Legendary Pokémon

Full Version: Wii U
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
(06-02-2012 03:26 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Μπορείς να είσαι στον υπολογιστή ή στο Wii U/PS3/ότιθέλεις και να γράψεις μια χαρά. Λες και αν πας 3η Λυκείου, δε θα ανοίγεις τον υπολογιστή. Ελάτε τώρα, μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας. Τι κάνετε 16 ώρες δηλαδή; Διαβάζετε μονίμως; :/ Το θέμα είναι να έχεις πρόγραμμα και να μην μα***εσαι.

Λίγο καθυστερημένα απαντώ αλλά συμφωνώ απόλυτα. Και γω ξέρω ότι του χρόνου σίγουρα θα το λιώσω το pc κι ας γράφω παννελήνιες κτλπ, όπως και φέτος που προετοιμάζομαι και καλά. Άμα έχεις πρόγραμμα και δεν *κολοκύθι* μπορείς να τα βγάλεις όλα μια χαρά. Μόνο που εμένα δεν με βγαίνει το δεύτερο.





Και στο θέμα τώρα. Εμένα προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Χίλιες δυο υποσχέσεις και δυνατότητες απ' την εταιρεία ενώ όλοι ξέρουμε ότι το θέμα είναι τα παιχνίδια που θα βγάλει. Τέλος πάντων, δεν νομίζω να το αγοράσω ή να ασχοληθώ γενικώς.
Πρωϊνό, καφές, our body is reggie, ξεκινάει το Ιαπωνικό εντός ολίγων λεπτών: http://www.nintendo.co.jp/wiiu/index.html


[Image: oaodco.jpg]
κυκλοφορία στις 8 Δεκέμβρη
δυο εκδόσεις, λευκό με 8GB στα ~260€, μαύρο με 32GB στα ~310€
αν γίνει πρώτα μεταγραφή σε δολάρια, και μετά ισxύσει το 1/1, τότε έχουμε 330€ και 400€ αντίστοιχα

~133€ το επιπλέον χειριστήριο
~50€ το Pro Controller
με το μαύρο θα συμπεριλαμβάνεται συνδρομή στο Nintendo Premium Network, που δίνει και 10% έκπτωση σε ψηφιακές αγορές
(13-09-2012 10:44 AM)Arty2 Wrote: [ -> ]αν γίνει πρώτα μεταγραφή σε δολάρια, και μετά ισxύσει το 1/1, τότε έχουμε 330€ και 400€ αντίστοιχα

Αυτό φοβάμαι κι εγώ, τα 310€ για το premium ακούγονται ωραία αλλά το βλέπω να καταλήγουμε σε 350/400€ για τις κονσόλες και 150€ για το game pad.

Το ευρωπαϊκό και το αμερικάνικο Nintendo Direct στις 5:00 δεν είναι; Λογικά εκεί θα δούμε τιμή σε δολάρια που θα μεταφραστεί και σε ευρώ.
Ναι, στις 5:00, ελπίζω να δείξουν και παιχνίδια. Την ίδια ώρα έχει και δεύτερο ιαπωνικό αφιερωμένο αποκλειστικά σε παιχνίδια.
Quote:Nintendo still hasn't figured out out why it's lagging behind

Quote:The Wii U's graphics can't compete with current-generation Microsoft or Sony consoles

Το πρώτο άρθρο εικάζει και προαποφασίζει για πράγματα που δεν έχουν καν αναφερθεί, το δεύτερο απλά υπεραναλύει την ρητορική ερώτηση την οποία φέρει ως τίτλο.
Αμφότερα έχουν στην κατακλείδα τους υποκειμενικές απόψεις, που παρότι αναληθείς παρουσιάζονται ως δεδομένα.
Έχω διαβάσει άρθρα και άρθρα, αλλά τα συγκεκριμένα δεν εμπεριέχουν καν κριτική.
Not a good read, no.
Θα πάει κανείς από εδώ μέσα την Τρίτη στο mall για το wii u;
Review για κονσόλα; Toungue Ντάξει, είναι κάπως περίεργο να βαθμολογούν το software της κονσόλας για το αν αξίζει... Δεν έχω κάτι άλλο στις home consoles και το βρίσκω πολύ καλό που θα μπορώ να πάρω το ACIII ή το Batman στο launch. Κάποιος που τα έχει, τα θεωρεί αδιάφορα και θα επικεντρωθεί στα exclusives. Δεν είναι άσχημο review, αν και κάποια πράγματα είναι προσωπικές απόψεις του συγγραφέα... Σήμερα βγήκε στην Αμερική οπότε θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε μπόλικες απόψεις από τους αγοραστές. Τα πρώτα σχόλια πάντως που διαβάζω είναι θετικά αν και υπάρχει κάποια γκρίνια γύρω από το update και την μεταφορά δεδομένων από το Wii στο Wii U και είναι και δικαιολογημένη.

PS: Πάντως για να ξέρεις δεν ακούω τα καλύτερα για το verge. Just saying. Toungue
Κάνω πειστ το παρακάτω σχόλιο(μαζί με λίγο edit γιατί ήταν τοο much verge fanboy) γιατί συμφωνώ με το άρθρο

"How about you look at your own ignorance instead of insulting The Verge’s journalism"


>Πάντως για να ξέρεις δεν ακούω τα καλύτερα για το verge.

Υπάρχουν 1002 τέτοια σαιτ. Και από αυτά, το engadget και το The Verge για μένα είναι τα καλύτερα. Δηλαδή πως θα έπρεπε να είναι; Να βάζουν 9-10 σε κάθε μλκια της Nintendo ή της Sony και να λένε πάντα καλά λόγια; Όχι, δε δουλεύει έτσι ο κόσμος. Έχω δει 1002 reviews τους και αν και δε συμφωνώ σε μερικά(γιατί πολύ απλά μου αρέσει η συγκεκριμένη συσκευή, πχ Nexus 4) τα βρίσκω σωστά όταν χειρίζομαι τη συσκευή.

To Wii U δεν είναι τίποτα το συναρπαστικό σε σύγκριση με το Wii. Δεν είναι καν καινούρια γενιά κονσόλας. Και όλο το concept είναι το νέο χειριστήριο. Οκ, next.

