Legendary Pokémon

Full Version: Gym Challenge
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Gym Challenge


Τι θα λεγατε για ενα Gym Challenge στο Forum μας?

Τι θα προτεινατε και τι θα σας αρεσε να δειτε?

Ποσα Gyms,τι ειδους Gyms?

Επαθλο?

ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΟΚΕΜΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ!

Γραψτε απο κατω την αποψη σας,θελω συμμετοχη !
Θα μου άρεσε να γίνει κάτι τέτοιο και θα ήθελα να είναι 8 τα gyms τιμής ένεκεν αλλά τι είδους είναι ένα θεματάκι.Πέρα από το κλασσικό με τους τύπους ή τα tiers θα μπορούσαν να γίνουν με μονόχρωμες ομάδες ή με ποκεμον που έχουν κάποιο κοινό χαρακτηριστικό πχ τετράποδα,ιπτάμενα κλπ.
(06-07-2012 01:02 AM)tzanakos Wrote: [ -> ]Θα μου άρεσε να γίνει κάτι τέτοιο και θα ήθελα να είναι 8 τα gyms τιμής ένεκεν αλλά τι είδους είναι ένα θεματάκι.Πέρα από το κλασσικό με τους τύπους ή τα tiers θα μπορούσαν να γίνουν με μονόχρωμες ομάδες ή με ποκεμον που έχουν κάποιο κοινό χαρακτηριστικό πχ τετράποδα,ιπτάμενα κλπ.

Βασικα σκευτομουν θα'ταν λιγο ακυρο , χαζο , και ισως off topic να πω "συμφωνω με τον Τζανακο" απλα αλλα απ την αλλη μονο 1 ποστ εχει το θεμα , οποτε....ναι Toungue Επισεις θελω να βλεπω και τι γινεται στο topic , ξερετε τωρα. Μου αρεσε ιδιετερα η ιδεα του να εχουν συγκεκριμενα θεματα οι μαχες. Πιστευω ομως οτι θα ειναι λιγο δυσκολο να βρεθουμε 8 ενεργα ατομα για Gym leaders...Ισως 5 ή 6 θα ηταν καλυτερα?
Θα προτιμούσα τα Gyms να βασίζονται στα Tiers. Δηλαδή, το 1ο, πχ, να 'ναι NU, μετα RU & λοιπά (5 όλα & όλα αν βάλεις & τα Ubers). Εννοείται, βέβαια, ότι για να νικήσεις, πρέπει να παίξεις με Team που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο Gym.
(06-07-2012 05:01 AM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Βασικα σκευτομουν θα'ταν λιγο ακυρο , χαζο , και ισως off topic να πω "συμφωνω με τον Τζανακο"
Τι εννοείς ότι όποιος συμφωνεί μαζί μου είναι χαζός Toungue

Γενικά αυτό με τα tiers είναι το πιο λογικό αλλά καλό θα ήταν να πρωτοτυπήσουμε και να κάνουμε και κάτι διαφορετικό.Ένα άλλο που σκέφτηκα θα ήταν να είναι τα gym βασισμένα σε ένα από τα base stats.Δηλαδή να χρησιμοποιεί ο HP leader pokemon με >=100 στο HP base stat αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα αρέσει και θα είναι και balanced οι ομάδες αυτές.Τέλος αν είναι να γίνουν με tiers δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε πιστά αυτά του smogon μπορούμε να κάνουμε προσαρμογές σε αυτά.
(06-07-2012 01:00 PM)tzanakos Wrote: [ -> ]
(06-07-2012 05:01 AM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Βασικα σκευτομουν θα'ταν λιγο ακυρο , χαζο , και ισως off topic να πω "συμφωνω με τον Τζανακο"
Τι εννοείς ότι όποιος συμφωνεί μαζί μου είναι χαζός Toungue

Γενικά αυτό με τα tiers είναι το πιο λογικό αλλά καλό θα ήταν να πρωτοτυπήσουμε και να κάνουμε και κάτι διαφορετικό.Ένα άλλο που σκέφτηκα θα ήταν να είναι τα gym βασισμένα σε ένα από τα base stats.Δηλαδή να χρησιμοποιεί ο HP leader pokemon με >=100 στο HP base stat αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα αρέσει και θα είναι και balanced οι ομάδες αυτές.Τέλος αν είναι να γίνουν με tiers δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε πιστά αυτά του smogon μπορούμε να κάνουμε προσαρμογές σε αυτά.
Οχι βασικα ενωουσα αν ελεγα μονο αυτο και τιποτα αλο απολυτος στο ποστ θα ηταν εντελος ακυρο Toungue τεσπα ,

τωρα βασικα που το ειπατε , δεν θα ηταν καλυτερη ιδεα να γινονται 3 μαχες πχ για καθε gym , μια OU , μια UU και μια NU ας πουμε? οχι δηλαδη σε καθε ενα να ειναι διαφορετικο γιατι θα ειναι λιγο αδταθες το συστημα πιστεω. οσο για αυτο με τα στατς μαλον θα εχει ασταθειες αυτο...αλλα δεν ξερω , και αυτο καλη ιδεα φενεται
Gyms ανάλογα με Gens και Tiers; Θέλω να πω, ένα για Gen V OU, Gen V UU, Gen IV OU κλπ. Στην πέμπτη gen υπάρχει και τα Dream World abilities. Κάποια γυμναστήρια θα μπορούσαν να μην τις επιτρέπουν (λέω 'γώ τώρα). Και Gen III δε θα με χάλαγε πάντως εμένα. Toungue
Ωραία ιδέα, αρκεί να βρεθεί κόσμος. Toungue Γυμναστήρια με συγκεκριμένους τύπους, το κλασσικό δηλαδή, θεωρώ πως είναι το καλύτερο για αρχή. Καθόλου άσχημη δεν είναι και η ιδέα των tiers, αλλά προτιμώ τους τύπους Toungue Αν γίνει κάτι, λογικά είμαι μέσα Big Grin
Απλα σκεφτομαι εγω οτι το tier based ειναι τα πιο λιγα Gyms και ετσι θα υπαρχουν περισσοτεροι competitors.

