Χμμμ. Κοιταξε το Mewtwo απο πλευρας δυναμης φυσικα και δε σε χαλαει. Αλλα εδω η απαντηση λεει οτι εισαι πολυ ανασφαλης, κατι που ισως πρεπει με τον καιρο να βελτιωσεις. Δεν κανω κυρηγμα. Απλα μου εκανε εντυπωση και ειπα να το αναφερω
Εγω βγηκα Togetic και συμφωνω σχεδον σε ολα εκτος του οτι τις περισσοτερες φορες σκεφτομαι πριν δρασω και οχι το αντιθετο...
Παντως απο επιστημονικης πλευρας κανενα Personality Test ακομα και αυτα που χρησιμοποιουνται για επαγγελματικους σκοπους, δεν μπορει πραγματικα να αποκαλυψει το χαρακτηρα μας.
Βασικα θα ηθελα να ειμε ενα ΜΕW (αλλοστε για αυτο με λενε mew4lugia)
Επισης το πιο πραγματικο ποκεμον ειναι το LUMINEON γιατι μοιαζει με ενα αληθινο ασπρομαυρο που δεν ξερω πως λεγετα.
να με λοιπον και εμενα (ειλικρινα τωρα) λεει ολη την αληθεια για τον χαρακτηρα μου(ασχετα που μαι ενα αχρηστο MAGIKARP[λογικο αφου ασχρηστος ειμαι]):
πραγματι ειμαι λιγο pesimistic και δεν θελω να συμμετεχω, να μπλεκω σε διαφορα γιατι φοβαμαι μην βρω και τον μπελα μου.Αφηστε που βαριεμε κιολας
Hah, Togetic βγηκα, σαν τον BLUE. Μονο που για μενα οντως ισχυει το οτι δεν σκεφτομαι πριν κανω κατι. Τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον.
Για να πω κι εγώ τον πόνο μου:
Ok, όχι κι άσχημα, μ'αρέσει όντως να γελάω με τους άλλους με κάθε ευκαιρία που μου δίνουν, και πραγματικά δεν με νοιάζει αν κάνουν το ίδιο αν κάνω εγώ την γκάφα.
Btw, είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι αυτές οι περιγραφές χαρακτήρα δεν ταιριάζουν στα Pokemon που αντιστοιχούν? Προσωπικά δεν βλέπω το Absol σαν τον κλασικό "κακό" μιας ταινίας ή το Magikarp απαισιόδοξο. Μόνο η περιγραφή του Mewtwo μου άρεσε και μου φαίνεται ότι του ταιριάζει.
(05-04-2009 12:05 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Btw, είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι αυτές οι περιγραφές χαρακτήρα δεν ταιριάζουν στα Pokemon που αντιστοιχούν? Προσωπικά δεν βλέπω το Absol σαν τον κλασικό "κακό" μιας ταινίας ή το Magikarp απαισιόδοξο. Μόνο η περιγραφή του Mewtwo μου άρεσε και μου φαίνεται ότι του ταιριάζει.
Πραγματι μπορει να λεει αληθειες για τις προσωπικοτητες μας ομως δεν ταιριαζει το pokemon και νομιζω πως εχεις δικιο.Το Togetic και ο Pikachu ομως θα ελεγα πως ταιριαζουν.
στο Absol τα είχα βάλει στην Τύχη! τώρα ώμος έβαλα τις απαντήσεις συνετά και με το να τις έχω δεί όλες και μου βγήκε:
Υ.Γ.:Τουλάχιστων, είμαι Legendary Pokemon!
