Legendary Pokémon

Full Version: Ποιο pokemon θα ηθελες να εισαι?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Τώρα που το σκέφτομαι θα ήθελα να είμαι το Suicune.
Θα ήθελα να είμαι το charmeleon. Eimai kainourios edo. Enas filos mou o lucario, mou proteine to site. Exo ligo track. Rolleyes
well καλως ηρθες
Καλως ηρθες Hariyama! Ισως θα ηταν καλυτερα αν λεγαμε και γιατι θελουμε να ειμαστε το Pokemon που επιλεξαμε. Αλλιως ο,τι και να πεις δεν εχει σημασια...
Θα ήθελα να είμαι ο Charmeleon επειδή τα pokemon tis fotias inai ta agapimena mou. Eyxaristo gia ti thermi ipodoxiSmile
Καλώς ήρθες και μην νιώθεις περίεργα. Μια παρέα είμαστε! Big Grin

Θα ήθελα να είμαι ο Suicune γιατί μου εμπνέει ελευθερία, δυναμισμό μια αστάθεια χαρακτήρα αλλά συνάμα και μια αγνότητα και σοφία.
Τοτε αυτο που χρειαζεσαι ειναι δυο υπεροχες signature εικονες του Suicune!!! Επισης, απ' οτι καταλαβα, τα αγαπημενα σου Ποκεμον ειναι οι εξελιξεις του Eevee ε? Γι' αυτο παιρνεις μια τριτη εικονα δωρο!
Ναι, με το Vaporeon να είναι το αγαπημένο μου. Αλλά δυστυχώς δεν χωράει άλλα πράγματα η sig μου, ούτε καν ενα quote που αναγκάστικα να βάλω στο "Αvatar Comment" τελικά.
lol εσύ τις έκανες?
κιόλας πως έβαλες avatar comment?
Φυσικα και δεν τις εφτιαξα μονος μου. Τις βρηκα. Να μερικες ακομα με τον Metagross, τον Scyther, τον Mew και τον Cacturne.

ΥΓ: Pr. Birch νομιζω οτι δεν πρεπει να κατηγορεις εμενα για double-posting! (Το ειχες κανει στο thread Ερωτησεις)
Οι φωτογραφίες έχουν ένα μειονέκτημα. Δε έχουν watermark με την ιστοσελίδα στην οποία βρίσκονται. Και εφόσον όλες είναι του ίδιου στυλ σημαίνει πως είναι από την ίδια σελίδα. Άρα δεν μας τη λες κι αυτή; Για να είμαστε απόλυτα σωστοί δλδ...
Δεν ξερω απο ποιο site ειναι. Ειναι εικονες που χρησιμοποιουσαν διαφορα μελη ενος forum που δεν θα (ξανα)αναφερω. Μου αρεσαν, τις αποθηκευσα και τωρα τις ποσταρω. Ελπιζω να μην ειναι κακο αυτο. Btw, ειμαστε αρκετα off-topic...
Εμένα το αγαπημένο μου είναι ο Charizard αλλά δεν θα ήθελα να ήμουν pokemon γιατί όλα τα pokemon πιάνονται και δεν νομίζω να είναι ωραίο κάποιος να σε χώνει σε μια μικροσκοπική μπάλα και να σε βάζει να πολεμάς όποτε γουστάρει αυτός. Αλλά για την ανάγκη του τίτλου του θέματος θα πω ότι θα ήθελα να ήμουν το MissingNumber(???)
To exw piasei!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's