Legendary Pokémon

Full Version: Η εξαφάνιση των Deerling!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Η εξαφάνιση των Deerling!

Επεισόδια:

1ος κύκλος:

Επεισόδιο 1(απο κάτω)
Επεισόδιο 2
Επεισόδιο 3
Επεισόδιο 4
Επεισόδιο 5
Επεισόδιο 6
Επεισόδιο 7
Επεισόδιο 8
Επεισόδιο 9
Επεισόδιο 10
Επεισόδιο 11


2ος κύκλος:

Επεισόδιο 0(Εισαγωγή)
Επεισόδιο 1
Επεισόδιο 2
Επεισόδιο 3
Επεισόδιο 4
Επεισόδιο 5
Επεισόδιο 6
Επεισόδιο 7
Επεισόδιο 8
Επεισόδιο 9


3ος κύκλος:
Επεισόδιο 1
Επεισόδιο 2
Επεισόδιο 3(Τελευταίο)


ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ:

"Η καιρική δίνη"

Επεισόδιο 1:

Ένα ανοιξιάτικο απόγευμα ο Cheren καθόταν στο πανάρχαιο γραφείο του και ανακαλούσε τις αναμνήσεις από τις μέρες που ταξίδευε σε όλη την Unova... Το όνειρο του ήταν να γίνει πρωτάθλητης τότε, αλλά μέτα απο επανειλημένες αποτυχίες αποφάσισε να γίνει μέλος της οργάνωσης UPR (Unova's Pokemon Rangers). Οι παιδικοί του φίλοι είχαν παρει τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις. Η Bianca είχε ταξιδέψει στην περιοχή Sinnoh, όπου έκανε εξάσκηση στους διαγωνισμούς Pokemon. Ο άλλος του φίλος είχε καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Unova και τώρα βρισκόταν στην γεμάτη θάλασσα Hoenn. Κοίταξε το Emboar δεξιά του, μαζί είχαν κάνει αμέτρητα ταξίδια και είχαν διασώσει έναν αξιόλογο αριθμό Pokemon στην φύση. Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο:

"Παρακαλώ;"
"Γειά σας! Τηλεφωνούμε από το Μετερεωλογικό Κέντρο της Hoenn! Θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα καιρικά φαινόμενα στη περιοχή σας έχουν αυξηθεί υπερβολικά! Σχέδον στον ίδιο βαθμό με το....περιστατικό."
"Ααα...μάλιστα, θα το ερευνήσω, ευχαριστώ"

Έκλησε το τηλέφωνο αναστενάζωντας. Τελευταία έπαιρναν ασταμάτητα απο το συγκεκριμένο κέντρο λέγοντας τους ότι η κατάσταση χειροτερεύει συνεχώς. Σαν να μην έφτανε αυτό οι εκπαιδευτές έπιαναν όλο και περισσότερα Deerling με αποτέλεσμα να μειωθεί ξαφνικά ο πληθυσμός τους. Ερευνούσε ήδη τρόπους να αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή, αλλά τον πίεζε και το θέμα του καιρού Δεν καταλάβαινε: Το περιστατικό στο οποίο αναφέρονταν όλοι πιο ήταν; Δεν τολμούσε να ρωτήσει γιατι ήταν σίγουρος πως το είχαν αναφέρει στη εκπαίδευση του και δεν ήθελε να παραδεχτεί πως δεν πρόσεχε τότε. Ο Cheren ήταν τελειομανής, δεν θα παραδεχόταν ποτέ κάτι τέτοιο... Ετοίμασε βιαστικά τα πράγματα του και βγήκε έξω, θα άρχιζε την έρευνα στην υπόθεση του καιρού. Πρώτο βήμα ήταν να πάει στην Opelucid και να ρωτήσει τον Drayden για το περιστατικό.

- Συνεχίζεται... -
Η εξαφάνιση των Deerling:

Επεισόδιο 2:

Ο Cheren σκαρφάλωσε πάνω στο Unfezant του και το διέταξε να πετάξει προς την Opelucid. Δυστυχώς γι' αυτόν, όμως, δεν ήξερε πως τα πράγματα δεν θα έρχονταν όπως θα περίμενε! Όλα ήταν ήσυχα μέχρι που...:

???: GROOOOAHH!!!
Cheren: "Τι ήταν αυτό!?"

