Θερμη παρακληση, μην τα κανετε quote τα ατιμα τα μελομακαρονα.Γιατι θα τα φαω ΠΡΙΝ τον andrreaskal!Aντε..πειναμε εδω περα κυριε, εχουμε να φαμε γλυκο απο 28η Οκτωβριου!
βασικα εγω περιμενω την πρωτοχρονια για να φαω κεικ panettone,,που ειλικρινα ειναι ΤΟ αγαπημενο μου κεικ, και γενικα γλυκο!!!!!!!Ειναι απλως απιθανο, αν και λιγο ακριβο!!!(20Ε ειναι πολλα)
(15-12-2011 11:42 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ] (15-12-2011 07:45 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Πωωω οι κουραμπιεδες δεν μου πολυαρεσουν αλλα μελομακαρονα....... με το κιλο λεμε!!
Tα μελομακάρονα δεν με πολυαρέσουν αλλά οι κουραμπιέδες.... τους θερίζω.
Όσο γενικώς για τα φαγητά, δεν υπάρχει καλύτερο πράμμα από το καλό χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ντάξει, βασικά το πασχαλινό το περνάει αλλά πάλι επίσης τα Χριστούγεννα μιας και έχει ψόφο έξω ταιριάζουν παραπάνω τα γλυκά, imo. Ειδικά ότι έχει σοκολάτα...
Πραγματικά, όλα αυτά που λέμε τώρα με κάνουν να θέλω να έρθουν γρηγορότερα οι διακοπές
+1 εκτος απο εκει που λες πως το πασχαλινο το περναει.Οχι σε εμας εδω.
(15-12-2011 11:53 PM)Argente844 Wrote: [ -> ]Θα παχυνεις και μετα μπορει να αρχισουν να σου θυμωνουν τα Snorlax γιατι θα νομιζουν οτι τρως το φαι τους
+1
George'T Κουραμπιεδες >>>> Μελομακαρονα
(οκ σιγνομη για αυτο απο πανο , επρεπε να βρω ενα ατομο ομως και ειπα πως μαλον αυτος θα το παρει πιο ελαφρα απ ολους αν ξερετε τι ενοω........Πλακα κανω παντα οκ?
)
Ρε δεν παν τα snorlax να μου την πεσουν,εγω θα τα φαω!!! Και αν κολλησουν μαγκια,εδω ειναι το
conkeldurr Scyther. Slice em all.
[/quote]
[/quote]
Μπα.... αν ειναι τοτε θα βαλω το scizor,to kill'em all!!!! \m/
(21-12-2011 08:01 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]
Εισε 2 μερες νωρις.......
Χμ , τα μελομακαρονα φετος δεν ειναι οσο ωρεα οσο τα θυμομουν.
και εμενα αλλα οι κουραμπιεδες.....μπλιαχ!
lol πατηστε τα χρωματιστα κουμπια απο κατω
! ( ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ)
Καλη χρονια και καλα χριστουγενα σε ολους!
(Αν και λιγο αργα...
)
den peirazei basilia moy
se dikaiologoymai logo toy Kameron
! Kalh xronia se oloys kai sas eyxomai ygeia kai na kanete polla post fetos.
oso gia ayto to thread as to kleisei kapoios ta xristoygenna perasane(: