19-05-2011, 12:41 AM
19-05-2011, 02:34 PM
(19-05-2011 12:41 AM)Billaros Wrote: [ -> ]να αλλάξω τον τίτλο σε διαγωνισμό ανορθογραφίας;χαχαχαχα εκεί είμαστε όλοι πρωταθλητές. Θα πρέπει να προσπαθήσεις για να χάσεις σ' αυτό το διαγωνισμό.
20-05-2011, 08:45 PM
Είναι ιδέα μου ή έλεγε ο Blue πριν κάποιες μέρες πως θα ανέβαζε νέο με την έναρξη του διαγωνισμού;
20-05-2011, 08:51 PM
Αμάν μωρέ, όλο απαιτήσεις είσαι και παράπονα
20-05-2011, 10:11 PM
Είμαι απαιτητικιά, πώς να το κάνουμε;
21-05-2011, 11:10 PM
Θα παίξει ρόλο στη βαθμολόγηση το πόσο νωρίς δημοσιεύσαμε τον οδηγό;
22-05-2011, 12:42 AM
Όχι, εκτός κι αν τη Δευτέρα ποστάρει ο Α το δικό του και την Πέμπτη ο Β ποστάρει copypasta οδηγό. Τότε ναι.
Και με copypasta δεν εννοώ απλά οδηγό πάνω στο ίδιο θέμα, εννοώ κάτι που φαίνεται ότι είναι αντιγραφή.
Και με copypasta δεν εννοώ απλά οδηγό πάνω στο ίδιο θέμα, εννοώ κάτι που φαίνεται ότι είναι αντιγραφή.
29-05-2011, 09:03 PM
ΦΙΛΤΑΤΕ BLUE, ΔΕΣ ΤΑ PM ΣΟΥ!!! FFFUUU!!!
Τουλάχιστον ας πει κάποιος: Πότε ξεκινά ο διαγωνισμός και πότε τελέιώνει; Ο NM2 υποστηρίζει πως ξεκίνησε, αλλά πουθενά δεν είδα να αναρτήθηκε σχετική ανακοίνωση! Help the poor (who want teh 50 euros check :Ρ)...
Τουλάχιστον ας πει κάποιος: Πότε ξεκινά ο διαγωνισμός και πότε τελέιώνει; Ο NM2 υποστηρίζει πως ξεκίνησε, αλλά πουθενά δεν είδα να αναρτήθηκε σχετική ανακοίνωση! Help the poor (who want teh 50 euros check :Ρ)...
29-05-2011, 09:19 PM
Όντως πότε αρχίζει και πότε τελειώνει; Γιατι έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι δεν ποστάρουμε τον οδηγό επειδή δεν είμαστε σίγουροι ότι έχει αρχίσει .
02-06-2011, 02:03 PM
Παιδιά χίλια συγγνώμη πραγματικά. Δεν είχα καθόλου χρόνο αυτές τις μέρες καθώς έτρεχα να προλάβω να παραδώσω εργασίες για τη σχολή. Λοιπόν, αν και ήδη έχουν ανέβει 2 posts, η επίσημη έναρξη θα γίνει σήμερα με ανακοίνωση και στο main site. Ο διαγωνισμός θα λήξει τέλη Ιουλίου.
28-07-2011, 01:51 PM
Ξέρω ότι ο διαγωνισμός κοντεύει να λήξει, αλλά μπορούμε αφού τελειώσει να κάνουμε αλλαγές στους οδηγούς μας; Ρωτάω γιατί από τότε που postara το guide για το DW, έγιναν αλλαγές και δεν λέει να μείνει outdated εφόσον τελειώσει ο διαγωνισμός.
02-08-2011, 09:16 PM
Ο Διαγωνισμός τελείωσε! Συνεδριάζουμε με του υπόλοιπους Mods/Admins για τα αποτελέσματα. Απλά δώστε μας λίγο χρόνο γιατί ο καθένας βρίσκεται αλλού.
Με την ευκαιρία της λήξης του διαγωνισμού θέλω να πω πως λυπάμαι πολύ γιατί η συμμετοχή ήταν ελάχιστη. Εκτός από βοήθεια στο main site, αυτός ο διαγωνισμός ήταν και μια σφιγμομέτρηση της ενεργής ελληνικής κοινότητας Pokemon. Έχω στο μυαλό μου πολλά σχέδια για να βελτιώσω το ελληνικό τμήμα του site, αλλά με τόσα λίγα άτομα αξίζει; Αυτή τη συζήτηση θα την ξεκινήσουμε διεξοδικά μόλις επιστρέψουμε από τις διακοπές για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Το δώρο θα δοθεί κανονικά στο νικητή.
@Divided by Zer0: Μόλις ανακοινωθεί ο νικητής θα μπορείτε να ανανεώνετε τους οδηγούς όποτε θέλετε.
Με την ευκαιρία της λήξης του διαγωνισμού θέλω να πω πως λυπάμαι πολύ γιατί η συμμετοχή ήταν ελάχιστη. Εκτός από βοήθεια στο main site, αυτός ο διαγωνισμός ήταν και μια σφιγμομέτρηση της ενεργής ελληνικής κοινότητας Pokemon. Έχω στο μυαλό μου πολλά σχέδια για να βελτιώσω το ελληνικό τμήμα του site, αλλά με τόσα λίγα άτομα αξίζει; Αυτή τη συζήτηση θα την ξεκινήσουμε διεξοδικά μόλις επιστρέψουμε από τις διακοπές για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Το δώρο θα δοθεί κανονικά στο νικητή.
@Divided by Zer0: Μόλις ανακοινωθεί ο νικητής θα μπορείτε να ανανεώνετε τους οδηγούς όποτε θέλετε.
03-08-2011, 01:26 AM
Είχα στο μυαλό μου πολλά guides αλλά είτε ξεχνιόμουνα είτε βαριόμουνα είτε ασχολούμουν με κάτι άλλο και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ανεβάσω κάτι.
Θα προσπαθήσω να κάνω thread στο section των ελληνικών uide εκτώς διαγωνισμού.
Θα προσπαθήσω να κάνω thread στο section των ελληνικών uide εκτώς διαγωνισμού.
09-09-2011, 01:31 PM
Ανακοινώνεται ότι ο νικητής του διαγωνισμού αρθρογραφίας είναι ο Divided by Zer0 του οποίου τα άρθρα θεωρήθηκαν από την πλειοψηφία των Moderators και Administrators πιο κατάλληλα για την κεντρική σελίδα του site. Ο νικητής μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για να επιλέξει το δώρο του και τον τρόπο παραλαβής.
29-09-2011, 09:16 PM
Συγχαρητήρια στον Divided by Zero. Άντε τώρα να αναβαθμίσουμε και τη Wiki...