Πριν με πείτε fanboy της Sony, δεν είμαι. Είμαι gamer. Αν δεν μ'αρέσει ένα παιχνίδι και μια κονσόλα το λέω. Και Wii έχω και DS και PS3. Απλά τα παιχνίδια του PS3 είναι προς το είδος μου και για αυτό την υποστηρίζω περισσότερο. Το να βγάζεις 1000 μάριο κάθε 5 χρόνια και 1000 God of War, 1000 Uncharted και 1000 Crash Bandicoot είναι αποτυχία και μλκια. Και για αυτό το λόγο δεν μ'αρέσει η Nintendo. Τόσα χρόνια αρμέγει αυτούς τους τίτλους, και αυτό θα κάνει και τώρα. Δε βλέπω κάτι διαφορετικό. Τουλάχιστον να είχε καλή ιστορία το Mario και το κάθε Mario, να πω «πάει στα κομμάτια». Εδώ γίνεται εμφανής το γούστο του καθενός. Αν μου άρεσε το Halo και τέτοιου είδους, θα έπαιρνα xbox. Και μη μπερδεύεται την ποσότητα με την ποιότητα. Η ποιότητα σαφώς μπορεί να είναι διαφορετική με τον καθένα, αλλά για μένα είναι η ιστορία, ο τρόπος που παρουσιάζει την ιστορία,τα γραφικά(ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ) και να μην αρμέγει τη σειρά.

>Νέος μοχλός του Wii U--> μπορείς να παίζεις ενώ κάποιος βλέπει τηλεόραση

Tell me more... Μπορώ κάλιστα να συνδέσω το κινητό μου ασύρματα με τη τηλεόραση(βλέπε Android 4.2) και ένα χειριστήριο του PS3 ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ! (Μην κάνετε καν τον κόπο να μιλήσετε για της ίντσες του κινητού μου και την ανάλυση plz, δε σας παίρνει. Toungue )

Επίσης στο The Verge είναι ο Joshua Topolsky, από τους αγαπημένους μου και τον ακολουθώ από την εποχή που ήταν στο engadget.


>Ντάξει, είναι κάπως περίεργο να βαθμολογούν το software της κονσόλας για το αν αξίζει

Είσαι σοβαρός; Στην εποχή μας η κονσόλες έχουν πάρει επιπλέον νόημα. Δεν τις χρησιμοποιείς μόνο για παιχνίδια γιατί έχουν παραπάνω δυνατότητες. Βίντεο, μουσική χίλια δύο πράγματα. Και το software και το UΙ είναι τέρμα σημαντικά.


Και για τον μοχλό του Wii και της Sony, εδώ http://www.neowin.net/news/microsoft-exe...is-for-wii

Χαζή η Sony που δεν πήρε την τεχνολογία.


Brace yourselves. Nintendo fanboys are coming.
Ο fr3 είναι fanboy της MS. Toungue

Πρώτα από όλα κανένα site το οποίο είναι από δημοσιογράφους δεν είναι καλό. Άλλα σε μεγαλύτερο, άλλα σε μικρότερο βαθμό. Από τα χειρότερα θεωρώ το IGN που είναι ο ορισμός του πληρωμένου. Το Verge τώρα, αν και δεν το παρακολουθώ τόσο, καταρχάς δεν ασχολείται αποκλείστικά με τα videogames αλλά και με ένα σωρό άλλες συσκευές και προγράμματα..Δεν ξέρω αν ο αρθρογράφος είναι gamer ή απλά ο τυχερός που του ήρθε η νέα κονσόλα. Γιατί αλλιώς θα δει μια κονσόλα ένας άσχετος με την τεχνολογία, αλλιώς ένας gamer και αλλιώς κάποιος ο οποίος δεν ασχολείται με τα παιχνίδια, παρόλο που ασχολείται με την τεχνολογία.

Και για το Review τώρα... Καταρχάς, θεωρώ τελείως άστοχα τα σχόλια για το μέγεθος. Ας σχολιάσεις το χειριστήριο μόνο, όχι την κονσόλα. Απορώ αν ενδιαφέρει κανέναν, αν θα δείχνει ωραίο το τροφοδοτικό ή όχι και αν μπορεί να το κρύψει... Και σχόλια σαν το finally για το HDMI και το ότι οι κονσόλες είναι σαν φτηνές, είναι απλά αστεία. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πει πως δεν του άρεσε το εξωτερικό του gamepad. Για το ότι η οθόνη είναι resistive, είναι καθαρά επιλογή της Nintendo. Αν δεν ήταν resistive θα υπήρχαν άλλα προβλήματα, δεν θα πάθει κάτι να πιέζει λίγο περισσότερο.. Αν δεν κάνω λάθος και το 3DS/DS έχουν resistive οθόνη αλλά δεν θυμάμαι τέτοια σχόλια. Καλά αυτά για το ότι αποσπά η οθόνη είναι τελείως άλλο θέμα, δες καλύτερα τις αντιδράσεις για αυτά που είχε πει το Kotaku.

Όπως είπα, το θεωρώ άστοχο στο τέλος να χαρακτηρίζει το software, μέσα από αυτά τα έξι που έπαιξε. Αν πάλι το χαρακτηρίζει και με βάση αυτά δεν έπαιξε lol. Καλύτερα να μην το έκανε καθόλου. Και πρώτη φορά βλέπω τέτοια σχόλια για το UI του Wii U.

Και τώρα να απαντήσω στα λεγόμενα σου. Πρώτα, τι θεωρείς νέα γενιά; Το επόμενο βήμα στα γραφικά; Τα γραφικά είναι απλά ένας τομέας. Υπάρχουν τόσοι άλλοι. Η Sony δεν εξέλιξε ποτέ το χειριστήριο της και κάθε φορά υπάρχουν παράπονα γι'αυτό και για το ότι πρέπει να μοιάσει σε αυτό του Xbox 360. Σε καμία περίπτωση το gamepad δεν είναι κάτι το τόσο πρωτοποριακό. Έχει ενδιαφέρον, μου άρεσε πολύ όταν το είδα από κοντά. Θα έχει κάποιες πολύ ωραίες χρήσεις και αυτά. To Wii U σαν κονσόλα δεν θα είναι εντυπωσιακό όμως; Απλά όχι. Όπως φαντάζομαι θα σου άρεσε όταν είδες το God of War 3, άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο περιμένουν πολλοί ένα HD Zelda. Θα μπορούσε να είχε μπει στο HD από πιο πριν η Nintendo αλλά δεν μπήκε. Αν πάλι προσπαθούσε τώρα να κάνει μια πραγματική next generation κατά τα δεδομένα σου κονσόλα. Θα προέκυπταν δύο προβλήματα κατά την γνώμη μου...

Πρώτα, η τιμή. Προφανώς, αν τώρα κάνει τόσο και όπως ισχυρίζονται δεν έχει κέρδος θα είχαν πολλά προβλήματα. Επειδή το gamepad (που ο αρθρογράφος είχε χαρακτηρίσει πως μοιάζει με φτηνό) είναι αρκετά ακριβό φαντάζομαι πως θα αναγκαζόντουσαν να το βγάλουν ή να το κρατήσουν και να έχουν μια τιμή κοντά στα 600 ευρώ..

Αν το έβγαζαν, πάει αυτό το διαφορετικό. Θα ήταν μία από τα ίδια. Για εμένα πολύ σημαντική είναι η πρωτοτυπία της Nintendo και γι'αυτό μου αρέσει. Κάνει άρμεγμα στον Mario όσο δεν πάει, δεν πρόκειται να αγοράσω άλλο "New" Super mario Bros αν δεν είναι διαφορετικό, γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια. Αλλά είναι από τις εταιρίες που όταν πρωτοτυπήσουν, θα πρωτοτυπήσουν. Εμένα με ενδιαφέρει πάνω από όλα το gameplay. Η ροή του παιχνιδιού, ο χειρισμός, το πως είναι "στημένο". Πρώτα αυτά και μετά η ιστορία και τα γραφικά. Τα γραφικά δεν με ενδιαφέρουν για να πω την αλήθεια, μου αρκεί να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο για να μπορούν να γίνονται port παιχνίδια από άλλες κονσόλες, κάτι που δεν είχε γίνει στο Wii όμως. Και τα θεωρώ καλές τις τελευταίες φήμες πως το PS4 δεν θα είναι πολύ δυνατό και πως θα προτιμήσει ένα πιο οικονομικό μηχάνημα η Sony. Γιατί αν 2 από τις υπάρχουσες τρεις εταιρίες δεν κάνουν ένα μεγάλο βήμα, πολύ πιθανό είναι να ακολουθήσει και η MS, οπότε τα Multiplatform θα είναι χωρισμένα στα τρία και όχι στα δύο.

Αυτά από εμένα και ελπίζω να μην έγραψα πολλά. Fanboy δεν ξέρω αν με χαρακτήριζα, αλλά μεγάλο fan της Nintendo σίγουρα. Όλα θέμα γούστου είναι όπως είπες και μέχρι στιγμής για τα γούστα μου με καλύπτει η Nintendo. Αν είχα χρήματα για περισσότερες από μία κονσόλες θα τις έπαιρνα αλλά μάλλον και τότε θα προτιμούσα να παίζω παιχνίδια της Nintendo.

Edit:

"On the Wii U, it's the A button, and it sits on the right side — in dozens of hours of playing I never got used to that, and never stopped pressing B when I was trying to press A. The buttons are relatively far away from the analog stick, so I assume the layout was chosen to make the most-used button easier to hit, but Nintendo should have just found a way to get the buttons closer together. If you've ever played video games before, on any console, the Wii U's going to be frustrating to use for a while."

Χαχαχα, μόλις το πρόσεξα αυτό. xD
Ένα ένα.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Ο fr3 είναι fanboy της MS. Toungue

Μπα, αλλά η MS κάνει τέλεια δουλειά. Δεν έχω ξαναδει κάτι τέτοιο από την εποχή του PS1/PS2. Αναφέρομαι σε κάτι εγγραφα που είχαν διαρεύσει και έλεγαν τι μπορεί να έχει η επόμενη κοσνόλα τους. +1 Λοιπόν για Μ$!

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Πρώτα από όλα κανένα site το οποίο είναι από δημοσιογράφους δεν είναι καλό. Άλλα σε μεγαλύτερο, άλλα σε μικρότερο βαθμό. Από τα χειρότερα θεωρώ το IGN που είναι ο ορισμός του πληρωμένου.

Lol, IGN. Ακόμα υπάρχει; Για gaming Gamespot και Joystiq για μένα.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Το Verge τώρα, αν και δεν το παρακολουθώ τόσο, καταρχάς δεν ασχολείται αποκλείστικά με τα videogames αλλά και με ένα σωρό άλλες συσκευές και προγράμματα..

Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλλέστε. Ο καθένας κάνει reviews στο πεδίο του. Δεν μπορεί να έρθει ο Topolsky που είναι για κινητά να πει δυο-τρεις μπαρούφες για τις κονσόλες.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Και για το Review τώρα... Καταρχάς, θεωρώ τελείως άστοχα τα σχόλια για το μέγεθος. Ας σχολιάσεις το χειριστήριο μόνο, όχι την κονσόλα.

Μπα, εμένα μου τη σπάει που το PS3 είναι μεγάλο. Και ειδικά το αρχικό Xbox. Μη μιλήσω για το μέγεθος του χειριστηρίου του... Δεν μπορούσα να το πιάσω...


(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Απορώ αν ενδιαφέρει κανέναν, αν θα δείχνει ωραίο το τροφοδοτικό ή όχι και αν μπορεί να το κρύψει...

Έχω κρύψει το τροφοδοτικό του Wii γιατί απλά είναι μλκια. Του PS3 αν και πιο μικρό, πάλι το έχω κρύψει. Δε μ'αρέσει να τα βλέπω.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Και σχόλια σαν το finally για το HDMI και το ότι οι κονσόλες είναι σαν φτηνές, είναι απλά αστεία.

