Legendary Pokémon

Full Version: Προτασεις για νεο PC
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
(10-01-2012 03:51 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]^
Μάλλον ότι αν η οθόνη είχε υψηλότερη ανάλυση θα χρειαζόταν μια ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Δεν ξέρω πάντως τι δυνατότητες έχει αυτή η κάρτα τώρα αλλά μπορεί να μην παίζει τα παιχνίδια με τις καλύτερες δυνατότητες γραφικών. Ίσως να χρειαστεί να αρκεστείς στο medium ή high αντί για very high ή full-high resolution. Το λέω γιατί εφόσον είναι ενσωματωμένη πιθανότατα δεν είναι τόσο καλή όσο οι ξεχωριστές. Όχι ότι δεν αξίζει τα λεφτά της.

Δεν με πειραζει η αναλυση , αρκει να μην ειναι σαν το minecraft Toungue Εμενα με ενδιαφερει να μπορω να παιξω κανονικα Smile Τεσπα οκ αφου παιζει μια χαρα ειμαστε ευχαριστω και παλι Smile
Άμα έχεις όρεξη να διαβάσεις και τις απόψεις άλλων, πάρε ένα link: http://www.enternity.gr/Article/Επιλέγον.../5819.html
Αυτό που έγραψα στον Kn412 είναι στην 2η σελίδα με τη διαφορά ότι έχει πολύ καλύτερες βελτιώσεις σε πολλά (SSD, ανθεκτικό τροφοδοτικό, καλύτερο motherboard κ.α.)
[Image: 144455-microsoft-wireless-laser-desktop-7000-1864.jpg] αυτό που εχω και εγω Big Grin!!!!!!!!!!!


[Image: desktop-pc.jpg] αυτο που εχουμε και στο σχολειο μας Toungue

[Image: HP-Wireless-Eco-Comfort-Mouse-and-wifi-t...ilt-in.jpg] αυτο που εχω και εγω Cool
ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Wink ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ LENOVO ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ,ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Toungue)
σου λεω αυτα που ξερω και εμπιστευομαι WinkSpiteful
Dodgy Ρε σοβαρα τωρα......
have you got any problem?
Μιας και πεταχτικε ιδη η βλακεια , να ρωττισω κατι που εχει σχεση με λογισμικα
linux mint 12 , ubuntu 11.10 , ubuntu 10.10 , Ubuntu ultimate edition 3.0 η zorin OS 5? Ξερω πως ο arty2 ειπε ubuntu αλλα ποια απ ολα? Και σιγουρα δεν αξιζει τιποτα αλλο παραπανο? Θελω λιγο τις γνωμες σας για το καθε ενα.....και αν γινεται εξιγησετε γιατι μου προτεινετε αυτο που μου προτεινετε...εστω ακομα και αν ειναι "επειδη μου αρεσουν εμενα" , ευχαριστω Smile
(10-01-2012 10:07 PM)GeorgeT Wrote: [ -> ]have you got any problem?

ναι. Τα παντα. Ασχετο εντελος αυτο που ποσταρες , δεν ξερουμε καν τις τιμες τους και ουτε καν πως λεγονται. Και , δεν ξερουμε τι στο καλο ειναι οι δυνατοτητες τους. Εχεις τιποτα καλυτερο να προτινεις απο αυτο που βγαλαμε ηδη? Αν ναι ποσταρε την γνωμη σου για το τι πρεπει να αλλαξουμε και γιατι. Το οριο ειναι 600 ante 680 ευρω το πολυ. (Υπολογιζοντας μεταφορικα+Συναρμολογηση+τραπεζακι που θα κωστισουν ολα γυρο στα 60 ευρω μαλον.)

