(04-04-2011 07:41 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]Ηρακλή, Μάιο θα μπεις;
Εμένα πιθανά εκεί θα με βάλουν, η Αύγουστο στην χειρότερη.
Ίδια κατάταξη μας βλέπω, άντε να δούμε
Γιάννη, δεν θέλω κανένα μέσον, και σύνορα να με πάνε δεν έχω πρόβλημα, ήθελα να πήγαινα ειδικές δυνάμεις αλλά δεν είχα σκοπό να παω αστυνομικός γιατί δεν έχω περάσει σε ανάλογη σχολή.
Ok!! Πάντως ό,τι θες εδώ ήμαστε!! Να ξέρεις θα περάσει σύντομα ο καιρός!!! Όταν είχε πάει ο αδερφός μου, τον Αύγουστο, είχα στενοχωρηθεί πολύ!! Πού να ήξερα ότι θα πέρναγαν τόσο γρήγορα οι μήνες!!!
Η ζωή αριθμός μάθημα 82: Βρείτε κάτι καλύτερο να κάνει από το μπουν στο στρατό.
G88, in Greece, serving in the army isn't optional. All male Greek citizens are supposed to serve for about 9 months.
Πω ρε γαμ*το, δεν μπορώ, κάθε φορά που βλέπω αυτές τις κορυφαίες μεταφράσεις του Giratina μου φτιάχνει τη μέρα.
Πάντως, σαν να έχουμε ξεφύγει λίγο off-topic με τους στρατούς και τέτοια.
@Divided by Zer0 το έφτιαξα το πρόβλημα με το internet, έκοψα ταχύτητα, εκεί που είσαι πόσο πιάνεις; τις πίτσες να τις φέρω; xD
(04-04-2011 08:23 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]G88, in Greece, serving in the army isn't optional. All male Greek citizens are supposed to serve for about 9 months.
Wow. In this country, its just something people do if they aren't smart or are too lazy to actually do anything in their lives. Now you can see why our military might not be very good.
παντος αν τα ποκεμον εβγαιναν για το play station θα ηταν πιο διασημα
Αλλά δεν θα ήταν Pokemon.
Θα ήταν άστα βράστα imo...
+φωνώ!!! Τα Pokemon είναι για GB,DS. Απλά δε θα ήταν Pokemon αν έβγαιναν σε PC, PSone..
Εμένα γενικώς δεν μου αρέσει το console gaming αλλά τα pokemon μπορώ να πω είναι μια εξαίρεση. Πάντως στο pc θα μπορούσαν να βγάλουν κάτι με Pokemon, φανταστείτε πλεονεκτήματα. Γραφικά, ήχος, μέγεθος, συχνά updates μεσω internet κα
Aλλά δεν τους συμφέρει...
Βασικά αν έβγαζαν παιχνίδι Pokemon τύπου Colloseum τότε ναι!! Αλλά όπως είπες δε τους συμφέρει..
Τα Pokemon έχουν φορητή νοοτροπία. Σε κονσόλα μόνο Spin offs βγαίνουν όπως το Pokemon Battle Revolution στο Wii. Αλλά η ποιότητα δεν συγκρίνεται με αυτήν των Main Games. Ούτε μάχες δεν θα γίνονται πέρα των Onlines, ούτε ανταλλαγές ούτε τίποτα. Με άλλα λόγια το Local Multiplayer θα καταστραφεί, όπως και πολλά πράγματα στα Pokemon...