Legendary Pokémon

Full Version: Ποιο pokemon θα ηθελες να εισαι?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
tyranitar, ,mou paei einai kai skoteino kai ogkodes, san emena Toungue
πολυ θα ηθελα να ειμουν ροζ Lopunny γτ μου αρεσει το ροζ χρωμα,βγαζει μια θηλυκοτητα το κουνελακι,και μου αρεσει να κανω lowkick και dizzy punch και γενικα μπουνιες και κλοτσιες αλλα και λιγο charm<3.
εγω θα θελα λουκαριο, γιατι χρησιμοποιει τη δυναμη της αυρας, που ειναι ημω και μ αρεσει. Smile
Εγω εχω μια ταση να ταυτιζομαι με το Mew οποτε το βλεπω και ειναι μαλλον το αγαπημενο μου Poke (αν ε3αιρεσω το Suicune η το Lugia)
...αλλα προσπαθω να κανω το personality test που δωσατε και δε βλεπω να φορτωνεται η σελιδα :/

Σε γενικες γραμμες θα μου αρεσε περισσοτερο ενα Pokemon που δεν εχει καποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικα λογω του οτι δεχεται τα παντα...το Mew περισσοτερο μου δινει αυτη την εντυπωση Big Grin
εγω πριν την πεμτη γενια ηθελα να ημουν Ditto γιατι μεταμορφωνεται σε οποιο pokemon θελεις και γι αυτο καμουφλαρεται και δυσκολα το ξεχωριζεις τωρα θα ηθελα να ημουν Zoroark για τον ιδιο λογο για την ability
Esy molis ksethapses ena thema 2 xronwn. Kai gia na mhn theorithei spam to post mou tha ithela na eimai Charizard gia na paw sto Moltres kai na tou riksw ena vromoksylo pou 8a mou pei oti einai kai kalytero.Exw poly megalytero movepool re! Paliompekatsa!
Δεν ξέρω για τι λόγο αναστήθηκε αυτό το thread αλλά ενδιαφέρον φαίνεται.

Εγώ θα ψηνόμουνα τρελά αν ήμουνα Mewtwo. Οι λόγοι; Πέρα από τις τρελές ψυχικές δυνάμεις και επιθέσεις που σηκώνει, έχει και επιβλητικό παρουσιαστικό. Μετά, σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα Pokemon, υποτίθεται ότι μόνο ένα δημιουργήθηκε. Μοναδικό. Επίσης, έχει για ability Pressure που είναι πρώτο γιατί πιέζει ψυχολογικά/ψυχικά τους αντιπάλους τους. Τέλος, πετάει.
Εγω μαλον alakazam..........εχει πολυ special atack και einai psychic type που μου αρεσουν πολυ αλλα πιστευω πως και σαν πκμν μου παει.........και αυτο ειναι καπως λεπτο και δεν φενεται σαν ο τυπος που να του αρεσει να μιλαει πολυ η να ειναι με πολυ κοσμο και πολυ φασαρια.............(μην γελατε!Toungue)

οχι σοβαρα.Αλο το Internet και αλλο το πως ειμαι ........ε..........εξω?πως να το πω αυτο τωρα,.......ξερετε τι ενοω.παντος αληθεια δεν μιλαω πολυ και ουτε μου αρεσει η πολυκοσμια.Δν ξερω γιατι.........Confused απλος αυτος ειμαι εγω.Undecided
(02-09-2011 06:58 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]οχι σοβαρα.Αλο το Internet και αλλο το πως ειμαι ........ε..........εξω?πως να το πω αυτο τωρα,.......ξερετε τι ενοω.παντος αληθεια δεν μιλαω πολυ και ουτε μου αρεσει η πολυκοσμια.Δν ξερω γιατι.........Confused απλος αυτος ειμαι εγω.Undecided

Δες, βασικά όποιον κι αν ρωτήσεις ο οποίος ασχολείται περισσότερο με το internet (και δεν εννοώ facebook) περίπου το ίδιο θα σου πει. Η αλήθεια είναι ότι όσοι είναι έτσι τείνουν περισσότερο προς τα pc γενικώς.

Κι εγώ έτσι είμαι και ήμουν περισσότερο παλιά. Απλώς καλό είναι για τους πιο εσωστρεφής τύπους να ανοίγονται και λίγο όπως και για τους πιο κοινωνικούς να αφοσιώνονται λίγο περισσότερο στον εαυτό τους. Αλλά πάντως ειδικά αυτό με την πολυκοσμία και τη φασαρία το 'χω και εγώ. Δεν μπορώ ανάμεσα σε πολύ κόσμο ειδικά άγνωστους.

Ξέρω ότι πάμε off-topic αλλά se forum είμαστε, λίγη extra συζήτηση δεν βλάπτει.
Ενα shiny Umbreon τα λατρεβω για τι εχουν μπλε ριγες και το αγαπιμενο μου χρωμα ειναι το μπλε
θα μου άρεσε να ήμουν Spiritomp διοτι είναι απώλιτο!
Εγώ θα ήθελα να ήμουν Golurk ή Druddigon.
Ή Volcarona ή Scizor μάλλον. Και τα δυο καλά ειναι Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's