Ξάφνου μπροστά του εμφανίζεται το ξακουστό Zekrom! Η καταιγίδα που ακολουθούσε από πίσω του ήταν απερίγραπτη... Ο κατάμαυρος θρύλος όμως δεν του έδινε σημασία. Αντιθέτως κοίταγε προς το έδαφος, όπως ένας απλός άνθρωπος όπως ο Cheren δεν υπήρχε περίπτωση να διακρίνει τίποτε, μέσα στον κατακλυσμό. Είχε τρείς επιλογές: Πρώτον, να νικήσει το Zekrom σε μία εναέρια μάχη, κάτι εντελώς γελείο για το το σκεφτεί. Θα μπορούσε επίσης να πετάξει μέσα στην καταιγίδα, αλλά όταν έχεις ένα flying-type pokemon δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνο να περνάς γύρω απο κεραυνούς. Τέλος θα μπορούσε απλά να πετάξει προς το έδαφος, όπου οτιδήποτε θα μπορούσε να τον περιμένει. Πριν αποφασίσει, το Unfezant πέταξε μόνο του προς το έδαφος, κάτι αρκετά λογικό. Όταν βγήκε απο την καταιγίδα το θέαμα ήταν απίστευτο, τρελό να το σκεφτεί κανείς... έπρεπε να κάνει κάτι αμέσως... αλλά... ένας πίδακας φωτιάς πέρασε ξυστά δίπλα του... καίγοντας το δεξί φτερό του πίστου του φίλου... και έπεφτε...


Sinnoh, Lake Valor

"Τι είναι αυτό; Πώς έγινε; Δεν φαντάζομαι... η ομάδα Galactic ξανά;"
"Όχι κυρία αστυνόμε, αυτό έγινε από τον ήλιο."
"Ολόκληρη λίμνη στέρεψε από τον ήλιο;"
"Έτσι μας λέει το μετερεωλογικό ινστιτούτο της Hoenn. Δεν μας φαίνεται ούτε εμάς λογικό, αλλά το παρομοίασαν με κάποιο "περιστατικό"."
"Να τους πείς ότι τα έχουν εντελώς χαμένα. Αυτά τα πράγματα είναι ανθρώπινες δουλειές"
"Θα τους το πώ, αλλά θα επιμείνουν. Λένε ότι το ίδιο έπαθε η Lake of Rage στο Johto."
"Καλά, καλά"

Η αστυνόμος Jenny ακόμα δεν είχε χωνέψει το απίστευτο θέαμα. Η λίμνη Valor είχε στερέψει για δεύτερη φορά. Δεν μπορεί να έιναι άνθρωπος βέβαια, την φυλάσουμε σαν τα μάτια μας απο τότε με την ομάδα Galactic, σκέφτηκε η αστυνόμος. Αλλά pokemon; Πώς είναι δυνατόν; Μόνο ένα θα μπορούσε να το κάνει αυτό, κι αυτό είναι σε λήθαργο σε ένα ηφαίστειο στην Hoenn. Μα πώς;


Unova, somewhere in Route 15

Ο Cheren ξύπνησε με έναν έντονο πόνο στα πλευρά του. Το τοπίο ήταν αγνώριστο. Παλιά ήταν μια ορεινή περιοχή. Τώρα ήταν μια έρειμος. Η αμμοθύελλα που επικρατούσε προηγουμένως ήταν απερίγραπτη. Αλλά η φωτιά απο πού έχει έρθει; Το μόνο που θυμόταν ήταν ότι ήταν σίγουρα η κίνηση Fire Blast, ένα τεράστιο άστρο φωτιάς. Αλλά χτύπησε το Unfezant... το Unfezant! Που είναι;

"Unfezant!!!" φώναξε ο Cheren

Καμία απάντηση... ήταν πλέον μόνος... μακριά απο κάθε ίχνος πολιτισμού... μακριά απο τα κεντρικά της UPR. Κάνενα άλλο pokemon του δεν μπορούσε να πετάξει και μέσα στην έρειμο θα χανόταν σίγουρα. Και τότε το είδε: Μία τεράστια μαύρη σκιά απο πάνω του... το Zekrom, το οποίο πλησίαζε.... Θα τον αποτελείωνε νομίζοντας ότι αυτός φταίει για τα γεγονότα; Ή θα τον έσωζε πετώντας τον αλλού;

- Συνεχίζεται... -
Η εξαφάνιση των Deerling!