Δεν έχει HDMI; Δεν το αγοράζω απλά. Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ για να την αγνοήσεις.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Για το ότι η οθόνη είναι resistive, είναι καθαρά επιλογή της Nintendo. Αν δεν ήταν resistive θα υπήρχαν άλλα προβλήματα, δεν θα πάθει κάτι να πιέζει λίγο περισσότερο..

Δεν είναι δύσκολο να την κάνανε σαν των Smartphone. Gorilla Glass 2, hello?

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Αν δεν κάνω λάθος και το 3DS/DS έχουν resistive οθόνη αλλά δεν θυμάμαι τέτοια σχόλια.

Εμένα μου τη σπάει τρελά αυτό. Έχω ευχηθεί άπειρες φορές να ήταν σαν το κινητό μου.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Kotaku.

LOL!

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Και πρώτη φορά βλέπω τέτοια σχόλια για το UI του Wii U.

Αίσχος είναι το UI.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Και τώρα να απαντήσω στα λεγόμενα σου. Πρώτα, τι θεωρείς νέα γενιά;

Όχι εγώ. Η κοινότητα. PS3, Xbox 360 3η γενιά. Wii U, 3η γενιά. PS4, 4 γενιά. Wii, 3η γενιά μόνο και μόνο λόγω των χαρακτηριστικών του.


(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Τα γραφικά είναι απλά ένας τομέας. Υπάρχουν τόσοι άλλοι.

Τα γραφικά είναι τέρμα σημαντικά. Δε μπορώ να βλέπω τους χρήστες Wii να λένε πως τα γραφικά δε μετράνε επειδή η κονσόλα που αγοράσανε είναι άχρηστη στον συγκεκριμένο τομέα. Butthurt Wii users. Ευτυχώς, το Wii U το έφτιαξε αυτό.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Η Sony δεν εξέλιξε ποτέ το χειριστήριο της και κάθε φορά υπάρχουν παράπονα γι'αυτό και για το ότι πρέπει να μοιάσει σε αυτό του Xbox 360.

Είσαι σοβαρός; Γιατί να αλλάξει το χειριστήριό της. Είναι πολύ καλό στα χέρια και έχει το κατάλληλο μέγεθος πιστεύω. Είναι μια συνταγή που δουλεύει καλά.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Θα μπορούσε να είχε μπει στο HD από πιο πριν η Nintendo αλλά δεν μπήκε.

Και εγώ θα μπορούσα να είχα βάλει ρόδες να γίνω πατίνι. Δεν έβαλε HD. Τέλος. Η διαφορά φαίνεται.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Αν πάλι προσπαθούσε τώρα να κάνει μια πραγματική next generation κατά τα δεδομένα σου κονσόλα. Θα προέκυπταν δύο προβλήματα κατά την γνώμη μου...

Πρώτα, η τιμή. Προφανώς, αν τώρα κάνει τόσο και όπως ισχυρίζονται δεν έχει κέρδος θα είχαν πολλά προβλήματα.

Τι λένε για το επόμενο Xbox: 16 πυρήνες, Blu-Ray, 8GB και άλλα πολλά. Μέγιστη τιμή; Το πολύ 400€. Πάντα οι κονσόλες πωλούνται κάτω του κόστους.


(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Επειδή το gamepad (που ο αρθρογράφος είχε χαρακτηρίσει πως μοιάζει με φτηνό) είναι αρκετά ακριβό φαντάζομαι

dafaq? Η κατασκευή του το πολύ-πολύ να κοστίζει 50€. Εδώ το iphone 5 κοστίζει 170 και έχει διπύρηνους Α15 και δε σημαζεύται. Λες αυτή η μλκια να κοστίζει πολύ; :Ρ

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Για εμένα πολύ σημαντική είναι η πρωτοτυπία της Nintendo και γι'αυτό μου αρέσει.

Φυσικά, αυτό αρέσει σε όλους και για αυτό πουλάει.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Κάνει άρμεγμα στον Mario όσο δεν πάει, δεν πρόκειται να αγοράσω άλλο "New" Super mario Bros αν δεν είναι διαφορετικό, γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια. Αλλά είναι από τις εταιρίες που όταν πρωτοτυπήσουν, θα πρωτοτυπήσουν.

Το άρμεγμα όμως... ΑΡΜΕΓΜΑ. ΤΡΟΜΕΡΟΟΟ!! Όχι μόνο Mario... και Zelda και άλλα... Και την 5η γενιά Πόκεμον την θεωρώ άρμεγμα. Αν ήταν καλύτερα τα Πόκεμον, θα άλλαζα γνώμη. Έλα τώρα, ένα παγωτό για Πόκεμον; Άσε μας κουκλίτσα μου.


(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Εμένα με ενδιαφέρει πάνω από όλα το gameplay. Η ροή του παιχνιδιού, ο χειρισμός, το πως είναι "στημένο".

Και για αυτό μου αρέσουν οι τίτλοι του PS3. Πρώτον, God of War. Ρίξε του μια ματιά και μετά ρίξε μια ματιά στο Μαριο για να δεις πως είναι στημένα. Έλα τώρα, ποιον κοροϊδεύουμε;

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Πρώτα αυτά και μετά η ιστορία και τα γραφικά. Τα γραφικά δεν με ενδιαφέρουν για να πω την αλήθεια

Ο δημιουργός του παιχνιδιού θέλει(λέμε τώρα) να σε κάνει να δεις κάποια πράγματα. Το μίσος του Kratos προς τους θεούς επειδή τον έβαλαν να σκοτώσουν την οικογένειά του. Δε θέλω να το δω με φάτσα και γραφικά Μάριο... Και θέλω να το δω με καλά. Εντάξει τα γραφικά του PS2 ήταν οκ για να το δείξουν αυτό, αλλά αν πας σε ΠΣ3 και δεις τους ΜΟΡΦΑΣΜΟΥΣ του.. θα καταλάβεις.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]για να μπορούν να γίνονται port παιχνίδια από άλλες κονσόλες,

Νο comment.

(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Και τα θεωρώ καλές τις τελευταίες φήμες πως το PS4 δεν θα είναι πολύ δυνατό και πως θα προτιμήσει ένα πιο οικονομικό μηχάνημα η Sony.

Νομίζεις. Δε θα έχει νόημα... Αν δεν είναι τόσο δυνατό όσο το PS3, πάει... Εδώ οι developers του uncharted 3 είπαν πως έφτααν το ΠΣ3 στα όριά του. Λες εμείς οι καταναλωτές να θέλουμε να αγοράσουμε κάτι που θα έχει παιχνίδια χειρότερα από το Uncharted 2 & 3; Σκέψου το λογικά.
(18-11-2012 08:13 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Ένα ένα.

Θα ακολουθήσω το ίδιο στυλ απάντησης λοιπόν, παρόλο που με κουράζει το συνεχόμενο quote, αλλά αν το κάνω διαφορετικά μάλλον δεν θα καταλάβεις τι λέω και που. Daamn. Toungue
fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Ο fr3 είναι fanboy της MS. Toungue
Μπα, αλλά η MS κάνει τέλεια δουλειά. Δεν έχω ξαναδει κάτι τέτοιο από την εποχή του PS1/PS2. Αναφέρομαι σε κάτι εγγραφα που είχαν διαρεύσει και έλεγαν τι μπορεί να έχει η επόμενη κοσνόλα τους. +1 Λοιπόν για Μ$!
Και άκουγα κάτι φήμες για το Wii 2, πως ήταν έτη φωτός δυνατότερο από PS360. Και κάποιες άλλες πως ήταν πολύ κατώτερο. Α και θυμάμαι και κάτι άλλες που έλεγαν πως θα υπάρξει νέα κονσόλα αλλά upgrade στο Wii. Ακόμα και να ισχύουν αυτά, όλα αλλάζουν την παρούσα στιγμή. Καλύτερα να μην βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα για ότι είναι ακόμα στα χαρτιά.
fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Πρώτα από όλα κανένα site το οποίο είναι από δημοσιογράφους δεν είναι καλό. Άλλα σε μεγαλύτερο, άλλα σε μικρότερο βαθμό. Από τα χειρότερα θεωρώ το IGN που είναι ο ορισμός του πληρωμένου.

Lol, IGN. Ακόμα υπάρχει; Για gaming Gamespot και Joystiq για μένα.
Well, όσο άθλιο θεωρώ το IGN, άλλο τόσο το Gamespot, just saying. Game journalism.

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Το Verge τώρα, αν και δεν το παρακολουθώ τόσο, καταρχάς δεν ασχολείται αποκλείστικά με τα videogames αλλά και με ένα σωρό άλλες συσκευές και προγράμματα..

Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλλέστε. Ο καθένας κάνει reviews στο πεδίο του. Δεν μπορεί να έρθει ο Topolsky που είναι για κινητά να πει δυο-τρεις μπαρούφες για τις κονσόλες.
Παρόλα αυτά όπως το διάβαζα μου έδωσε ένα smartphone vibe. Ίσως ήμουν προϊδεασμένος γνωρίζοντας το συγκεκριμένο site, αλλά κανονικά δεν έπρεπε να συμβεί αυτό.
fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Και για το Review τώρα... Καταρχάς, θεωρώ τελείως άστοχα τα σχόλια για το μέγεθος. Ας σχολιάσεις το χειριστήριο μόνο, όχι την κονσόλα.

Μπα, εμένα μου τη σπάει που το PS3 είναι μεγάλο. Και ειδικά το αρχικό Xbox. Μη μιλήσω για το μέγεθος του χειριστηρίου του... Δεν μπορούσα να το πιάσω...
Σπαστικό μπορεί να είναι αλλά γιατί να αναφερθεί σε Review; lol Το βάζω στην ίδια κατηγορία με κάτι σχόλια (όχι δημοσιογράφων, ευτυχώς) πως το GameCube είναι αίσχος γιατί δεν ήταν ακριβώς κύβος. lol'd
fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Απορώ αν ενδιαφέρει κανέναν, αν θα δείχνει ωραίο το τροφοδοτικό ή όχι και αν μπορεί να το κρύψει...
Έχω κρύψει το τροφοδοτικό του Wii γιατί απλά είναι μλκια. Του PS3 αν και πιο μικρό, πάλι το έχω κρύψει. Δε μ'αρέσει να τα βλέπω.
Δεν νομίζω κανείς να το βάζει μπροστά, όλοι τα κρύβουν αυτά, αλλά γιατί να τα αναφέρει; Το Review είναι για το μηχάνημα. Όταν το διαβάσεις περιμένεις να διαβάσεις για το μηχάνημα. Το πολύ μια μικρή αναφορά για τέτοια θέματα..

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Και σχόλια σαν το finally για το HDMI και το ότι οι κονσόλες είναι σαν φτηνές, είναι απλά αστεία.
Δεν έχει HDMI; Δεν το αγοράζω απλά. Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ για να την αγνοήσεις.
Εμ, βασικά το σχόλιο του ήταν ειρωνικό και σε αυτό αναφερόμουν. Αν δεν έμπαινε και τώρα η Nintendo στο HD θα ήταν τραγική η κατάσταση, φυσικά.

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Για το ότι η οθόνη είναι resistive, είναι καθαρά επιλογή της Nintendo. Αν δεν ήταν resistive θα υπήρχαν άλλα προβλήματα, δεν θα πάθει κάτι να πιέζει λίγο περισσότερο..
Δεν είναι δύσκολο να την κάνανε σαν των Smartphone. Gorilla Glass 2, hello?
Όπως είπα επιλογές. Μόνο εκεί διάβασα πως είχαν προβλήματα με την οθόνη...
fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Αν δεν κάνω λάθος και το 3DS/DS έχουν resistive οθόνη αλλά δεν θυμάμαι τέτοια σχόλια.
Εμένα μου τη σπάει τρελά αυτό. Έχω ευχηθεί άπειρες φορές να ήταν σαν το κινητό μου.
Δεν είναι smartphone όμως το DS. Είναι κονσόλα. Μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις το στυλό και το χέρι χωρίς προβλήματα. Χιλιάδες ώρες και με παιχνίδια που δουλεύουν αποκλειστικά στην οθόνη, ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Kotaku.
LOL!
Well, με βρίσκεις σύμφωνο. Toungue

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Και πρώτη φορά βλέπω τέτοια σχόλια για το UI του Wii U.
Αίσχος είναι το UI.
Τώρα που το έψαξα η αλήθεια είναι πως είδα σχόλια για το πόσο αργό ήταν. Ότι είχα δει πιο πριν ήταν πριν γίνει το update και πολλοί πίστευαν πως θα άλλαζε αυτό αφού γίνει, αλλά δεν... Αυτό είναι πραγματικά άσχημο.