(04-04-2009 10:25 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]να με λοιπον και εμενα (ειλικρινα τωρα) λεει ολη την αληθεια για τον χαρακτηρα μου(ασχετα που μαι ενα αχρηστο MAGIKARP[λογικο αφου ασχρηστος ειμαι]):
πραγματι ειμαι λιγο pesimistic και δεν θελω να συμμετεχω, να μπλεκω σε διαφορα γιατι φοβαμαι μην βρω και τον μπελα μου.Αφηστε που βαριεμε κιολας
Ξεκολα απο αυτη σου την κατασταση! Αν πιστευεις πως εισαι αχρηστος αλλαξε το! Σοβαρα μιλαω. Και αν φοβασαι να κανεις το οτιδηποτε μηπως και αποτυχεις δεν θα κανεις τιποτα και θα νιωθεις χειρωτερα! Ειναι φαβλος κυκλος και οσο περισσοτερο τον ακολουθεις τοσο πιο γρηγορα θα ξεφυγεις! Ξεκινα τωρα οσο ειναι ακομα καιρος και προσπαθησε να βελτιωθεις στο οτιδηποτε σιγα σιγα. Μπορει να παρει ακομα και δυο τρια χρονια, αλλα μετα ο,τι και να κανεις θα ειναι πετυχημενο. Δεν το λεω απλα για να σε παρηγορησω η να σου τονωσω το ηθικο. ΜΗΝ @*@*@*@*@ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
loipon egw tha ithela na eimai o lucario epeidh einai to agaphmeno mou pokemon
(27-04-2009 10:28 PM)All.x Wrote: [ -> ]loipon egw tha ithela na eimai o lucario epeidh einai to agaphmeno mou pokemon
1 θα μπορουσες να κανεις το προσωπικο τεστ ποκεμον, αλλα τεσπα...
2 απαγορευεται το greeklish εδω....
(28-04-2009 02:23 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (27-04-2009 10:28 PM)All.x Wrote: [ -> ]loipon egw tha ithela na eimai o lucario epeidh einai to agaphmeno mou pokemon
1 θα μπορουσες να κανεις το προσωπικο τεστ ποκεμον, αλλα τεσπα...
2 απαγορευεται το greeklish εδω....
και το spaming απαγορευται.Τι να κανει παρελιψε εναν κανονα.Και μην ορμαμε στους καινουργιους επειδη παραβαινουν εναν.Ακομη και οι παλιοι trollaroyn και spammaroyn και γενικως σπανε περισσοτερους κανονες απο οσο νομιζεις α και εχει παρατηρηθει και το double account(ονοματα ΔΕΕΕΕΕΕΕΝ λεμε ανθρωπους ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ θυγουμαι)
(28-04-2009 02:23 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]1 θα μπορουσες να κανεις το προσωπικο τεστ ποκεμον, αλλα τεσπα...
Topic name: Ποιο pokemon
θα ηθελες να εισαι?
Και όχι: Τι λέει ένα τεστ προσωπικότητας ότι είσαι?
(28-04-2009 02:23 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]2 απαγορευεται το greeklish εδω....
What THT said.
Λοιπον,εγω θα ηθελα να ειμαι καποιο ιπταμενο ποκεμον γιατι μου αρεσει να πεταω στα συννεφα παρα να παταω στη Γη,κυριως Charizard η Swellow.Εκανα βεβαια και το τεστακι αυτο,βγηκα:
Τωρα το αν εχει δικιο κτλ,προτιμω να το διαπυστωνουν οι αλλοι....για τον εαυτο μου παντα πιστευω τα καλυτερα
Υ.Γ:Ελπιζω να μην εχουμε καναν Ash εδω μεσα,οχι τπτ αλλο μην του μπει καμια ιδεα κ θελει να με πιασει
Created by : Rukaria
You Scored as Latias
You love being with your friends. If they weren't there for you you'd go CRAZY!
Ho-oh
65%
Latias
65%
Mew
60%
Lucario
55%
Entei
55%
Skitty
55%
Eevee
45%
Latios
45%
Charmander
40%
Gengar
10%
You Scored as a : Latias Ho-oh 65% Latias 65% Mew 60% Lucario 55% Entei 55% Skitty 55% Eevee 45% Latios 45% Charmander 40% Gengar 10%
Thats me... i think... I think I 've done another test... not that you all did... anyway! Fiouou! Thanks god, I am not a Gengar!
Παντως θα ηθελα να ειμαι Αρτικουνο. Λατρευω τον αερα, και το να πετας θα ειναι σουπερ αλλα να νιωθεις την ψυχρα στο σωμα σου και να εκτοξευεις παγους, τι καλυτερο??
Εγώ:
Έκανα 2η φορά με μεγαλύτερη προσοχή:
Στο 2ο μέσα έπεσε.
Αλλά και τα 2 κείμενα συμπίπτουν λίγο με τα προσωπικά μου.