04-11-2006, 03:37 PM
09-01-2007, 03:17 PM
Στο Pokemon Battle Revolution αφού ολοκληρώσεις τα 10 στάδια σου δίνουν ένα Pikachu με light ball και που έχει μάθει volt tackle και SURF!!!
Είναι το πόκεμον που θέλω! Πάντως δεν νομίζω να είναι παιχνιδάκι να τα ολοκληρώσεις όλα τα στάδια. Έχω ένα κακό προαίσθημα ότι θα είναι πιο δύσκολο από το Battle Frontier
Είναι το πόκεμον που θέλω! Πάντως δεν νομίζω να είναι παιχνιδάκι να τα ολοκληρώσεις όλα τα στάδια. Έχω ένα κακό προαίσθημα ότι θα είναι πιο δύσκολο από το Battle Frontier
15-01-2007, 04:00 PM
Και πιο αργο...Μαλλον θα ειναι πολυ εξοντωτικο να το παρεις.
21-02-2007, 12:53 PM
Έχω μάθει ότι στο Pokemon Battle Revolution υπάρχει κατάστημα που μπορείς να αγοράσεις αντικείμενα όπως και στο Colosseum και να τα μεταφέρεις στις D/P. Επειδή δεν έχω παίξει τα παιχνίδια Pokemon στο NGC ξέρει κανείς να μου πει πόσο εύκολο και πόσο χρόνο θέλει για να κερδίσεις ένα Pokecoupon? Πόσους πόντους μπορείς να πάρεις κάθε φορά? Π.χ. έχω δει ότι στο Battle Revolution μία TM Flamethrower στοιχίζει 12.000 πόντους, ενώ στο Colosseum μόνο 4.000. Μπορείς να αγοράσεις το ίδιο αντικείμενο παραπάνω από μία φορά?
21-02-2007, 04:37 PM
Για το Revolution δεν ξερω.Για το Colosseum ηταν μετριο προς δυσκολο με την ενοια οτι επρεπε να αφιερωσεις πολυ χρονο.Τα αντικειμενα μπορεις να τα παρεις πολλες φορες.
16-03-2007, 05:18 PM
Eimai sigouros oti 8a einai telio me wraio story
17-03-2007, 01:40 AM
koita.δεν μπορουμε να ξερουμε αν το στορυ θα ειναι καλο,προτοτυπο ή συνηθησμενο ή και τα 3(λιγο δυσκολο βεβαια)ελπιζω ομως να γ#μ4ε1
17-03-2007, 11:11 AM
μπορει και να μην εχει καν story απλα να διαλεγεις pokemon και να πολεμας,κανείς δεν ξέρει...
18-03-2007, 04:54 PM
!!!!!!San tin stadium apokleiete!!!!!!
18-03-2007, 08:10 PM
και γτ να μην ειναι κτ το τελειως διαφορετικο?
να εχεις τον ελεγχο του ποκεμον πχ
να εχεις τον ελεγχο του ποκεμον πχ
19-03-2007, 11:46 AM
Το παιχνίδι θα είναι του στυλ των Pokemon Stadium. Δεν θα έχει story mode ούτε στοιχεία RPG.
19-03-2007, 04:37 PM
τωρα αυτο δεν ειναι ρατσιστικη τοποθετηση.
dld το Pokemon Battle Revolution θα είναι πάνω κατω με αυτο που είπα..
dld το Pokemon Battle Revolution θα είναι πάνω κατω με αυτο που είπα..
19-03-2007, 04:41 PM
δεν ειναι...ρατσιστης ειναι αυτος που κατηγοριοποιει τους αλλους,αλλα δεν εχει καμια σημασια αυτο με το παιχνιδι και καλυτερα να γυρισουμε στο θεμα γτ οπως ειπε και ο jimlink και το spam εχει τα ορια του και καπου εδω τα ξεπερασαμε
23-03-2007, 02:27 PM
Γιατί τόση απογοήτευση με το Pokemon Battle Revolution? Το παιχνίδι ήδη κυκλοφορεί από το Δεκέμβριο στην Ιαπωνία και ήταν γνωστό ότι δεν θα έχει στοιχεία RPG. Και εγώ θα ήθελα ένα 3D Pokemon RPG του επιπέδου και της κλάσης των παιχνιδιών πόκεμον του Gameboy, αλλά αφού είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ένα τέτοιο παιχνίδι και από το να βγάζανε πάλι ένα κακό RPG γεμάτο με τα Shadow πόκεμον πιστεύω ότι καλά κάνανε και φτιάξανε ένα παιχνίδι βασισμένο στις μάχες των Stadium που ταιριάζει και περισσότερο με τις Wi-Fi δυνατότητες του Wii. Και κάτι τελευταίο, μην νομίζετε ότι το παιχνίδι έχει μόνο τις λίγες επιλογές των παιχνιδιών του Ν64, αλλά φανταστείτε το σαν ένα ακόμα πολύπλοκο Battle Frontier που έχει πάρα πολλές διαφορετικές εγκαταστάσεις και επιλογές μάχης π.χ. σε ένα στάδιο τη σειρά των πόκεμον στην ομάδα τη διαλέγει ο αντίπαλος ενώ σε άλλο δεν έχεις δικαίωμα να αλλάξεις οπότε χρειάζεται πολύ καλή στρατηγική αφού δεν ξέρεις άμα πεθάνει κάποιος από την ομάδα ποιος είναι ο επόμενος που έρχεται
10-08-2007, 11:10 PM
8elw na rwthsw kati!Sto Pokemon Battle Revolution mporeis na dialekseis Pokemon san to Stadium?