Legendary Pokémon

Full Version: Είστε Pokemaniac; Aποδείξτε το!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
(Aν υπάρχει ήδη παρόμοιο thread παρακαλώ κλειδώστε το δικό μου)

Πόσο καμένος είστε με τα Pokemon σε σημείο να το δείχνετε προς τα έξω και να επηρεάζει την καθημερινή σας ζωή; Και δεν μιλάμε απαραίτητα να μας δείξετε την τεράστια συλλογή σας από Pokemon προϊόντα που έχετε στο δωμάτιό σας (εξάλλου, υπάρχει και ξεχωριστό thread για τις Nintendo συλλογές που έχει ο καθένας).

Ιδού μερικές ενδείξεις για το πόσο καμένος είμαι με τα Pokemon:
- Xρησιμοποιώ συχνά για ήχος κλήσης/ξυπνητήρι/ειδοποίηση μηνύματος στο κινητό μου κομμάτια από τα Pokemon videogame/anime.
- Όταν είχα ένα χρυσόψαρο το 'χα ονομάσει Goldeen. Kαι μετά από χρόνια όταν μου είχαν φέρει δώρο ένα άσχημο ψαράκι για γυάλα το είχα ονομάσει Gyarados.
- Όταν έπαιζα τις προάλλες Taboo με τους φίλους μου χρησιμοποιούσαν τα Pokemon για να πειριγράψουν πιο εύκολα μια λέξη σε μένα. Π.χ. ένας φίλος μου έπρεπε να με κάνει να βρω την λέξη "Εκτροφέας" και μου είπε "Τι ήθελε να γίνει ο Brock;". "Eκτροφέας Pokemon!" του απαντάω αμέσως. "Χωρίς το Pokemon;". "Eκτροφέας!". Χαχα! Να που βοηθάνε και τα Pokemon σε άλλα παιχνίδια.
- Όταν είμαι στην θάλασσα φαντάζομαι τα άτομα που κολυμπούν κοντά μου να έρχονται προς το μέρος μου για να προκαλέσουν σε μονομαχία Pokemon.
- Έχω ξεχωριστό μπλοκάκι σημειώσεων για τα Pokemon που το 'χωαπό το λύκειο όπου σημείωνω τις στρατηγικές μου, πως να πιάσω κάποια Pokemon, τι κινήσεις να τους βάλω κ.ο.κ.
- Σε μουσικά cd που έχω για ν' ακούω όταν οδηγώ το αμάξι μου θα βάζω και τραγούδια από το anime.
- Aφιερώνω ώρες ατελείωτες στο internet κατεβάζοντας Pokemon fanarts, βλέποντας χιουμοριστικά Pokemon videos, χαζολογόντας διάφορα Pokemon memes, "άχρηστα" trivia και θεωρίες γύρω από το σύμπαν των Pokemon, εξακολουθώ να βλέπω το anime κι ας μην είναι κανά αριστούργημα (τουλάχιστον έχει την φάση του) και διαβάζω φανατικά το manga τ' οποίο αξίζει και μ' αρέσει να προπαγανδίζω με κάθε ευκαιρία.
- Mερικές φορές όταν βλέπω περιστέρια ή διάφορα άλλα πτηνά στο δρόμο που γεμίζουν τον τόπο κουτσουλιές μου 'ρχεται να τους ρίξω μια Pokeball για να τα πιάσω.
- Παίζοντας τα Pokemon rpg όταν πετάω μια pokeball/ultra ball/whatever για να πιάσω ένα Pokemon φωνάζω "Pokeball, φύγε!" όπως ο Ash κι όταν το πιάνω φωνάζω πάλι όπως ο Ash "(Τάδε Pokemon) Getto da ze!" (που σημαίνει "Έπιασα (το τάδε Pokemon)!".
- Mερικές φορές όταν με πιάνει το πάθος παίζοντας το Pokemon (π.χ. σε κάποια κρίσιμη μάχη) φωνάζω τις επιθέσεις που κάνω όπως κάνουν και στο anime.
- Σε κάποια φάση θέλω ν' αγοράσω το καπέλο του Ash και την μπλούζα της Team Rocket για να τα φοράω όταν βγαίνω βόλτα.
- Mπαίνω στο /vp/ ( https://boards.4chan.org/vp/ ) σε καθημερινή σχεδόν φάση.
- Όταν παίζω Super Smash Bros Brawl με την παρέα πάντα διαλέγω Pikachu, Jigglypuff και Lucario (Pokemon Trainer πλέον έχω σταματήσει να διαλέγω). Eιδικά με τον Pikachu τους σπάω τα νεύρα (ναι, ξέρω να τον χρησιμοποιώ καλά).

