Αναφέρομαι στο θέμα ελευθερίας. Τώρα είναι ανάλογα και με το πως είναι η οικογένεια βέβαια. Όταν πήγαινα διακοπές με γονείς δεν είχα πρόβλημα και όπου ήθελα εγώ και η αδερφή μου πηγαίναμε. Τα ίδια και πολύ καλύτερα με φίλους. Όταν έχουμε όμως φίλους γονιών ή άλλους συγγενείς...
(12-12-2011 09:17 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Παίζεις (3)DS (ή PSP) δίπλα στο δέντρο και έχεις αναμμένο το τζάκι ενώ παίζει στην τηλεόραση μία από τις "κλασσικές" Χριστουγεννιάτικες ταινίες. :3 Είναι καλά τα Χριστούγεννα.
Όντως είναι καλά γιατί είναι μια περίοδος διακοπών μέσα σε μια θύελλα μαθημάτων και διαγωνισμάτων. Μόνο τα χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν μ' αρέσουν (πολύ ψεύτικα). Ειδικά όμως το φαγητό σε κάνα καλό οικογενειακό τραπέζι...
(12-12-2011 09:38 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Εγω παλι θελω να μεινω σπιτι....το μονο ωρεο ειναι η βολτα με το αεροπλανο. Και να παω αθηνα , λονδινο και Coventry.Απ την αλλη ομως θα πρεπει να μεινω μεσα σε ενα σπιτι με 10 οικογενιες απο 4-6 ατομα η καθεμια. (οκ υπερβαλω λιγο αλλα θα ειναι πολα ατομα.) Και το χειροτερο θα πρεπει να κοιμαμαι με αλλο ατομο.(δεν εφτανε δλδ που θα ημουν σε αλουνου σπιτι και περιμεναν να κοιμοιθω ξεροντας το αυτο )
παν τα δικα μου χριστουγενα για φετος
Σιγά ρε, δεν νομίζω να είναι και τόσο άσχημα. Που ξες, μπορεί να γνωρίσεις και κάνα ενδιαφέρον παιδί κοντά στην ηλικία σου (αν έχει τίποτε ξαδέρφια ή δεν ξέρω και γω τι συγγενείς κοντά στην ηλικία σου). Εγώ πάντως δεν θα 'χα και πρόβλημα, αφού έτσι κι αλλιώς σε σπίτι γνωστών θα πάτε και όχι σε κάνα εντελώς άκυρο μέρος.
Και βασικά αυτό που εκτιμάω εγώ αυτήν την περίοδο δεν είναι τόσο οι γιορτές κτλπ αλλά οι διακοπές. Δύο ολόκληρες βδομάδες, αυτό και μόνο αξίζει.
(13-12-2011 12:33 AM)pekinoua Wrote: [ -> ]Αναφέρομαι στο θέμα ελευθερίας. Τώρα είναι ανάλογα και με το πως είναι η οικογένεια βέβαια. Όταν πήγαινα διακοπές με γονείς δεν είχα πρόβλημα και όπου ήθελα εγώ και η αδερφή μου πηγαίναμε. Τα ίδια και πολύ καλύτερα με φίλους. Όταν έχουμε όμως φίλους γονιών ή άλλους συγγενείς...
Ε αυτο ειναι το θεμα. Το μονο που λειπει ειναι να κραταμε ολοι τα χερια οταν βγαινουμε το μισω. Και σινιθος οι φιλοι πανε διακοπες........και Παντα , οτι και αν γινει πρεπει να με ενοχλισει και ενας ασχετος.(φιλος γωνιων , αλλοι συγκενεις)
(13-12-2011 04:07 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]
(12-12-2011 09:38 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Εγω παλι θελω να μεινω σπιτι....το μονο ωρεο ειναι η βολτα με το αεροπλανο. Και να παω αθηνα , λονδινο και Coventry.Απ την αλλη ομως θα πρεπει να μεινω μεσα σε ενα σπιτι με 10 οικογενιες απο 4-6 ατομα η καθεμια. (οκ υπερβαλω λιγο αλλα θα ειναι πολα ατομα.) Και το χειροτερο θα πρεπει να κοιμαμαι με αλλο ατομο.(δεν εφτανε δλδ που θα ημουν σε αλουνου σπιτι και περιμεναν να κοιμοιθω ξεροντας το αυτο )
παν τα δικα μου χριστουγενα για φετος
Σιγά ρε, δεν νομίζω να είναι και τόσο άσχημα. Που ξες, μπορεί να γνωρίσεις και κάνα ενδιαφέρον παιδί κοντά στην ηλικία σου (αν έχει τίποτε ξαδέρφια ή δεν ξέρω και γω τι συγγενείς κοντά στην ηλικία σου). Εγώ πάντως δεν θα 'χα και πρόβλημα, αφού έτσι κι αλλιώς σε σπίτι γνωστών θα πάτε και όχι σε κάνα εντελώς άκυρο μέρος.
1) Συμφονω με ολα αυτα που αφερεσα απο το ποστ σου.
2) Πιστεψε με , εντελος ακυροι ειναι ολοι. Για 2 Βδομαδες ειχαμε παει εμεις εκει το καλοκαιρι μονο στον θειο μου οταν ημουν 5 , μετα οταν ημουν 10 ηρθαν αυτοι το καλοκαιρι (ο ιδιος θειος μου μονο) και τωρα παμε εμεις τα χριστουγενα σε αυτους.....και δν φτανει μονο ο ενας , θα ειμαστε με Ολους τους αλλουσ συγκενεις που εχω εκει εκτος απο την θεια μου στην ισπανια.
Και.........Το χειροτερο απ ολα: Ξερω πολυ καλα πως ειναι τεραστιοι φαν του ποδοσφερου ολοι τους.Ειδικα ο ξαδερφος μου.(Μισω το ποδοσφερο)
Εϊχα κατέβει Καλαμάτα για να στολίσουμε το δένδροοο. Και η Πάτρα είναι ε, εντάξει στολισμένη μπορώ να πω. Οκέικ.
I guess Mariah Carey is children-friendly, eh, Arty2?
(14-12-2011 09:17 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Justin Bieber? Some mod lock this thread please!
--Wait a minute...
Εϊχα κατέβει Καλαμάτα για να στολίσουμε το δένδροοο. Και η Πάτρα είναι ε, εντάξει στολισμένη μπορώ να πω. Οκέικ.
(14-12-2011 09:17 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Justin Bieber? Some mod lock this thread please!
--Wait a minute...
--Wait a minute...
+1. Hating justin bieber should be a rule (i mean his music only ofc. You can't judje a person just by that.)
μην εισαι καλος με ενα νοοβ που δεν εχει φωνη και απλα ειναι διασημος και βγαζει 50.000.000 το χρονο , εγω θα μπορουσα να το κανω καλυτερα και να βγαζω περισσοτερα λεφτα μαν
--Wait a minute...
+1. Hating justin bieber should be a rule (i mean his music only ofc. You can't judje a person just by that.)
μην εισαι καλος με ενα νοοβ που δεν εχει φωνη και απλα ειναι διασημος και βγαζει 50.000.000 το χρονο , εγω θα μπορουσα να το κανω καλυτερα και να βγαζω περισσοτερα λεφτα μαν
αλλα mariah carrey pedophile
Wow , you read my mind o.o
tespa oso gia ton bieber , file aytes tis meres olo tetoiei einai.Pisteyw dn einai kako to na exeis tosi tyxi.(gt opoiosdipote tha mporouse na to kanei kalytera.......o tyxerakias plironetai tzampa. )