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Και τώρα να απαντήσω στα λεγόμενα σου. Πρώτα, τι θεωρείς νέα γενιά;
Όχι εγώ. Η κοινότητα. PS3, Xbox 360 3η γενιά. Wii U, 3η γενιά. PS4, 4 γενιά. Wii, 3η γενιά μόνο και μόνο λόγω των χαρακτηριστικών του.
Δεν άρχισαν τα videogames με το PSX, just saying... Αυτό που λες 3η γενιά είναι η 7η. Από Wii U και μετά είμαστε στην όγδοη. Ακόμα και αν το Wii U είχε γραφικά χειρότερα του Wii, θα ήταν next generation, εκτός και αν το έκαναν σαν το DSi που είναι ίδια γενιά με το DS Lite. Απλά τα πράγματα.

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Τα γραφικά είναι απλά ένας τομέας. Υπάρχουν τόσοι άλλοι.
Τα γραφικά είναι τέρμα σημαντικά. Δε μπορώ να βλέπω τους χρήστες Wii να λένε πως τα γραφικά δε μετράνε επειδή η κονσόλα που αγοράσανε είναι άχρηστη στον συγκεκριμένο τομέα. Butthurt Wii users. Ευτυχώς, το Wii U το έφτιαξε αυτό.
Και ξαναλέω, δεν με νοιάζει να έχει καλά γραφικά, αρκεί να είναι φιλικό προς το developer για το porting. Το Wii ήταν αδύναμο και για να έρθουν παιχνίδια εκεί, έπρεπε να γίνει ξεχωριστή ανάπτυξη. Το να λέω όλες τις νέες σειρές και τα πρωτοκλασάτα παιχνίδια που χάσανε όσοι έχουν μόνο Wii θα μου πάρει πολύ ώρα. Κατά τα άλλα τα γραφικά δεν τα θεωρώ σημαντικά. Και μάλιστα όταν μια κονσόλα δεν είναι φιλική προς τους developers, τα πράγματα είναι χειρότερα. Πες μου έναν multiplatform τίτλο που η κοινή γνώμη να θεωρεί καλύτερο στο PS3. Το Wii U μέχρι στιγμής δεν έφτιαξε τίποτα. Οι κάτοχοι του θα πάρουν κάποια Multiplatform από τα PS360. Και μετά; Αν το PS4/Xbox 3 είναι δυνατότερα κατά πολύ, θα έχουμε τα ίδια με το Wii;

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Η Sony δεν εξέλιξε ποτέ το χειριστήριο της και κάθε φορά υπάρχουν παράπονα γι'αυτό και για το ότι πρέπει να μοιάσει σε αυτό του Xbox 360.
Είσαι σοβαρός; Γιατί να αλλάξει το χειριστήριό της. Είναι πολύ καλό στα χέρια και έχει το κατάλληλο μέγεθος πιστεύω. Είναι μια συνταγή που δουλεύει καλά.
Έχεις πιάσει το χειριστήριο του 360 ή όχι; Toungue Δεν είναι άσχημο αυτό του PS3, αλλά του 360 είναι σε όλα καλύτερο. Και αφού μπορεί να γίνει καλύτερο αυτό του PS3, ας το κάνουν.

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Θα μπορούσε να είχε μπει στο HD από πιο πριν η Nintendo αλλά δεν μπήκε.
Και εγώ θα μπορούσα να είχα βάλει ρόδες να γίνω πατίνι. Δεν έβαλε HD. Τέλος. Η διαφορά φαίνεται.
Δεν είπα το αντίθετο. Toungue

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Αν πάλι προσπαθούσε τώρα να κάνει μια πραγματική next generation κατά τα δεδομένα σου κονσόλα. Θα προέκυπταν δύο προβλήματα κατά την γνώμη μου...

Πρώτα, η τιμή. Προφανώς, αν τώρα κάνει τόσο και όπως ισχυρίζονται δεν έχει κέρδος θα είχαν πολλά προβλήματα.
Τι λένε για το επόμενο Xbox: 16 πυρήνες, Blu-Ray, 8GB και άλλα πολλά. Μέγιστη τιμή; Το πολύ 400€. Πάντα οι κονσόλες πωλούνται κάτω του κόστους.
Το PS3 στο launch του έχει διαφορετική γνώμη. Για θύμισε μου πόσο έκανε; Toungue

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Επειδή το gamepad (που ο αρθρογράφος είχε χαρακτηρίσει πως μοιάζει με φτηνό) είναι αρκετά ακριβό φαντάζομαι
dafaq? Η κατασκευή του το πολύ-πολύ να κοστίζει 50€. Εδώ το iphone 5 κοστίζει 170 και έχει διπύρηνους Α15 και δε σημαζεύται. Λες αυτή η μλκια να κοστίζει πολύ; :Ρ
Από όσο θυμάμαι έχει κοντά στα 80 ευρώ η κατασκευή του. Νομίζω κοντά στα 150 το πουλάνε. Δεν είναι και λίγο. Αλλά και τα άλλα χειριστήρια δεν τα πουλάνε και φτηνά. Κάτι ασύρματα κοστίζουν κοντά στα 50 αν δεν κάνω λάθος...

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Για εμένα πολύ σημαντική είναι η πρωτοτυπία της Nintendo και γι'αυτό μου αρέσει.
Φυσικά, αυτό αρέσει σε όλους και για αυτό πουλάει.
Σωστά. Και, αν και δεν μιλάμε για κάτι τόσο εντυπωσιακό για την εποχή του όπως το motion sensing, η δεύτερη οθόνη είναι μια πρωτοπορία στο gaming. Φαίνεται να συμφωνούν πάντως και οι άλλες εταιρίες σε αυτό. Η δε Sony μίλαγε για την συνδεσιμότητα του Vita και του PS3 και οι δε Microsoft για το Smartglass. Αν δεν ήταν καλή ιδέα, δεν θα καθόντουσαν να ασχοληθούν. Απλά.