Αυτά μου 'ρχονται για την ώρα στο μυαλό μου.
Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι τόσο καμένος (όχι αρνητικά) αλλά για το μικρό διάστημα που ασχολούμαι ισχύουν τα παρακάτω:

(12-09-2011 07:49 PM)Vetus Wrote: [ -> ]- Σε μουσικά cd που έχω για ν' ακούω όταν οδηγώ το αμάξι μου θα βάζω και τραγούδια από το anime.

Εγώ τα έχω ως playlist στο PC μου. Ιδιαίτερα καλό, ειδικά όταν ασχολείσαι με Pokémon, βάζεις το playlist και κάνεις breeding, παίζεις PO, ποστάρεις στο LP κα παρόμοια


(12-09-2011 07:49 PM)Vetus Wrote: [ -> ]- Aφιερώνω ώρες ατελείωτες στο internet κατεβάζοντας Pokemon fanarts, βλέποντας χιουμοριστικά Pokemon videos, χαζολογόντας διάφορα Pokemon memes, "άχρηστα" trivia και θεωρίες γύρω από το σύμπαν των Pokemon, εξακολουθώ να βλέπω το anime κι ας μην είναι κανά αριστούργημα (τουλάχιστον έχει την φάση του) και διαβάζω φανατικά το manga τ' οποίο αξίζει και μ' αρέσει να προπαγανδίζω με κάθε ευκαιρία.

Ειδικά αυτό το πράμα το έχω λιώσει (μόνο χωρίς το manga). Έχω περάσει άπειρες ώρες διαβάζωντας τόσες θεωρίες, τόσα περίεργα/άχρηστα πράματα, τόσα fanfics για Pokemon. Αλλά εμένα μ' αρέσει και να μαζεύω διάφορα Pokemon pics και fanart στο σκληρό μου (κοιτάω να είναι σχετικά καλής ποιότητας). Για την ώρα εκτείνονται σε 350MB και μεγαλώνει η συλλογή συνεχώς.


(12-09-2011 07:49 PM)Vetus Wrote: [ -> ]- Παίζοντας τα Pokemon rpg όταν πετάω μια pokeball/ultra ball/whatever για να πιάσω ένα Pokemon φωνάζω "Pokeball, φύγε!" όπως ο Ash κι όταν το πιάνω φωνάζω πάλι όπως ο Ash "(Τάδε Pokemon) Getto da ze!" (που σημαίνει "Έπιασα (το τάδε Pokemon)!".
- Mερικές φορές όταν με πιάνει το πάθος παίζοντας το Pokemon (π.χ. σε κάποια κρίσιμη μάχη) φωνάζω τις επιθέσεις που κάνω όπως κάνουν και στο anime.

Για αυτά τα δύο προτιμώ να χρησιμοποιώ δικές μου φράσεις, όχι πάντα τόσο ήπιες. Ειδικά αν δεν συνεργάζεται το παιχνίδι (άμα χάνω δηλαδή).


Άλλα που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι κάνω διάφορα σχέδια με θέμα τα Pokémon και πολύ πιθανόν ν' αρχίσω και κάνα fanfic 4fun. Και κάτι άλλο, καμιά φορά όταν βαριέμαι, βλέπω το μέρος τριγύρω μου και προσπαθώ να φανταστώ πως θα ήταν αν υπήρχαν Pokémon.



