Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Οχι Event με καποιο σπανιο Pokemon.Για Pokemon Battle Revolution Event μιλαμε αλλα μπορει και να τα βγαζω απο το μυαλο μου.Μην ξαναρωτησετε.Αν γινει τιποτα θα το μαθετε...
ok thanks anyway.8a perimenw an einai!
Το πήρα το παιχνίδι και είναι αρκετά καλό. Το ολοκλήρωσα και πήρα και το special Pikachu με Surf-Volt tackle. Δεν έχω ολοκληρωμένη ακόμα άποψη γιατί έπαιζα με μία ομάδα με 6 sweepers από την diamond μου για να νικάω γρήγορα και ήταν πάρα πολύ εύκολο. Τώρα ελπίζω να αρχίσουν να δυσκολεύουν πολύ τα τουρνουά. Πάντως έχει πολλά πρωταθλήματα και για να τα βγάλεις όλα με όλους τους βαθμούς δυσκολίας θα θέλεις πολύ ώρα. Επίσης, έχει πολλά αξεσουάρ και ρούχα για να ντύνεις τους εκπαιδευτές και γράφεις εσύ και τα λόγια που λένε. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να φτιάχνεις συνέχεια τα custom battle pass και να τα τροποπειείς για να αλλάζεις ομάδα και δεν μπορείς να τους μεταφέρεις τα items που κρατάνε. Πρέπει πρώτα να τους αλλάξεις από τις D/P και μετά να τα ξανακάνεις copy στο storage. Αυτό είναι λίγο δύσχρηστο και βαρετό να το κάνεις μετά στη συνέχεια που θα δυσκολέψουν τα τουρνουά για να αλλάζεις τα μοναδικά αντικείμενα όπως π.χ. life orb από πόκεμον σε πόκεμον σε διαφορετικές ομάδες. Οπωσδήποτε όμως για να απολαύσει κάποιος το παιχνίδι θα πρέπει να έχει και τις D/P.
ετυχε να παω μαλλ το σαββατοκυριακο αλλα ξεχασα να το αγορασω...
μαλλον απο κανενα πλαισιο θα το παρω...
JimLink Wrote:Το πήρα το παιχνίδι και είναι αρκετά καλό. Το ολοκλήρωσα και πήρα και το special Pikachu με Surf-Volt tackle. Δεν έχω ολοκληρωμένη ακόμα άποψη γιατί έπαιζα με μία ομάδα με 6 sweepers από την diamond μου για να νικάω γρήγορα και ήταν πάρα πολύ εύκολο. Τώρα ελπίζω να αρχίσουν να δυσκολεύουν πολύ τα τουρνουά. Πάντως έχει πολλά πρωταθλήματα και για να τα βγάλεις όλα με όλους τους βαθμούς δυσκολίας θα θέλεις πολύ ώρα. Επίσης, έχει πολλά αξεσουάρ και ρούχα για να ντύνεις τους εκπαιδευτές και γράφεις εσύ και τα λόγια που λένε. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να φτιάχνεις συνέχεια τα custom battle pass και να τα τροποπειείς για να αλλάζεις ομάδα και δεν μπορείς να τους μεταφέρεις τα items που κρατάνε. Πρέπει πρώτα να τους αλλάξεις από τις D/P και μετά να τα ξανακάνεις copy στο storage. Αυτό είναι λίγο δύσχρηστο και βαρετό να το κάνεις μετά στη συνέχεια που θα δυσκολέψουν τα τουρνουά για να αλλάζεις τα μοναδικά αντικείμενα όπως π.χ. life orb από πόκεμον σε πόκεμον σε διαφορετικές ομάδες. Οπωσδήποτε όμως για να απολαύσει κάποιος το παιχνίδι θα πρέπει να έχει και τις D/P.
Μπορεις να αλλαξεις και το προσωπο του εκπαιδευτη?
Ναι, μπορείς να αλλάξεις τα μάτια του, τα μαλλιά του, να του βάλεις καπέλα ή γυαλιά ή ακόμα να του ζωγραφίσεις το πρόσωπο ώστε να μοιάζει με Pikachu ή να του βάλεις τατουάζ. Επίσης, ξέχασα να πω ότι για τα γραφικά είναι πολύ καλά αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι μερικές physical επιθέσεις μόνο δείχνουν τα πόκεμον να έρχονται σε επαφή όπως οι elemental punches, brick break, night slash κ.α. Για τις special και άλλες physical αναπαριστούνται με το κλασσικό τρόπο των stadium-colosseum. Τέλος, νομίζω ότι ο εκφωνητής των stadium ήταν αρκετά καλύτερος, πορονώταν και φώναζε πιο πολύ.
e san to Mii channel pou allazeis proswpo,rouxa kai ta leipa ston mii sou!teleio akougetai.anupomonw na to parw.me poroses akomh perissotero Jimlink!lol!
telika to pbr 8a to parw molis kleisoun ta sxoleia.poios perimenei mexri tote?
sorry gia to double post alla prepei na to pw!pHra pbr prox8es!twra vrhka eukairia na sas to pw!teeeeleio!einai polu kalo game pantws..!
A gmt, to 8elw!!! Nomizw oti mono kai mono gia na deis se 3d to Celebia3izei!
hehe!akrivws.porwnesai eidika me to pws deixnei tis epi8eseis.deixnei upervolika wraia to hyper beam kai to energy ball!xD
tha to paro ki ego gia ta hristougena! ande, na pekso ke wi-fi 3D!
Εγω το πηρα αλλα εχω δοκιμασει μονο μια Rental μαχη.Εντυπωσεις θα σας πω σε λιγες μερες.
Καλα το παιχνιδι ειναι πραγματικα φοβερο αλλα και αρκετα δυσκολο ειδικα Neon Colosseum!
Paidia thelo na kano kapoies erotisis, den exo wii oute battle revolution alla exo d/p kai ds kai thelo na paro wii kai battle revolution gia tin protoxronia, mporei kapoios na mou pei tin timi tou wii kai tou battle revolution? A kai kati allo, mporeis na metafereis pokemons apo to wii stis kasetes? enoo an xeklidoso ena pokemon mporo na to metafero? kai an nai xeklidoneis kai thrilika i mono apla pokemon me event moves?
oxi den mporeis na metafereis pokemon apo to wii sthn D/P ektos apo to pikachu mesw mystery gift
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10