Επεισόδιο 3:


Sinnoh, Veilstone city

Η αστυνόμος Jenny μέσα στην αναταραχή της είχε πάρει μια λογική απόφαση: έπρεπε να επικοινωνήσει με την πρωταθλήτρια της Sinnoh, την Cynthia. Αν η καταστροφή είχε γίνει από pokemon η Cynthia σίγουρα θα ήξερε πως. Μπήκε στο αστυνομικό τμήμα, τα πρώην κεντρικά της ομάδας Galactic, και ανέβηκε στο γραφείο της. Το τηλέφωνο ήταν σε αναμονή για ενοχλητικά πολλή ώρα, μα τι έκανε πια ένας άνθρωπος τόση ώρα; Ξαφνικά το αφεντικό της, ο αστυνόμος Fred, μπήκε στο γραφείο της:

"Τι κάνεις εκεί Jenny;"
"Παίρνω ένα τηλέφωνο κάποιον να ρωτήσω κάτι."
"Α, καλά. Λοιπόν άκου κι αυτό: Στην Unova το route 15--
(Jenny: ) "Το route 15 είναι στο Kanto."
(Fred: )"Εμ, ναι, αλλά στη Unova μετρούν απο την αρχή ξανα για άγνωστους λόγους. Όπως έλεγα, το route 15 μετατράπηκε σε έρειμο, ενώ ένας νεαρός ranger λέει πως υπήρχαν και πίδακες φωτιάς. Αν και δεν το εμπιστευόμαστε, λέει πως τον έσωσε το Zekrom, χαζομάρες."
"Οι καημένοι οι rangers της Unova, σαν να μην τους έφταναν τα Deerling που είναι πλέον ότι πιο σπάνιο εκει πέρα..."
"Το μετερεωλογικό κέντρο της Hoenn πιστεύει πως το route 15, η λίμνη Valor και η λίμνη της Οργής δεν είναι τρία τυχαία πράγματα. Λέει πως σε όλο τον κόσμο τα καιρικά φαινόμενα χειροτερεύουν."
"Μα που ζουν; Οι μισοί εκπαιδευτές στις μέρες μας χρησιμοποιούν τον καιρό στις μάχες τους."
"Ναι αλλά το ερώτημα είναι: φτάνει η δύναμη της ξηρασίας ενός Ninetales να ξεράνει ολόκληρη λίμνη; Δεν το πιστεύω."


Johto, Lake of Rage

???: Το έφερες;
????: Ναι, ήρθε η ώρα;
???: Τώρα που ξεράθηκε η λίμνη και μπορούμε να ψάξουμε τον πάτο δίχως φόβο για τα Gyarados μπορούμε να ξεφορτωθούμε όλα τα Ninetales.
????: Κάτσε! Αυτό εδώ θα τα σκοτώσει;
???: Όχι. Απλά θα μετατρέψει τις ιδιότητες τους ώστε να μην παραδοθούμε. Πες στην Prudence να ασχοληθεί! Εμείς έχουμε ένα βυθό να ψάξουμε!


Unova, Nimbasa city

"ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ! ΕΙΧΕ ΦΩΤΙΕΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ZEKROM ΗΡΘΕ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;"
"Γιατί, νεαρέ, το Zekrom δεν θα γυρναγε να σώσει ποτέ ένα ανθρωπάκι!"
(Alder: ) "Τι είναι αυτά; Γιατί φωνάζεις στο παιδί αστυνόμε Thomas; Αυτό που έγινε πριν είναι ξεκάθαρο. Άσε με να εξηγήσω. Αυτή η έρειμος είναι αποτέλεσμα της ύπαρξης Tyrannitar ή Hippowdon στην περιοχή. Βέβαια κανένα δεν υπάρχει στη φύση εδω πέρα, άρα είναι ανθρώπινη δουλειά. Τώρα πιστεύω ότι το Zekrom, και ενδεχωμένως το Reshiram είναι άλλη πιο δύσκολη ιστορία.

- Συνεχίζεται -

Feedback greatly appreciated!
Μπράβο πολύ καλή δουλειά! Μ' αρέσει που συμμετέχει και το Zekrom στα γεγονότα! Big Grin
παντως η ιστορια σου λεγεται η εξαφανιση των Deerling ενω παιζουν τον τελευταιο παρ'ολα αυτα εγω θα την διαβαζω!
Ωραία πλοκή, ωραία ανάλυση των γεγονότων αν και πιστεύω, ότι πρέπει να διαφοροποιήσεις τον τίτλο της ιστορίας σου. Κατ'άλλα μια χαρά, keep going!
Ο τίτλος δεν έχει συνδεθεί με την ιστορία ακόμα! Θα δείτε Smile


Επεισόδιο 4:


Unova, Mistralton city

Mary: "Ουφ! Τι ζέστη είναι αυτή;! Εδώ έβρεχε τις μισές μέρες!"
Anthony: "Ναι! Άσε που δεν μπορείς ούτε Deerling να πιάσεις για να εκμεταλευτείς τον ήλιο!"
Mary: "Ποιος νοιάζεται για τα παλιο-ελάφια; Καλό δεν έκαναν έτσι κι αλλιώς! Απ' την ζέστη θα πέθαναν!"
Anthony: "ΠΕΘΑΝΑΝ; Μα τι λες πια! Ωχ! Κοίτα!"