Ο Υπολογιστης ειναι αυτος:

case : Xigmatek Asgard + Arctic F12 PWM 12 x 12 cm
motherboard : Asrock Socket FM1 A75M-HVS
CPU : AMD A8-3850 2.9 GHz
RAM : Kingston Hyper X 8GB DDR3
SSD : OCZ 60GB Agility III
κάρτα γραφικών : 6550D (onboard στον επεξεργαστή)
PSU : Corsair Power Supply 800W
DVD RW : Samsung DVD±RW SH-222AB
Λογιστμικο: Ubuntu
Οθονη: Philips 197E3LSU
πληκτρολογιο: Logitech K200
Ποντικι: Logitech mouse Wired laser LS1

624€ συνολικα
Παιδια , σημερα το παραγκελνω Smile Ευχαριστω σε ολους σας που με βοηθησατε με τις συμβουλες και τις συστασεις σας. Θα ηθελα να ρωτισω μια τελευτεα φορα , υπαρχει μιπως κανενα αλλο καταστημα που μπορω να τα βρω πιο φθηνα? ισως καποια αλλαγη? η ειμαι ενταξι με αυτο? Ευχαριστω και παλι Smile
Ζηλεύω μόνο τη RAM, τα 4 giga μου είναι πλέον ξεπερασμένα. Toungue Άντε με το καλό να το πάρεις και καλορίζικο.
To visionstudio είναι το ποιο οικονομικό, βέβαια μπορείς να το αγοράσεις από πλαίσιο με 600Ευρώ παραπάνω για να έχεις περισσότερο prestige Cool όπως θα κάναν μερικά ποζέρια εδώ.
ΟΚ όλο, καλορίζικο.

άσχετο : 8GB ram έχω από το 2008 Toungue
Αν δεν κάνεις τίποτα "βαρύ" δε χρειάζεται έτσι και αλλιώς, οπότε είμαι προς το παρόν καλυμμένος.
Ακυρο για 100στη φορα.......Dodgy Δεν ξαναλεω οτι τελειωσαμε πρην αγορασω τπτ.

τεσπα , πηγαμε ορεστιαδα , τα μουλτιραμα κλειστα.τεσπα Dodgy
Πηγαμε σε ενα αλλο μαγαζι εκει της ορεστιαδας , δεν ειναι αλυσιδα και δεν εχει ιστοσελιδα νομιζω , πηγαμε του ειπαμε αυτα που θελουμε που τα ειχαμε σε ενα φλασακι και μας ειπε πως ολα ειναι τελειες επιλογες (ειδικα ο επεξεργαστης) αλλα πως θα μπορουσε να αλλαξει την μητρικη και πως δεν ξερει καν αν ειναι κανενα κινεζικο το κουτι. Μπορειτε σας παρακαλω να μου βρειτε alternatives της μητρηκης και του κουτιου στις ιδιες περιπου τιμες? για να ξερω τι θα δεχτω και τι οχι την παρασκευη που θα ξαναπαμε........(επεισεις ειπε πως δεν πειραζε το ανεμιστιρακι , ενα 12καρακι θα βαλει. Ολα αυτα δικα του λογια ετσι?)
οκ παιδια , τωρα σιγουρα εχω τελειωσει εγω , μολις παρειγκειλα τον υπολογιστη Smile

case : Thermaltake Commander MS-I + Arctic F12 PWM 12 x 12 cm
motherboard : Gigabyte Socket FM1 GA-A75M-UD2H
CPU : AMD A8-3850 2.9 GHz
RAM : Kingston Hyper X 8GB DDR3
SSD : OCZ 60GB Agility III
κάρτα γραφικών : 6550D (onboard στον επεξεργαστή)
PSU : Corsair Power Supply 800W
DVD RW : Samsung DVD±RW SH-222AB
Λογιστμικο: Ubuntu
Οθονη: Philips 197E3LSU
πληκτρολογιο: Logitech K200
Ποντικι: Logitech mouse Wired laser LS1

Σας ευχαριστω ολους σας για τις συμβουλες και την βοηθεια σας , χωρις εσας μαλον θα ειμουν με καποιο ετοιμο πψ απ το e-shop με i3.....661€ βγηκε τελικα. Smile Και παλι ευχαριστω σε ολους , εγω εχω τελειωσει απο εδω , το thread αφηστε το ανοιχτο για οποιονδιποτε αλλον ερθει ισως στο μελον και χρειαστει βοηθεια με το δικο του PC. (Σιντομα και νεο ποστ στο "Show off your hardware collection" Big Grin )
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's