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Κάνει άρμεγμα στον Mario όσο δεν πάει, δεν πρόκειται να αγοράσω άλλο "New" Super mario Bros αν δεν είναι διαφορετικό, γιατί βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια. Αλλά είναι από τις εταιρίες που όταν πρωτοτυπήσουν, θα πρωτοτυπήσουν.

Το άρμεγμα όμως... ΑΡΜΕΓΜΑ. ΤΡΟΜΕΡΟΟΟ!! Όχι μόνο Mario... και Zelda και άλλα... Και την 5η γενιά Πόκεμον την θεωρώ άρμεγμα. Αν ήταν καλύτερα τα Πόκεμον, θα άλλαζα γνώμη. Έλα τώρα, ένα παγωτό για Πόκεμον; Άσε μας κουκλίτσα μου.
Θα συμφωνήσω δυστυχώς. Αλλά σε αυτό θα κατηγορήσω και το ίδιο κοινό πως φταίει. Όταν κάποιος νέος τίτλος που έχουν επενδύσει δεν πουλάει και δουν ότι ένα φτηνό παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη δουλειά βγάζει πολλά λεφτά... Βέβαια αυτό δεν ισχύει μόνο για την Nintendo αλλά για την κάθε Nintendo. Είναι γεγονός όμως πως στο άρμεγμα είναι από τους πρώτους.

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Εμένα με ενδιαφέρει πάνω από όλα το gameplay. Η ροή του παιχνιδιού, ο χειρισμός, το πως είναι "στημένο".
Και για αυτό μου αρέσουν οι τίτλοι του PS3. Πρώτον, God of War. Ρίξε του μια ματιά και μετά ρίξε μια ματιά στο Μαριο για να δεις πως είναι στημένα. Έλα τώρα, ποιον κοροϊδεύουμε;
Που είναι το πρόβλημα εδώ; Toungue Καταρχάς είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια και απευθύνονται σε διαφορετικά κοινά.

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Πρώτα αυτά και μετά η ιστορία και τα γραφικά. Τα γραφικά δεν με ενδιαφέρουν για να πω την αλήθεια
Ο δημιουργός του παιχνιδιού θέλει(λέμε τώρα) να σε κάνει να δεις κάποια πράγματα. Το μίσος του Kratos προς τους θεούς επειδή τον έβαλαν να σκοτώσουν την οικογένειά του. Δε θέλω να το δω με φάτσα και γραφικά Μάριο... Και θέλω να το δω με καλά. Εντάξει τα γραφικά του PS2 ήταν οκ για να το δείξουν αυτό, αλλά αν πας σε ΠΣ3 και δεις τους ΜΟΡΦΑΣΜΟΥΣ του.. θα καταλάβεις.
Ρώτα κάποιον για ποιον λόγο θα παίξει το God of War: Ascension. Είμαι 99% σίγουρος πως θα σου πουν για τα γραφικά. Η ιστορία είναι απλά σαντυγί, απλά για να λένε ότι έχουν. Στα Mario δεν χρειάζεται ιστορία. Ο μόνος λόγος που θα παίξεις ένα παιχνίδι Mario είναι γιατί είναι πολύ καλά (αν και εύκολα) Platformers. Και το πρώτο πράγμα που φέρνει στο μυαλό το god of war είναι τα γραφικά. Είναι ότι καλύτερο για να δείξουν την δύναμη του PS3.

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]για να μπορούν να γίνονται port παιχνίδια από άλλες κονσόλες,
Νο comment.
Το εξήγησα λίγο πιο πάνω τι ήθελα να πω με αυτήν την φράση.

fr3quency Wrote:
(18-11-2012 07:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Και τα θεωρώ καλές τις τελευταίες φήμες πως το PS4 δεν θα είναι πολύ δυνατό και πως θα προτιμήσει ένα πιο οικονομικό μηχάνημα η Sony.


Νομίζεις. Δε θα έχει νόημα... Αν δεν είναι τόσο δυνατό όσο το PS3, πάει... Εδώ οι developers του uncharted 3 είπαν πως έφτααν το ΠΣ3 στα όριά του. Λες εμείς οι καταναλωτές να θέλουμε να αγοράσουμε κάτι που θα έχει παιχνίδια χειρότερα από το Uncharted 2 & 3; Σκέψου το λογικά.

Ξέρεις ότι η Sony, χρωστάει παντού έτσι; Ξέρεις ότι έχει κάνει ένα σωρό απολύσεις έτσι; Το PS2 ήταν το πιο αδύναμο της γενιάς του, όμως το πιο επιτυχημένο. Το DS το ίδιο. Το Wii το ίδιο. Και από ότι φαίνεται και το 3DS. Αν θέλει να φτιάξει μια δυνατή κονσόλα που να είναι φτηνή θα πρέπει να κάνει περικοπές από αλλού, δημιουργώντας άλλα προβλήματα. Δεν σου λέω να είναι χειρότερα από τα ήδη υπάρχοντα παιχνίδια. Αλλά το βήμα να είναι όσο μεγάλο ήταν από το NGC στο Wii... Το PS3 τελευταία έχει πάρει τα πάνω του. Πριν μόνο έξοδα είχαν από αυτό.


Αυτά...
ΔΕΝ μπαίνω στη διαδικασία να γράψω κατεβατά όπως οι κύριοι Peke και fr3 γιατί θα γίνω ρεζίλι δεν έχω ασχοληθεί με console gaming σε βάθος. Απλά μερικά σχόλια.

Τα γραφικά φυσικά και είναι σημαντικά, αλλά δεν είναι απαραίτητο ένα παιχνίδι με καλά γραφικά να είναι καλό ή ένα παιχνίδι χωρίς καλά γραφικά να μην είναι. Αλλιώς δε θα παίζαμε Pokemon. Toungue

Η οθόνη αφής του DS είναι σπαστική, δεν μπορώ να πατήσω με το δάχτυλο τίποτα αν δε βάλω δύναμη και νόμιζα εδώ και καιρό ότι έχει χαλάσει η δική μου οθόνη. Toungue

Το PS3 αρχικά ήταν πανάκριβο, αλλά και πάλι πουλιόταν σε τιμή κάτω του κόστους. Or so wikipedia says.