Ο Anthony έδειξε μία μεγάλη μαύρη σκια στο τέρμα το διαδρόμου το αεροδρομίου. Ξαφνικά η σκία κουνήθηκε και έφυγε. Το μόνο που πόλαβε να δει ήταν μία μακριά κίτρινη ουρά με μια πορτοκαλί άκρη.


Unova, Anville town, κάπου στα βουνά

"Μα σου λέω δεν έχει pokemon εδω πέρα! Δεν υπαρχει περίπτωση να φύγανε τα Deerling για αυτο το μέρος!"
Ranger Alberto: "Κι όμως, αυτό εδώ το μέρος δεν έχει τόσο έντονα καιρικά φαινόμενα, ίσως..."

Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις που θα έλεγε ο Alberto. Ο σύντοφος του πρόλαβε να δεί ένα κρυμένο μεταλικό κτίριο με κάτι που έμοιαζε με εκτρωφείο pokemon δίπλα του.


Unova, Nimbasa city

Alder: "Λοιπόν νεαρέ, τι δουλεία είχες εσύ εκει μέσα;"
Cheren: "Ερευνούσα την υπόθεση των Deerling και κατευθυνόμουν στην Opelucid να ρωτήσω για κάποιο "περιστατικό", όταν [...] και τότε ένας πίδακας φωτιάς χτήπησε το Unfezant, το οποίο...χάθηκε... "
"Για να έφυγε το Unfezant σου πρέπει να είχε καλό λόγο...κάτι ανώτερο του. Εν το μεταξύ, έψαξα κι εγώ την υπόθεση Deerling και πιστεύω πως δεν έφυγαν φυσικά. Δεν μπορεί να τα πείραξε ο ήλιος ή η βροχή, τα έχουν συνηθίσει. Όσο για το περιστατικό, πιστεύω πως--- όχι τίποτα."


Sinnoh, Canalave city

Η αστυνόμος Jenny έφευγε για την Unova σε μία ώρα. Είχε ήδη αγοράσει πολλά βιβλια για τον καιρό και τους θρύλους την Unova -θα τα διάβαζε στις 13 ώρες του ταξιδιού- . Το αφεντικό της είχε πει σαφέστατα να βρεί την Cynthia στην Undella και να της δώσει πλήρη αναφορά για τη λίμνη, ή μάλλον τις λίμνες.


Johto, Mahogany town

"Prudence τελείωσες επιτέλους;"
"Ναι! Όλα τα αλεπουδίνια σου είναι πλέον πλήρως φυσιολογικά, ούτε ένα με Drought!"
"Τέλεια....χεχε...ο γερο-Pryce τα έχει χάσει τελείως, δεν μπορεί να καταλάβει τι έγινε...."
???: "Νομίζεις!"
"Pryce! Πως το κατάλαβες;"
"Απο βλακεία σας. Άλλη φορά να θυμάστε ότι τα Ninetales έχουν τη συνήθεια να βρίσκουν μουρα Rawst... και η λίμνη...η λακούβα δηλαδή...είναι γεμάτη απο δαύτα. Έχω ειδοποιήσει ήδη την περιοχή Sinnoh... πράκτορα...Cyrus. Απέτυχες με την "γαλαξιακή ομάδα" σου και αποφάσισες να γίνεις μέλος της επόμενης που βρήκες;"
Cyrus: "Χμμμ, καλά, μονο που τώρα είναι προετοιμασμένος"

Τον τύλιξε μία μπλέ αύρα και εξαφανίστηκε.


Τι είναι αυτή η μυστηριώδης ομάδα; Απο ποιον και γιατί φτιάχτηκε; Τι απέγιναν τα Deerling της Unova;


- Συνεχίζεται... -
ok! εγω παντως ανυπομωνω! το επομενο επεισοδιο ειναι υπο κατασκευη?Huh
Έκανα edit το post μου ενώ έγραφες αυτό, απο πάνω είναι ^^
Η εξαφάνιση των Deerling!

Επεισόδιο 5:


Unova, Mistralton city

Anthony: "Mary! Το είδες αυτό; Γρήγορα να το ακολουθήσουμε!"
Mary: " Ουυυυφ, με αυτή τη ζέστη; Είσαι εντελώς παλαβωμένος;"
Anthony: "Καλά, εγώ θα πάω, εσύ χάνεις."

