεφτούν τι είναι καλύτερο; Όχι. Παίζει τις XY που θέλει το παιδί τους; Ναι. Αγορά.

Δεν καταλαβαίνεις εσύ και πολλοί άλλοι πως αυτό δεν απευθύνεται σε εσένα ή εμένα. Δεν είναι τυχαίο ότι κυκλοφορεί με τα Pokemon εξάλλου.Πολύ απλά τα πράγματα.
@Arty2, και ξαναλέω, αν είχαν 130, τα 20 δεν κανουν διαφορά. Για έναν γονιό ίσως ναι που είναι και στα @@ του στην τελική κακά τα ψέματα. Αλλά για κάποιον σαν εμένα ή σαν εσάς δεν κάνει διαφορά. Σαφώς και η Νιντενδο στοχεύει τα 5-10 ετών παιδιά που είναι βασικά για τις πωλήσεις της, αλλά ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.(στο τέλος βάλτε φωνή Mikeus)

99€ θα ήταν επικό. Αυτό έπρεπε να είναι το 2DS. Μην κοιτάτε τι προσφέρει αλλά το πόσο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να κάνει.
100, 150, 200
απλά αβάσιμα ψυχολογικά όρια είναι αυτά, δεν υπάρχει πρέπει
Συγνώμη αλλά ποιο είναι το πρόβλημα τότε; Toungue Δεν σε ικανοποιεί άρα δεν το αγοράζεις. Είναι απλά ιδανικό για άλλες ηλικίες, για τις οποιές φαίνεται η οικονομικότερη λύση. Για τους υπόλοιπους μια κακιά επιλογή φορητού. Εφόσον όμως το 2DS ήρθε να είναι μαζί με το 3DS και όχι να το αντικαταστήσει δεν βλέπω λόγο για ενόχληση.
Στην αρχή όταν άκουσα για το 2DS νόμιζα ήταν αστείο.

Πιο πολύ με χαλάει το ότι δε διπλώνει.

Κάνει το σύστημα λιγότερο φορητό και εκθέτει τις οθόνες σε κινδύνους.

(Από την άλλη δεν είναι καθόλου άσχημη εναλλακτική για όποιον έχει πάρει ένα 3DS και θέλει ένα ακόμα για να κάνει απλά ανταλλαγές πόκεμον με τον ... αχέμ... εαυτό του...) Toungue
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's