lol. Κι΄άλλα πολλά. Γενικά αυτό ισχύει για τα Videogames, αλλά ιδιαίτερα τα RPG, και συγκεκριμένα τα Pokemon που παίζαμε από μικροί περιέχουν πολλές λέξεις. Έτσι με κάποιο τρόπο έπρεπε να τα μάθουμε! Να μην ξέρω τι πάει να πει Intimidate όταν κάθε τόσο μου εμφανίζονταν τα Mightyena?
Το anime το κατεβάζεις, έτσι και αλλιώς όλοι internet έχουμε και κατεβάζουμε ταινίες και μουσική.
Εγώ πάντως έχω original windows
(04-04-2011 06:50 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Από τη στιγμή που το anime έχει σταματήσει να παίζεται σε φυσιολογικές ώρες τα Σ/K
Πλάκα είχε στο event του Celebi.
Άμα δεν κάνω λάθος πρέπει να το έχουν σταματήσει το anime εντελώς..Πάντως πριν από 2 χρόνια το είχε στις 8:30 φανταστείτε! Ξύπναγα, εκείνη την ώρα για να το δώ! Λες και έχω σχολείο
πράγμα που δε μετάνιωσα!!
Έδεινες το Celebi;;; Σε ποιό πλαίσιο ήσουν;;;;
Ζητώ συγγνώμη για το spam!!!
(04-04-2011 07:11 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]Το anime το κατεβάζεις, έτσι και αλλιώς όλοι internet έχουμε και κατεβάζουμε ταινίες και μουσική.
Σίγουρα, δε λέω, αλλά για να το κατεβάσεις πρέπει να το έχεις ήδη γνωρίσει, και για να χτίσει καλή βάση το παιχνίδι και να υπάρχουν σε μερικά χρόνια άτομα σαν εμάς να τα συζητάνε αυτά, από κάπου θα πρέπει να το μάθουν.
Διαφημίσεις πλέον σε παιδικά περιοδικά δεν πολυπαίζουν, εξειδικευμένος τύπος για βιντεοπαιχνίδια δεν υπάρχει πια, και ο internetικός δεν έκανε καν review στις B/W. Από την άλλη, οι τελευταίοι αβάντα μας κάνουν...
Επι τη ευκαιρία, καλώς επέστρεψες mate :]
(04-04-2011 07:14 PM)giannis95char Wrote: [ -> ]Άμα δεν κάνω λάθος πρέπει να το έχουν σταματήσει το anime εντελώς..
Νομίζω το δείχνει στο Disney XD στη Nova. Για όσους έχουν Nova that is...
(04-04-2011 07:14 PM)giannis95char Wrote: [ -> ]Έδεινες το Celebi;;; Σε ποιό πλαίσιο ήσουν;;;;
Στο Mall. Cool stuff αν εξαιρέσουμε το 8ωρο ορθοστασία.
Αααα τώρα που το λες το θυμάμαι! Ναι,πέρσυ, είχα δει με ένα φίλο μου! Και μάλιστα είχε το επεισόδιο με το Spiritomb!!
(04-04-2011 07:21 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Στο Mall. Cool stuff αν εξαιρέσουμε το 8ωρο ορθοστασία.
Εγώ το πήρα από την όδο Βουλής 3! Γι'αυτό σε ρώτησα!!! Μεγάλη θυσία πάντως!! Μένω Μέγαρα μία ώρα η Αθήνα με λεωφορείο και πήγα για 3 λεπτά υπόθεσης!!!! Πλάκα είχε!!
(04-04-2011 07:25 PM)giannis95char Wrote: [ -> ]Εγώ το πήρα από την όδο Βουλής 3!
Βουλής 3 είναι αυτό στο Σύνταγμα, το παιδί που μοίραζε εκεί είναι ο Blue από το forum που κάνουμε μαύρα μάτια να τον δούμε.
(04-04-2011 07:17 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Επι τη ευκαιρία, καλώς επέστρεψες mate :]
Ευχαριστώ, πιστεύω θα είδες και εσυ το blog μου, ελπίζω να σου άρεσε.
Είχαμε και οι 2 τις σχολές μας, και δεν είχαμε χρόνο για τα υπόλοιπα, αν προσπαθούσαμε περισσότερο και δεν είχαμε ασχολίες θα είχαμε πολύ κόσμο πιστεύω.
Η διαφορά βέβαια είναι ότι κατάφερες και πήρες το πτυχίο σου. Αλλά εγώ τα παράτησα γιατί δεν έχω καθόλου κλήση σε Μαθηματικά/Φυσική/Προγραμματισμό, οπότε δεν είχε νόημα να μένω Βόρεια, τα έξοδα πηγαίναν 700-1000€/μήνα.
Αυτό που με αγχώνει λίγο είναι ο στρατός, αλλά θα έχω άπειρο χρόνο να περάσω τις κασέτες μου.
Άρα τον Βlue είδα!!! Χαχα! Πώς τα φέρνει η ζωή!!!
(04-04-2011 07:29 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]Αυτό που με αγχώνει λίγο είναι ο στρατός, αλλά θα έχω άπειρο χρόνο να περάσω τις κασέτες μου.
Μη σκας για το στρατό!!! Take it easy!!
Ο αδερφός μου πήγε τον Αύγουστο και σε 15 μέρες απολύεται!!!
(04-04-2011 07:33 PM)Giratina88 Wrote: [ -> ]I think we are off topic
You are right... I apologise for my spams...
@Pokemaniac
Το είδα και τα λες καλά.
Για την σχολή μην ανησυχείς, όλοι βρίσκουν την κλιση τους, κάποιοι πιο νωρίς, κάποιοι πιο μετά.
Όσο για το στρατό, σκέψου το σαν κατασκήνωση, μπορεί να πέσουμε και στο ίδιο στρατόπεδο, που ξέρεις ;]
Ηρακλή, Μάιο θα μπεις;
Εμένα πιθανά εκεί θα με βάλουν, η Αύγουστο στην χειρότερη.
I feel bad for you pokemaniac. Serving in the army will be hard.