Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Battle Revolution
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Οι κωδικοί για τον Electivire ανάλογα με την γλώσσα του παιχνιδιού είναι:
US: BA16-X4SH-E2AT
English: tko3-9jwp-34kl
French: jk4i-df87-dsf9
Spanish: 04in-1ynj-24fv
German: 0f9-ud0g-ughj
Italian: t4oi-6j8d-sb5r
Αντίστοιχα για τον Magmortar:
US: B416-X4HT-VTWF
English: jl49-05kn-odnv
French: 13io-h4rf-1tpa
Spanish: kn34-q0uc-1mbx
German: kre9-ef90-5hgn
Italian: 97ea-78hl-jrgu

Εκτός από τον Pikachu, Electivire και Magmortar όπως ξέρετε από το PBR μπορεί κανείς να πάρει διάφορα χρήσιμα αντικείμενα και κάποιες ΤΜs με καλές επιθέσεις εξαργυρώνοντας Pockecoupons. Γι’αυτούς που θέλουν να έχουν καλά εκπαιδευμένα πόκεμον είναι πολύ σημαντικό να έχουν πάνω από μία φορά τις δυνατές ΤΜs όπως Dragon Pulse, Stone Edge, Dark Pulse αλλά και αυτές που μπορείς να αποκτήσεις από το συγκεκριμένο παιχνίδι π.χ. Payback. Την περασμένη βδομάδα όμως που πήγα να ξαναστείλω την TM71 Stone Edge στην Diamond το DS μου δεν την δέχτηκε αν και είχα κάνει discard την προηγούμενη κάρτα εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να χάσω 9600 pockecoupons. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να βρω ξανά την ΤΜ71 και οποιαδήποτε άλλη που έχω ήδη στείλει στο DS. Επίσης δεν μπορώ να συνδέσω άλλη D/P γιατί το PBR στέλνει δεδομένα μόνο στην συγκεκριμένη κασέτα που έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως. Ούτε μπορώ να μεταφέρω το save σε άλλο Wii γιατί δεν αντιγράφεται, ούτε να ξεκινήσω άλλο file και να μεταφέρω σε αυτό τα κουπόνια που ήδη έχω. Το μόνο που μένει είναι να ξεκινήσω από την αρχή το παιχνίδι, να νικάω πάλι τα στάδια για να μαζεύω πόντους για μία ΤΜ, να σβήνω το αρχείο και μετά πάλι από την αρχή να κάνω τα ίδια, πράγμα που είναι βαρετό και δεν έχει κανένα νόημα. Έχω μαζέψει σχεδόν 70.000 κουπόνια και δεν έχει σημασία πόσα ακόμα θα μαζέψω γιατί δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να τα ξοδέψω.
Γι’αυτό πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι πριν χρησιμοποιήσετε κάποια TM να σκέφτεστε καλά σε ποιο πόκεμον θα τη διδάξετε. Από τη στιγμή που θα παραλάβετε το βραβείο σας από τον deliveryman στο pockemart δεν γίνεται να το αποκτήσετε για δεύτερη φορά μέσω mystery gift.
Ένας από τους λόγους που πήρα το PBR ήταν για να μπορώ να μεταφέρω συνέχεια στην Diamond μου τις καλές ΤΜs όπως Dragon Pulse, Stone Edge κ.α. οι πόντοι για τις οποίες μαζεύονται πιο γρήγορα και πιο εύκολα σε σχέση με το Battle Tower των D/P. Τώρα νομίζω ότι η Nintendo και η Gamefreak μας σπρώχνουν όλο και πιο πολύ στην κλωνοποίηση και στο cheating μέσω Gameshark και άλλων παρόμοιων συσκευών. Αυτό το λέω γιατί γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός στις μάχες μέσω WiFi, χάρη στην αναποτελεσματικότητα των δύο παραπάνω να μας προστατεύσουν από τα hacking πόκεμον.
Κατά τη γνώμη μου(γιατί έχω το παιχνίδι)θα μπορεί να κρατήσει κάποιον κολημμένο για λίγο καιρό αλλά μετα είναι βαρετό γιατί: 1)Δεν υπάρχει υόθεση, 2)τα Pokemon δεν ανεβαίνουν Level και 3)δεν μπορείς να τους μάθεις διαφορετικές επιθέσεις....
Ακριβως αυτο...Εγω ενα μηνα το πολυ ασχοληθηκα με αυτο το παιχνιδι για τους λογους που ειπες...Μετα τιποτα..
Ξερει κανεις αν θα βγει συνεχεια του pokemon batle revolution?
Όχι. Δεν έχει ακουστεί τίποτα.
(12-10-2008 06:25 PM)POKEMON MASTER Wrote: [ -> ]Ξερει κανεις αν θα βγει συνεχεια του pokemon batle revolution?

αυτο φιλε μου δεν το βλεπωCool,αν και θα θελα πολυ να υπηρχε ενα pokemon RPG για το wiiBig Grin,οπου κι αυτο δεν το βλεπω να γινει ποτεSad
γνωριζει κανεις εαν θα βγει 2ο παιχνιδι pokemon για το wii???
δεν ανακοινωθηκε τπτ ιδιαιτερο για 2ο παιχνιδι ποκεμον για wii
το εχω το pbr το μονο που αξιζει ειναι οι μαχες αλλα για το ποσο θα ασχολιθεις εξαρταται απο τον καθενα γτ το μονο που καεις ουσιαστικα και πραχτικα θα ελεγα ειναι να μαζεβεις λεφτα για customize
basika egw protimw na mazeyw lefta gia antikeimena wste na ta metaferw stin platinum.
Pokemon Battle Revolution

gia to WII den einai?
Ναι για το Wii είναι.
kita pou ftasame

na bgazoun pokemon kai sto wii
Αφού το Wii είναι κονσόλα της Nintendo.Μου ακούγεται λογικό εμένα...
και κατι ακομα σε ολες τησ κονσολες την νιντεντο υπαρχει εστω και ενα παιχνιδι ποκεμον και οχι στην καθε μια 1-2
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's