(11-11-2008 03:39 PM)George7 Wrote: [ -> ]Τωρα που αρχησα να το σκεφτομαι... Δεν εχω πει σε κανενα φιλο μου στο σχολειο περι πκμ ουτε παλια γτ παλια δν ηξερα που μου πηγαινανε τα 4 και απλα τωρα ολοι νομιζουν πως τα πκμ ειναι για μωρα. Ο μονος που του ειχα πει κατι ειναι ενας ξαδερφος μου 7 ετων και μου εχει σπασει τα νευρα με τις κωλοερωτησεις του περι << Πως πιανεις ασημενιο lugia; Ποσες καραμελες να δωσω στο σγαμπερντ ; >> ( σγαμπερντ ειναι το swampert απλα ετσι το λεει επειδη δν ξερει τπτ και οι καραμελες ειναι τα rare candy )
αυτο συμαινει οτι ξαδερφος σου ειναι νουμπας.σωστα???
(10-11-2008 11:12 PM)Lugia Wrote: [ -> ]εννοεις να αντιγραφουμε τον αλλο στις γνωσεις πχ?δν πιστευω οτι ειναι και τοσο ωραιο....μπορει οντος σε μερικα θεματα αλλα οχι και σε ολα!!
Βλεπεις να μιλησα εγω για αντιγραφη πουθενα?τι σχεση εχει η αντιγραφη?
Εγω ειπα οτι πιστευω οτι ο ανταγωνισμος πολλεσ φορες βοηθαει.Ενισχυει το πεισμα πως το λενε?
Chaos74,αυτο σημαινει οτι ο ξαδερφος του ειναι μικρος.7 χρονων λεμε ^ ^
εγω δεν βοηθαω κανεναν, υπαρχει ο μιστερ ιντερνετ γιαυτο το λογο.
Και που ειναι 7 χρονων εσυ εισαι 10 φορες πιο νουμπας απο αυτον. Ελεος δλδ ακους εκει χακς. Σιγα μην εχω φοβο του ανταγωνισμου με το μικρο δλδ ελεος
Βλεπεις να μιλησα εγω για αντιγραφη πουθενα?τι σχεση εχει η αντιγραφη?
Εγω ειπα οτι πιστευω οτι ο ανταγωνισμος πολλεσ φορες βοηθαει.Ενισχυει το πεισμα πως το λενε?
ενταξη ρε λαθος λεξη ......sorry...........