Τα God of War είναι παιχνιδάρες, το story τους ( ό,τι ξέρω απ'αυτό έστω) είναι ωραίο, ο πρωταγωνιστής πολύ καλός, και "βγάζεις γούστα" παίζοντας τα. Και το ότι τα γραφικά τους είναι πολύ καλά προφανώς είναι καλό.

Μεγάλη τάπα του Peke στον fr3 ( Toungue ) σχετικά με τις γενιές των κονσολών.

Well αυτά τα "λίγα" θυμήθηκα προς το παρόν, συνεχίστε να τσακώνεστε μεταξύ σας. Big Grin
1)Τσέκαρε Joystiq. Δεν έχεις και πολλές επιλογές.

2)Φυσικά ρε συ. Είναι σάιτ περί τέτοιων πραγμάτων. και επειδή δε βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο κονσόλες, λογικό να σου έδωσε τέτοια αίσθηση.

3 & 4)Τo Review έχει αυτόν τον σκοπό. Να εξετάσει τα πάντα και να σου δώσει μία πλήρη εικόνα όσο μπορεί. Είναι καλό να πιάνει το κάθε τι της κονσόλας και να το αναλύει. Το ότι λέει άσχημα πράγματα είναι άλλο θέμα. Δεν είναι μονάχα για το μηχάνημα. Και δεν κρύβουν όλοι τα καλώδιά τους, πίστεψέ με. Έχουν δει τα μάτια μου... Και για αυτό δεν έπρεπε να είναι τόσο μεγάλα τα τροφοδοτικά. Εδώ μπόρεσε να είναι μικρό του ΠΣ3, το Γιι κι αν μπορει. :ρ

5)Το ξέρω πως ήταν ειρωνικό.

6)Βλακείες επιλογές. Μία gorilla glass 2 δε θα ανέβαζε την τιμή του Wii U.

7)Είπα ότι είναι smartphone; Η Gorilla Glass δεν πάει απαραίτητα μόνο με smartphone. Είναι φθηνό και προσφέρει μεγάλη προστασία στην οθόνη σε συνδυασμό με πολύ ευαίσθητη αφή. Δε θα άλλαζε τίποτα. Πόσο μάλλον θα κέρδιζαν. Εγώ πάντως έχω πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ τα χέρια. Πρέπει να πιέζω. Σε όλα τα DS & DSi που έχω παίξει.

9)Ένα UI είναι πάντα σημαντικό. Πρέπει να το κάνεις σωστά.

10)Δε μιλάω προσωπικά για εσένα αν σου αρέσουν τα γραφικά Γενικά για τους χρήστες Wii μιλάω.

10.1)Τί εννοείς Multiplatform;; o_O;; Και σε ΠΣ3 και 360;.......... http://en.wikipedia.org/wiki/Cross-platform

11)Έχω πιάσει, δε μ'αρέσει. Σε τί ακριβώς είναι καλύτερο; Διότι είναι διαφορετική η διάταξη των κουμπιών...

12)http://mynintendonews.com/2012/04/08/wii...under-300/ Αυτό λέει 180€ το Wii U μαζί με μοχλό. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ! Εκτός αν ερχόταν ο Αρτυ2 να μας έλεγε πόσο κάνει αν ξέρει.

13)Ditto

14)Ditto. Αλλά δεν έχω δει άλλη εταιρεία να αρμέγει. Η ιστορία του God of War και του Uncharted πάει πολύ καλά για να θεωρηθεί άρμεγμα. Και νομίζω και του Halo και του Guild Wars(;; κάπως έτσι ονομαζόταν μια μλκια για το 360...)

15)Είναι διαφορετικά παιχνίδια, αλλά ΤΟ ΜΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΙΜΟ.

16)Ρώτα εμένα. Για την ιστορία. Πάντα λέω στους φίλους μου πως θέλω καλή ιστορία. Και αυτήν τόνισα όταν αγόρασα Black 2. Ρώτα τον φίλο μου γιατί θα παίξει God of War. Ξέρες τι θα σου πει; Ξυλούμπα, γροθούμπες, αίματα, σπάει κεφάλια. Ναι, θα αναφέρει και τα γραφικά.

16.1)Κάνεις λάθος, η ιστορία δεν είναι σαντιγύ. Έχει γαμάτα παιχνίδια με γαμάτη ιστορία και γαμάτα ΓΡΑΦΙΚΑ, και ξέρεις γιατί; Γιατί μπορεί. Smile

18) Ναι το ξέρω. Επίσης ξέρεις πως το PS3 πλέον δεν έχει υποστήριξη PS2 games έτσι; Το να φτάξουν ενα κατώτερα σύστημα σημαίνει πως δε θα υπάρξει υποστήριξη παιχνιδιών PS3.

18.1) Πρέπει να αναφέρω πως πολλοί χρήστες, όχι, ΟΛΟΙ οι χρηστες είναι συσαρεστημένοι που δεν μπορούμε να μιλάμε με τους φίλους μας στη λίστα ενώ παίζουμε παιχνίδια. Αυτό οφείλεται στην 256ΜΒ ΡΑΜ του. Αυτό το διόρθωσαν στο ΠΣ Βιτα με τα 512 που έβαλαν. Επίσης υπάρχουν πολλές επιπτώσεις με χαμηλή ΡΑΜ. Οπότε αυτήν σίγουρα θα την ανεβάσουν.

18.2) όπως ανέφρε στο 18, για την υποστήριξη ΠΣ3 παιχνιδιών, αποκλειεται επεξεργαστης να ειναι λιγότερος από τους 8 πυρήνες που έχει τώρα ο Cell CPU του ΠΣ3.

18.3) η σονυ εμαθε απο τα λαθη της. Νομιζεις πως θα πουλησει κονσολα με 500-600ε; Το είχε ανακοινωσει κιολας...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's