Legendary Pokémon

Full Version: Θα πάρετε τις Diamond/Pearl?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Όχι ότι υπάρχει κάποιος που δεν θα τις αγοράσει Big Grin
Sigoura!Diamond sou erxomaiiiiiiiiiiii
Kala plaka kaneis? Sigourotata!!!( ligo noris den to evales ? exoume kana xrono akoma kai vale!)
LOL
Εγω παραγγειλα ηδη την Ιαπωνικη
Eγω δεν ειμαι σιγουρος εαν θα τις αγορασω! Εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια! Μ ε ενδιαφερει η Pokemon Ranger!
both..αφού είμαι pokemon game colector Wink
Τι ερώτηση ήταν αυτή pr. birch; Μας δουλεύεις; Από το καλοκαίρι διαγράφω τις μέρες από τον τοίχο σαν τους φυλακισμένους για να έρθει η άνοιξη για να κυκλοφορήσουνε. Πάντως εγώ θα πάρω DS μόνο για να παίζω diamond, άντε και Zelda: Phantom Hourglass.
100%! Kai den tha mpw se dilimma. Kai tis 2 kateftheian!
proti mou mera sto forum kai vlepo tetoies ilithies erotiseis...
ennoeitai oti 8a paro kai tis 2
gt ilithies?
gia koulare ninjomewtwo ligo sebasmo stous palioterous!!!Smile
Προφανώς ήθελε απλά να πει πόσο άσκοπη ή προφανής του φάνηκε η ερώτηση. Κάθε ενός του οποίου του αρέσουν πολύ τα pokemon του είναι σχεδόν ασύλληπτο ότι μπορεί και να μην πάρει μία τουλάχιστον εκ των δύο παιχνιδιών. Απλά όντως ninjomewtwo... μην το παρακάνεις με τον ενθουσιασμό σου γιατί ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να προσβληθεί με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Rolleyes
Αυτο που λες vensires δεν στεκει! Κι εγω που ειμαι (μπορει ημουν) φανατικος των pokemon αποφασισα να μην παρω diamond ή pearl αλλα καμιά απο τις αλλες κασσεττες.
Και ok ρε παιδια! Αν το πιασατε....... ο ninjomewtwo το ειπε με ενα τροπο διχως να θελει να θελει να προσβαλλει κανενα!
Νομιζω οτι το "ηλιθιες ερωτησεις" δεν πηγαινε προσωπικα σε καποιον αλλα απλα ηταν ρητορικο.Εδω θελω να ευχαριστησω τον Vensires διοτι εχω παρατηρησει οτι βρισκεται παντα εκει που υπαρχει καβγας για να ηρεμησει τα πνευματαToungue
Μα γτ έγινε καυγάς? εμένα πρόσβαλε(λέμε γτ δε με πρόσβαλε και πολύ)... και δε με πειράζει. άν και ο Blue έχει δίκιο. Εύγε Vensires! ToungueToungueToungueToungueToungueBig Grin
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's