Nice thread btw.
Έχω πιάσει όλα τα Πόκεμον στην Diamond και σχεδόν όλα στην Platingum. Ακούω μουσική μέσα από τα παιχνίδια, ήθελα να κάνω το δικό μου ROΜ όταν ήμουν μικρός και έχω δει και λίγο από το άνιμε. ΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ! ΕΝΤΑΞΕΙ; Τα έφτυσα στο Άνιμε. μπουχουχου Sad(((( *ρττρηεδηγρκφδεντοαποκαλλωανιμεκεινοτοπραγμαποεριγηβρτικ*


Δε ξέρω τώρα αν είμαι Ποκεμάνιακ, αλλά το ότι έχω όλα τα Πόκεμον, με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο. χαχαχαχ ήταν το όνειρο μου από παιδί, οπότε για μένα νομίζω πως είμαι 8Δ
Μερικά νέα που ξέχασα να προσθέσω:

- Όταν είχα πρωτοπάρει το Pokemon Heartgold αντί για τον ανελκιστήρα χρησιμοποιούσα τα σκαλοπάτια προκειμένου να κάνω περισσότερα βήματα για το Pokewalker.
- Aκόμα και σήμερα όταν είμαι μόνος μου τραγουδώ το πρώτο και δεύτερο opening από την αμερικάνικη έκδοση του anime που είναι αρκετά πιασάρικα. Άμα ξαναγίνει πάντως karaoke event σ' ένα από τα j-music parties (σ' ένα απ' αυτά παλιότερα είχα τραγουδήσει το opening του Hokuto no Ken μαζί μ' έναν φίλο μου) σκέφτομαι να τραγουδήσω ένα από τα ιαπωνικά openings του anime.
- Είχα πάει στους κινηματογράφους για να δω την ταινία αντί να περιμένω να βγει σε VHS μαζί με τον μικρότερο αδερφό μου. Κι όχι απλά είχα πάει αλλά είχα προ-παραγγελία τα εισιτήριά μας για να είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε θέση όταν θα πάμε. Και πήραμε promo κάρτες του Mewtwo και του Dragonite. Δυστυχώς αυτό είχε ως αντίτιμο να είμαστε περικυκλωμένοι από δεκάδες φασαριόζικα πιτσιρίκια που δεν έλεγαν να το βουλώσαν και νιώθαμε σαν τις μύγες μέσα στο γάλα. Αν κι είχαμε πετύχει μια παρέα συνομήλικών μου (τότε πήγαινα λύκειο) που είχαν πάει να το δουν αλλά δεν ήταν αρκετό.

(12-09-2011 09:03 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]- Αλλά εμένα μ' αρέσει και να μαζεύω διάφορα Pokemon pics και fanart στο σκληρό μου (κοιτάω να είναι σχετικά καλής ποιότητας). Για την ώρα εκτείνονται σε 350MB και μεγαλώνει η συλλογή συνεχώς.
Για την ώρα ο φάκελος που έχω με τις Pokemon εικόνες (πλην τις meme εικόνες που έχω σε ξεχωριστούς φακέλους) φτάνει στα 2,2 GB κι έχει 8.824 εικόνες. Toungue

(12-09-2011 11:23 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Δε ξέρω τώρα αν είμαι Ποκεμάνιακ, αλλά το ότι έχω όλα τα Πόκεμον, με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο. χαχαχαχ ήταν το όνειρο μου από παιδί, οπότε για μένα νομίζω πως είμαι 8Δ
Αυτό είναι υπεραρκετό για ν' αποδείξει πόσο Pokemaniac είσαι. 8-) Μακάρι να είχα την υπομονή να κάνω το ίδιο. Πάντα μάζευα όσο τα περισσότερα μπορούσα μα όχι όλα. Όχι τίποτε άλλο αλλά σε κάθε γενία πρέπει να μεταφέρεις - ή να ξαναπιάνεις από την αρχή προκειμένου να έχεις και τις προηγούμενες εξελίξεις των Pokemon σου - τα παλιότερα Pokemon προκειμένου να έχεις complete το Pokedex σου. Έτσι η μοναδική κασέτα όπου τα είχα πίασει όλα ήταν η Yellow όπου ήταν μονάχα 151. Στην Gold μου έλειπε το Celebi κι ένα από τα Θρυλικά Λιοντάρια - δεν θυμάμαι ποίο. Κι από 'κει και πέρα το χάος. Ειδικά στην Ruby όπου δεν είχα κανέναν φίλο όπου έπαιζε Pokemon (τότε δεν ασχολιόμουν και με videogames forums) κι ούτε υπήρχαν οι online ανταλλαγές το Pokedex μου ήταν ελλειπές.
(12-09-2011 11:23 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Έχω πιάσει όλα τα Πόκεμον στην Diamond και σχεδόν όλα στην Platingum. Ακούω μουσική μέσα από τα παιχνίδια, ήθελα να κάνω το δικό μου ROΜ όταν ήμουν μικρός και έχω δει και λίγο από το άνιμε. ΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ! ΕΝΤΑΞΕΙ; Τα έφτυσα στο Άνιμε. μπουχουχου Sad(((( *ρττρηεδηγρκφδεντοαποκαλλωανιμεκεινοτοπραγμαποεριγηβρτικ*


Δε ξέρω τώρα αν είμαι Ποκεμάνιακ, αλλά το ότι έχω όλα τα Πόκεμον, με ολοκληρώνει σαν άνθρωπο. χαχαχαχ ήταν το όνειρο μου από παιδί, οπότε για μένα νομίζω πως είμαι 8Δ

Όντως το anime τείνει κανείς εύκολα να το παρατάει. Εγώ το βλέπω ως μια ασχολία όταν δεν έχω κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνω. Αλλά όπως είπε και ο Vetus, έχει κι αυτό τη φάση του.

Αυτό με το Pokédex, ισχύει.
Quote:Βίβλος Pokémon Trainer, Άρθρο #45

-Κάθε Pokémon Trainer οφείλει να συμπληρώσει έστω ένα regional Pokédex ενώ συνιστάται να συμπληρώσει και ένα National από τις εκδόσεις της Gen III και μετά.
Το National Pokedex του Pokemon Black το 'χω βάλει σκοπό να το ολοκληρώσω οπωσδήποτε. Πέρα από 2-3 Pokemon που έχω να εξελίξω (κι άλλα δύο που δεν βρίσκω με τίποτα) τα μόνα που μου λείπουν είναι τα μελοντίκα event Pokemon. Λέγοντας για event Pokemon πέρα από το Victini έχει βγει στην Αμερική και στην Ευρώπη κανά άλλο event Pokemon ή έχουμε μέλλον ακόμα; Btw, που μπορώ να διαβάσω τα υπόλοιπα κεφάλαια της Βίβλου Pokémon Trainer; Στο Google βρήκα αυτό πάντως αν και άσχετο με το θέμα Big Grin :
http://www.pokemasters.net/forums/showthread.php?t=1546
^
Πάντως αν θες βοήθεια για κάτι που δεν υπάρχει στην κασέτα σου μπορώ να σου δώσω τα πάντα (legit εννοείται) από B&W. Και αυτά τα μελλοντικά event Pokémon δεν είναι απαραίτητα για το Pokédex B&W. Στην επόμενη θα'ναι λογικά.