@Σπυρος : Gen III και κατω παιζουν ελαχιστοι και πιστευω οτι μονο τα Gen iv και Gen V θα εχουν συμμετοχη.

@tzanakos : 8 gyms για 15 ατομα που παιζουν competitive αυτη τη στιγμη στο φορουμ ειναι πολλα νομιζω.
Και μενα μου αρεσουν τα Monocolour αλλα απο εμπειρια μου απο ενα φορουμ παλιοτερα που ειχαν κανει κατι παρομοιο απλα δεν υπηρχε ΚΑΘΟΛΟΥ συμμετοχη.
Και αυτη τη στιγμη πιστευω οτι θα ηταν να ειχαμε κατι που να "θελουν" οι περισσοτεροι.

τετραποδα θα υπηρχε προβλημα γιατι θα εκανε καυγα ο peke να παρει το Gym Toungue

Δεν ξερω...αλλες αποψεις δεν υπαρχουν?xD

Πιστευω οτι προς το παρων η ιδεα το Chaos ειναι η καλυτερη που μπορει να ειναι η πιο κλασσικη αλλα αυτο θα ειναι πιο προσιτο σε ολους.
Αν ο λαός θέλει πρωτοτυπία, τότε να κάνει μόνο UU Gyms.
Θα μπορούσε να πηγαίνει ως εξής: Το κάθε γυμναστήριο να έχει τον τύπο του, αλλά ο εκπαιδευτής να πολεμάει με ό,τι θέλει από χαμηλότερο tier. Στην περίπτωση αυτή RU.

Βέβαια, μπορεί να πηγαίνει και με τα level ανεξαρτήτως tier. Δηλαδή το 1ο Gym να έχει έως 10 level που σημαίνει πρώτες μορφές, περιορισμένες επιθέσεις και όχι legendaries πλην λίγων που τα βρίσκεις σε τόσο χαμηλό level. Μετά στο 2ο 20 κ.ο.κ.. Μ' αυτό το μοτίβο βγαίνουν 10 γυμναστήρια.
HoT, βρες εσυ 10 leaders και να μείνουν και άτομα να παίξουν και σε παραδέχομαι. Toungue
Επειδή η ιδέα του HoT είναι ωραία, αλλά όπως είπε και ο GS βγαίνουν να χρειάζονται πολλά άτομα, τότε να γίνουν με διαφορά 20lvl το κάθε Gym, δηλαδή, 20 το 1ο, 40 το 2ο κλπ κλπ, ώστε να χρειάζονται μόνο 5 άτομα
Η κλίμακα κανονίζοται. Πάντως θεωρώ πως αυτό το concept θα είναι το πιο ενδιαφέρον. Όντως δεν είναι πολλά τα ενεργά μέλη... Βέβαια, εκτός και αν επιθυμείτε να είμαι μόνο "θεσμός" του LP, μπορεί κάποιος (εκ των προτέρων αυτο-απαλάσσομαι από την ευθύνη) να μιλήσει με άτομα από άλλα ελληνικά fora. Σίγουρα θα υπάρχουν αξιόλογοι gamers εκτός forum.

Δυσφήμιση: Ρε GS, εκείνος που σε σακάτεψε στο tour του nintendo.gr (και με την υποστήριξη του LP) στον τελικό ποιός ήταν; GusDim; Ή κάτι τέτοιο; Ή τελείως άσχετο;

Τέλος πάντων, αυτή η ψυχή ο Enigma που χάθηκε τι απέγινε; Ήταν πολύ καλός (τουλάχιστον εμένα μου ξεφτίλιζε).


Το αρχινουμπάδικο gym των 20 level δικαιωματικά ανήκει στον pekinoua. Το έμβλημα θα είναι το Noob Badge. Να φτιάξουμε και badges. Πάντως εγώ μόνο από του χρόνου ίσως ασχοληθώ...
[off-topic] Τον JimDim λες από τον τελικό στο 1ο τουρ; O άλλος που λες είχε ένα μεινέκτημα που δεν μπορώ να πω δημοσίως. [/off-topic]

Σαν ιδέα δεν είναι κακή το level-scale, αλλά θέλει αρκετό ψάξιμο στο τί επιτρέπεται ανάλογα με τα levels. Περιμένουμε και τον μετανάστη Juan και τους υπόλοιπους να πουν τις γνώμες τους. Σοβαρό μειονέκτημα πάντως ότι από level 60 περίπου και μετά δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα (πέρα από τα EV spreads)
(12-07-2012 10:55 PM)herooftime Wrote: [ -> ]Το αρχινουμπάδικο gym των 20 level δικαιωματικά ανήκει στον pekinoua. Το έμβλημα θα είναι το Noob Badge. Να φτιάξουμε και badges. Πάντως εγώ μόνο από του χρόνου ίσως ασχοληθώ...

lol Toungue (να θυμιθω να αποφευγω να κανω μαχες με ατομα απο το LP... Confused )

τεσπα , εμενα παντος μου αρεσε αρκετα και η ιδεα με τα lvl , πιστευω θα ειχε αρκετο ενδιαφερον Smile +1 απο εμενα
Pages: 1 2 3
Reference URL's