Περπατώντας μέσα στο δάσος ο Anthony ανακάλυψε πως κάθε τι παρά εύκολο ήταν. Επιπλέον όσο προχωρούσε ήταν πιο σκοτεινά. Η ώρα περνούσε, μέχρι που νύχτωσε. Ο Anthony βέβαια που να το ξέρει! Ούτε έχε θέα του ουρανού, ούτε το C-gear του κοίταγε! Είχε λαχανιάσει από το περπάτημα αλλά θα συνέχιζε, έπρεπε να βρεί το pokemon αυτό και να το πιάσει. Ίσως να νικούσε την Skyla έτσι. Ξάφνου είδε με τα ίδια του τα μάτια αυτό για το οποίο μια λέξη υπάρχει μόνο: Κόλαση. Φωτιές πετάγονταν παντού, μαυροφορεμένοι άντρες και γυναίκες πάλευαν με τα μικρά αδύναμα pokemon τους να παλέψουν με τεράστιες φλόγες, που προέρχονταν από το τεράστιο, στο χρώμα ενός καθαρού άσπρου, Reshiram. Το εξαγριωμένο θρυλικό, όμως, μέσα στο θυμό του, δεν κοίταξε πίσω του: ένα Hydreigon ετοίμαζε ένα στόλο απο μετεωρίτες, τους οποίους, τη στιγμή που το δίεταξε ο εκπαιδευτής του, εκτόξευσε πάνω στο Reshiram:

Reshiram: GROOOOAHHHHHHhhh.-h----h---....

Το θρυλικό Reshiram πέταξε μακριά απο το φλεγώμενο δασος.

???: "Αφεντικό. Ήρθες στη κατάλληλη ώρα. Αυτό το τεράστιο κοτόπουλο κόντεψε να μας κατακάψει."
Αφεντικό: "Χαχα, ναι τα θρυλικά μας κατάλαβαν. Το Zekrom ήδη χάλασε την επιχείρηση S. Ώρα να θέσουμε το σχέδιο R σε δράση."

Ό Anthony είχε δει αρκετά.

Anthony: "Ει! Εσύ με τα περίεργα ρούχα! Νομίζεις πως μπορείς να τα βάλεις με τους δημιουργούς της Unova;"

Το μυστηριώδες αφεντικό απλά γέλασε. Ύστερα έφυγε πετώντας με το Hydreigon. Ο Anthony είχε σαφώς μπλέξει, άσχημα.

- Συνεχίζεται... -
μια αποριαBlush!ο anthory ποιος ειναι?
Διάβασες το επεισόδιο 4; Confused
οχι ολο επειδη δεν προλαβα γιατι ανεβασες το 5
(10-09-2011 05:11 PM)Vezok78 Wrote: [ -> ]Επεισόδιο 4:


Unova, Mistralton city

Mary: "Ουφ! Τι ζέστη είναι αυτή;! Εδώ έβρεχε τις μισές μέρες!"
Anthony: "Ναι! Άσε που δεν μπορείς ούτε Deerling να πιάσεις για να εκμεταλευτείς τον ήλιο!"
Mary: "Ποιος νοιάζεται για τα παλιο-ελάφια; Καλό δεν έκαναν έτσι κι αλλιώς! Απ' την ζέστη θα πέθαναν!"
Anthony: "ΠΕΘΑΝΑΝ; Μα τι λες πια! Ωχ! Κοίτα!"

Ο Anthony έδειξε μία μεγάλη μαύρη σκια στο τέρμα το διαδρόμου το αεροδρομίου. Ξαφνικά η σκία κουνήθηκε και έφυγε. Το μόνο που πόλαβε να δει ήταν μία μακριά κίτρινη ουρά με μια πορτοκαλί άκρη.

Απο αυτό καταλαβαίνεις πως είναι ένα απλο παιδί της Mistralton
Καλή φάση, βλέπω πως ήδη έχεις ανεβάσει αρκετά επεισόδια.

Δεν έχω τίποτε να πω, ενδιαφέρον είναι, δράση έχει, δεν βασίζεσαι μόνο σε διαλόγους. Μ' άρεσε πάντως πώς αρχίζει με τον Cheren, μου θυμίζει όταν γυρίζεις στην Nuvema Town έχοντας τελειώσει το παιχνίδι και σκέφτεσαι πως πέρασες στη Unova. Μόνο κάτι ψωρολαθάκια βιασύνης να διορθώσεις (ορθογραφικά, λάθος πληκτρολογήσεις κα όχι ιδιαίτερα σημαντικά) και θα 'σαι μια χαρά.
Pages: 1 2 3
Reference URL's