Όσο για την Βίβλο των Pokémon Trainer, θα μπορέσεις να τη δεις άμα γραφτεί ποτέ. Προς το παρόν, τα άρθρα της τα βγάζει από τη φαντασία του ο Divided by Zer0. Προτείνω πάντως να τη γράψουμε ως project στο LP και να τη βάλουμε στην αρχική σελίδα.
Άλλο ένα να προσθέσω:
- Kάθε φορά που κάνω ποδήλατο βάζω ν' ακούω στο iPod το Bicycle Theme.
και εγώ το έχω κάψει
νόμιζα όταν διάβαζα τον τίτλο του thread : OMG, την προσωπική μου ζωή μάθανε; θα με banάρουν!
μετά κατάλαβα το thread σε τι αναφέρεται
λοιπόν, και εγώ άκουγα Pokemon τραγούδια, ακόμη και σε death metal ήθελα να κάνω το song απλά η μπάντα ήταν for the festivals και δεν είχα καλή επικοινωνία. (ακόμη δεν έκατσε κανείς να φτιάξει κάτι τέτοιο)
μετά:
-θυμάμαι όταν γνώρισα το forum εδώ, γνώρισα πολλά άτομα, είχα συμπληρώσει το Pokedex στην red αλλά χάλασε η κασέτα, μετά τα έκανα όλα από την αρχή σε άλλη red, σήμερα έχω backup χάρις ένα transferer2 που έχω στην παράλληλη θύρα.(και στο DS έχω πρόγραμμα για download του save από το GBA slot) και έχω το κεφάλι μου ποιο ήσυχο.
-Τώρα λεω να δω πάλι από την αρχή όλα τα επεισόδια, και να παίξω λίγο blue-yellow-Crystal που μου έλειψαν.
-Έφτιαξα και δικό μου website, το pokemon.com.gr που ήταν αρκετός κόπος αλλά πιστεύω έκανα καλή δουλειά.(ακόμη δεν έκλεισα μήνα)
-Κανονίζω κάθε Σάββατο στην Καίσαα τουρνουά με κάρτες, και από ότι βλέπω θα κάνουμε και τουρνουά με τις πρώτες κάρτες (base set μέχρι legendary collection- προ-ex εποχή)
-Κανονίζω καθημερινά μάχες με άλλους σε κάρτες pokemon, και Νοέμβρη θα πάω εξωτερικό σε τουρνουά για να πάρω μια θέση (θέλω να πιστεύω)

πιστεύω ότι αυτά λένε πολλά.

Edit: Το spoiler σβήστηκε μόνο επειδή όπως είπες κι εσύ δεν ήταν για να το διαβάζουν όλοι, αλλά όλοι θα το άνοιγαν.
Blue
Mε την ευκαιρεία όσοι μπαίνουν στο Facebook έχω φτιάξει και Pokemon group με τ' όνομα Eλληνική Λέσχη Οπαδών Πόκεμον. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Σε κάποια φάση θέλω να φτιάξω και ελληνικό blog για Pokemon αλλά προσπαθώ να σκεφτώ σε στυλ θα είναι για να έχει ενδιαφέρον και να υπάρχει κίνηση (διότι δεν έχει νόημα να γράφω στο blog και να το διαβάζουν 2-3 μονάχα).
Ventus, forums & blogs πλέον υπάρχουν πολλά, αυτό που λείπει είναι λίγο από τουρνουά, λίγο από meetings, λίγο απο όλα. Εδώ που τα λέμε ένα meeting ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε γιατί έχουμε καιρό να κάνουμε.
Απλα θα πρεπει να το πουμε σε ολους για το μιτινγκ στην καισσα με της καρτες, η επισης και μιτινγκ για μαχες.αα, ξεχασα το σκοπο του thread.Λοιπον.Εγω πρεπει να θεωρουμαι καμενος γιατι:
1)Mου λειπουν 4 κασσετες απο τις main series pokemon(Red,Leafgreen,Pearl,Heartgold)
2)Ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ των pokemon tcg
3)Εχω side pokemon κασετες οπως:Pokemon Dash,Pokemon Mystery Dungeon Red and Blue Rescue Team,Pokemon MD Explorers of time-darkness-sky,Pokemon Ranger(ολα) και τελος pokemon trozei.
4)εχω συμπληρωμενο το pokedex σε 3 κασσετες(Μονο την platinum και την emerald θυμαμαι,νομιζω και την crystal.
5)Aυτος ειναι καιο λογος που ειμαι στο φορουμ!!!
εγω μονο 2 πραγματα θα σας πω! απο 11 κασετες ds μου οι 8 ειναι pokemon, και στη pearl μου εχω παιξει 750 ωρες! πολυ δεν ειναιHuh
Θα πω ένα αλλα μην γελάσετε, σίγουρα το κάνετε κ εσείς...

ΠΑΙΖΩ Κ ΕΓΩ POKEMON ΣΤΟ W/C!!! Big Grin
Naiiii! W/C EV training is the best EV training! Toungue Alla mporei na ksexastw 2 wres...
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's