Legendary Pokémon

Full Version: Χριστούγεννα 2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
(14-12-2011 11:30 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]^
Τώρα που το μου το θύμισες, να και 2 ωραία Χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια. Εμένα πάντως μ' αρέσουν περισσότερο από τα κλασσικά.

All I Want For Christmas (is to kick your ass)

Santa is a Gangsta

Και plz, αν μπορείτε σταματήστε να ανεβάζετε pics του Bieber, δεν έχουμε και πολύ όρεξη να βλέπουμε τη μούρη του.

Wow , πολυ ωρεο το 1ο , που το βρικες? Και το 2ο το εχω δει Toungue οσο για τον bieber +1
To 1o είναι από το Left 4 Dead 2, οι Midnight Riders είναι φανταστικό συγκρότημα για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Τη μουσική την έκαναν συνεργεία της Valve, με αρχηγό έναν τυπά από το τμήμα μουσικής για τα games. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει αν είναι πολύ καλύτερη από πολλά πραγματικά συγκροτήματα και "καλλιτέχνες".
(14-12-2011 11:58 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]To 1o είναι από το Left 4 Dead 2, οι Midnight Riders είναι φανταστικό συγκρότημα για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Τη μουσική την έκαναν συνεργεία της Valve, με αρχηγό έναν τυπά από το τμήμα μουσικής για τα games. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει αν είναι πολύ καλύτερη από πολλά πραγματικά συγκροτήματα και "καλλιτέχνες".

Πολυ σωστος , +1. Ωρεροι οι τυποι , +1 και στους Valve Toungue
Χριστούγεννα στην Αθήνα με τον George'T! (εικόνες) είναι ένα μαγικό θέαμα

[Image: DHMOS%20ATHINAS%20XRISTOYGENNA.jpg]
[Image: moPhoto939-SYNDAGMA_.jpg]
[Image: 68af7f824d74e2c78f18c613bc0f139b_XL.jpg?t=943912800]
[Image: 118912_1338.jpg]
[Image: christmas1.JPG]
[Image: 63457895496923000023A80E1EFEE3387E70B5227F8AEC478F.jpg]
[Image: gazi.jpg]
[Image: christougenna_athina_600_118411_240334.jpg]
Φοβερα.....Πανεμορφα Smile εμεις δν εχουμε τπτ εδω Confused

NM2: Μην κάνεις quote ένα τεράστιο ποστ χωρίς λόγο, ειδικά αν είναι το ακριβώς από πάνω.
Α ρε τυχερε.......... πρασινισαAngryAngryAngry
Δεν μπορώ να πω, εντυπωσιακά μου φαίνονται. Αλλά δεν ξέρω, προσωπικά δεν μ' αρέσει πολύ η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στις πόλεις/χωριά. Πολύ ψεύτικη, απλώς βάζουνε φωτάκια κτλπ και λένε ωραία στολίστηκε η πόλη. Ούτε και στα σπίτια πολύ Καλύτερα ένα δύο ωραία, ουσιαστικά πραγματάκια παρά να με φέρνουν το δέντρο ως το Θεο και να το στήνουν στην κεντρική πλατεία. Τέλος πάντων, στον περισσότερο κόσμο αρέσει όμως και δεν βλάπτει κι όλας οπότε...
Αυτές οι εικόνες από τα Χριστούγεννα στην Αθήνα είναι τουλάχιστον προπέρσινες Toungue
Φέτος έχει ένα κυπαρίσσι με λαμπάκια και τενεκέδες από κονσέρβες που τα 'χουν κάνει στολίδια στα χαμηλά.
Ας μιλήσουμε για φαγητά λοιπόν Toungue Κουραμπιεδομελομακάρoνα μόνο εμένα δεν με τρελαίνουν;
Πωωω οι κουραμπιεδες δεν μου πολυαρεσουν αλλα μελομακαρονα....... με το κιλο λεμε!!
[Image: 3105510122_ea65cafd01.jpg]
ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ 4EVER Toungue!
(15-12-2011 07:45 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Πωωω οι κουραμπιεδες δεν μου πολυαρεσουν αλλα μελομακαρονα....... με το κιλο λεμε!!

Tα μελομακάρονα δεν με πολυαρέσουν αλλά οι κουραμπιέδες.... τους θερίζω.

Όσο γενικώς για τα φαγητά, δεν υπάρχει καλύτερο πράμμα από το καλό χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ντάξει, βασικά το πασχαλινό το περνάει αλλά πάλι επίσης τα Χριστούγεννα μιας και έχει ψόφο έξω ταιριάζουν παραπάνω τα γλυκά, imo. Ειδικά ότι έχει σοκολάτα...

Πραγματικά, όλα αυτά που λέμε τώρα με κάνουν να θέλω να έρθουν γρηγορότερα οι διακοπές Sad
(15-12-2011 08:25 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ][Image: 3105510122_ea65cafd01.jpg]

+1

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!! ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ!!
Θα παχυνεις και μετα μπορει να αρχισουν να σου θυμωνουν τα Snorlax γιατι θα νομιζουν οτι τρως το φαι τους Big Grin
(15-12-2011 08:25 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ][Image: 3105510122_ea65cafd01.jpg]

ΡΕ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΕΣΕΙΣ;!!!

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΜΑΣ Η ΓΙΑΓΙΑ;

Θανατος Sad

εχω εδω κουραμπιεδες και διπλες(που δεν τρωω)

Toungue
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's