Εγώ μπορεί να φαίνομαι πάρα πολύ εγωιστής αλλά ουδέποτε δεν δίστασα να βοιηθήσω, απλά πρώτα σιγουρεύω αν ο άλλος μπορεί να δεχτεί αυτή τη γνώση ώστε να κάνω τπτ Spoil και να μην τον μπερδέψω ακόμα περισσότερο.
Εμένα, όποτε συναντήσουν δυσκολία με παίρνουν τηλέφωνο. Αφού μια φορά με πήραν ταυτόχρονα και στο κινητό και στο σταθερό και φυσικά τους το έκλεισα κατάμουτρα!!. Όμως δεν την γλίτωσα...ήρθαν σπίτι μου και τους βοήθησα. όμως και το να βοηθάς είναι καλό!( Μου έδωσαν για αντάλλαγμα treeko και mudkip και τώρα έχω και τους τρείς starters!!!)
Κι εγω εδω και καιρο εχω αλλαξει.Στο περσινο Event με το Deoxys μαλιστα ειχα βρεθει με τρια Gba στο χερι προσπαθωντας να βοηθησω κατι παιδακια που δεν ηξεραν πως να το βρουν!Eraleas δεν νομιζω πως εισαι εγωιστης ειδικα αφου με βοηθησες τοσο πολυ με το moveset και το Nature του Gengar που ειναι απο τα καλυτερα μου Pokemon!
@Girlpower:Δεν ηξερα οτι εχει τοσους Pokefans η Κυπρος!Το καλοκαιρι που θα ερθω θελω να γνορισω μερικους!
Έχει αλλά οι περισσότεροι ντρέπονται να το πουν και οι άλλοι μισοί κατέστρεψαν την κασέττα τους με το action replay και το gameshark και σταμάτησαν. Άσχετο αλλά μια φορά πήρα το sp μου στο σχολείο για να βοηθήσω κάποιον και την ώρα που βρήκα μια φορά στη ζωή μου shiny (numel) μπήκε η καθηγήτρια στην τάξη....΄ΓΙΑΤΙΙΙ??????
Arty2 Wrote:Same applies for me, και είναι επίσης ένας απο τους λόγους που έφτιαξα το site, το pokedex και το IV calculator.
Για αυτό σου χρωστάμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύ καλή δουλεία και αν δεν υπήρχε το site πολύ απλά δεν θα υπήρχε η καλή παρέα! Μην ανησυχείς.. θα υπάρχουν και περισσότερα μέλη σύντομα.. η κοινότητα θα μεγαλώσει και όλο και ποιο πολύ και συνεχώς θα μαθαίνουμε κάτι καινούργιο.
girlpower Wrote:Εμένα, όποτε συναντήσουν δυσκολία με παίρνουν τηλέφωνο. Αφού μια φορά με πήραν ταυτόχρονα και στο κινητό και στο σταθερό και φυσικά τους το έκλεισα κατάμουτρα!!. Όμως δεν την γλίτωσα...ήρθαν σπίτι μου και τους βοήθησα. όμως και το να βοηθάς είναι καλό!( Μου έδωσαν για αντάλλαγμα treeko και mudkip και τώρα έχω και τους τρείς starters!!!)
Υπάρχουν και χειρότερα.. εγώ είχα 4 παράθυρα στο msn(ευτυχώς που μπορώ να γράφω ποιο γρήγορα από όσο μιλάω..) αλλά είχα και τηλέφωνο μαζί! Κινητό δεν έχω επειδή με επηρεάζει η ακτινοβολία πάρα πολύ! Γενικά ότι ασύρματο υπάρχει..
BLUE Wrote:Κι εγω εδω και καιρο εχω αλλαξει.Στο περσινο Event με το Deoxys μαλιστα ειχα βρεθει με τρια Gba στο χερι προσπαθωντας να βοηθησω κατι παιδακια που δεν ηξεραν πως να το βρουν!Eraleas δεν νομιζω πως εισαι εγωιστης ειδικα αφου με βοηθησες τοσο πολυ με το moveset και το Nature του Gengar που ειναι απο τα καλυτερα μου Pokemon!
@Girlpower:Δεν ηξερα οτι εχει τοσους Pokefans η Κυπρος!Το καλοκαιρι που θα ερθω θελω να γνορισω μερικους!
Μία από τα ίδια και εγώ.. αμοιβή τίποτα.. μόνο που βοήθησα τόσα παιδιά είναι ήδη καλή αμοιβή
girlpower Wrote:Έχει αλλά οι περισσότεροι ντρέπονται να το πουν
Υπάρχει και το thread με την διπλή ταυτότητα που το αναλύει αυτό.. βέβαια σιγά σιγά γνωρίζεις κόσμο.. όχι 100 άτομα ταυτόχρονα!
girlpower Wrote:Άσχετο αλλά μια φορά πήρα το sp μου στο σχολείο για να βοηθήσω κάποιον και την ώρα που βρήκα μια φορά στη ζωή μου shiny (numel) μπήκε η καθηγήτρια στην τάξη....΄ΓΙΑΤΙΙΙ??????
Τα παράπονα στο ανεύθυνο υπουργείο όχι σε εμάς..
Egw sto gymnasio mou eimai o pansofos twn Pokemon kai ola ta paidia exoun mathei ta mystika tous apo mena
(kala kala na min to parw kai panw mou)alla eimai o kalyteros sta pokemon se OOOOOOOOOlo to sxoleio!!!(edw dekades paidia erxontai spiti mou gia na tous dwsw Jirachi[nai nai akrivws]i starters apo ola ta versions ta mona pou mou loipoun einai chikorita kai totadile nai variemai na ksanapernaw to MT battle VS 100
]anyway...Ama anarwtithite pote gia to otidipote rwtiste emena(akoma kai merika glitches ta kserw)
Νομιζω πως εδω ολοι ειμαστε καλοι πανω κατω.Εδω μιλαμε για αλλους που ακομα δεν εχουν μπει στην πληρη λογικη του παιχνιδιου.Ειναι πολυ πιθανο ολοι εδω μεσα να ειναι απο τους καλυτερους αν οχι ΟΙ καλυτεροι στο σχολειο τους.Το θεμα ειναι να βοηθησουμε τους αλλους να γινουν ανταγωνιστικοι.
Απο μια ηλικια και μετα ειναι δυσκολο να γινει καποιος ανταγωνιστικος αν δεν ειναι ηδη... Φυσικα υπαρχουν εξαιρεσεις...
Wheeeeeeeeeeee
Egw thelw oi alloi na me antagwnizontai...alla twra pia...
se osous mathainw ginontai poli kaliteroi apo mena...
Giati symbainei afto?
Mipos epeidi den efarmozw oti tous lew?
Πολυ ενδιαφερουσα αποψη.Μου εχει τυχει στο Line Age.Εγω ξεκινησα πριν απο δυο φιλους μου αλλα τελικα με ξεπερασαν γιατι εγω επαιζα μονο ενα 2ωρο-3ωρο τη μερα και σταματησα στο μηνα(ΕΥΤΥΧΩΣ).Ο ενας τελικα καταφερε να το σταματησει στην αρχη της φετινης σεζον, ενω ο αλλος ακομα βρισκεται χαμενος στα διαφορα Internet Cafe...
Ma ke vevaia den porwnomai
ta pokemon einai pixels!den tha xasw tis polytimes wres mou se tetoia paramythia!
1 wra einai arketh!(ektos an einai kainourgia i kasseta)
yparxoun tosa pragmata na kaneis ektos apo pokemon!
Χμμ.Εμένα μου αρέσει να βοηθάω.Αλλα για το θέμα του ανταγωνισμού δεν χρειάζεται.Είμαι πολυ χάλιας για να με ανταγωνιστούν.
Και εγω όποτε χρειάστηκα βοήθεια κανείς δεν με βοήθησε.Εδω δεν υπάρχουν κ' πλλοί που παίζουν πόκεμον.......(Παω να κλάψω κάπου τώρα)
Βασικα,εχω εναν φιλο που ολο κολλαει καπου στα walkthroughs των κασετων και χαιρομαι που ειμαι ο πρωτος που θα ρωτησει τι να κανει.Αυτος παιζει πιο πολυ τις παλιες κασετες και αν θυμαμαι κατι του το λεω.Επισης,εχω κι αλλους που με ρωτανε γιατι ειμαι αρκετα εμπειρος.
Μ'αρεσει να βοηθαω γενικως
Φυσικα,ενας μονο απ'τους φιλους μου με ανταγωνιζεται και με λεει ασχετο αλλα ειναι τελειως ακυρος.