Επιτέλους λίγη δράση.Να φανταστώ το τέρας είναι ο Κων/νος. Επίσης κάπως έτσι το φανταζόμουν το τέρας αλλά με κόκκινα μάτια(ξέρω πολύ κλισέ).
ΥΓ Όλα αυτά και καλά γίνονται στην Ελλάδα;
Εκεί που με ξενέρωνε με το school drama στην αρχή, όλα άλλαξαν πολύ ωραία προς το καλύτερο.
Μια ερώτηση μόνο. Τα ρούχα αλα Kingdom Hearts δεν νομίζω να έχουν εμφανιστεί ακόμα, έτσι;
Ωραία η συνέχεια αλλά έχω μια ερώτηση, ο Δημήτρης κάλεσε τον Κωνσταντίνο στο γήπεδο για φάρσα ενώ ο σκοπός του ήταν να τον σκοτώσει;
Grammar Nazi: ξακολουθεί --> εξακολουθεί. (εκεί που χτυπάει την πόρτα)
(24-12-2012 10:50 AM)tzanakos Wrote: [ -> ]ΥΓ Όλα αυτά και καλά γίνονται στην Ελλάδα;
Χρησιμοποιώ Ελληνικά ονόματα, γιατί δεν κατάφερα να βρω το χαρτί που έχω γράψει τα αρχικά. Μόνο λίγα θυμάμαι. Αλλά στα άνιμε, τα πάντα συμβαίνουν στην Ιαπωνία, οπότε, γιατί όχι; :Ρ
(24-12-2012 12:27 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Μια ερώτηση μόνο. Τα ρούχα αλά Kingdom Hearts δεν νομίζω να έχουν εμφανιστεί ακόμα, έτσι;
Δεν υπάρχουν ρούχα αλά Kingdom Hearts. Μόνο ένα ρούχο έχω πάρει από το Kingdom Hearts.
(24-12-2012 01:06 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Ωραία η συνέχεια αλλά έχω μια ερώτηση, ο Δημήτρης κάλεσε τον Κωνσταντίνο στο γήπεδο για φάρσα ενώ ο σκοπός του ήταν να τον σκοτώσει;
Grammar Nazi: ξακολουθεί --> εξακολουθεί. (εκεί που χτυπάει την πόρτα)
Ήθελε να είναι σε ερημικό μέρος, και το σχολείο ήταν το πρώτο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό. Δεν πας σε κάποιον και του λες, «έλα το βράδυ στο σχολείο να σε σκοτώσω». Οπότε προσπάθησε να βρει μια δικαιολογία Έτυχε αυτή η δικαιολογία να είναι πειστική μιας και το είχε κάνει στο παρελθόν 2-3 φορές και δεν πάει το μυαλό σου πως ο άνθρωπος που θεωρείς κολλητό θέλει να σε σκοτώσει.
@ξακολουθεί, μου ξέφυγε, είχαν πάρει φωτιά τα χέρια μου!
Ξεκίνησα χτες να διαβάζω το Twilight (τελείωσα βασικά
) και στην αρχή είδα ότι έγραφες με παρόμοιο στιλ (βασικά τεχνική (σε πρώτο πρόσωπο κλπ)). Μετά το άλλαξες. Τελικά πώς θα συνεχίσεις;
Θα προσπαθήσω να παρακολουθώ τη συνέχεια.
@GS, με πρώτο πρόσωπο, αλλά δε μπορώ να το κάνω όταν δε βλέπει ο πρωταγωνιστής. Εκεί, θα αφήνω άλλον να αφηγείται την ιστορία. /spoiler
Δωράκι για τα Χριστούγεννα!
Η «σκιά» κοιτάζει τον Walker σα να ζητάει βοήθεια. Τι συμβαίνει εδώ; Ο Walker πλησιάζει προς το μέρος της. Στο πρώτο του βήμα, όμως, έχει απλώσει το χέρι της έτοιμη να κατασπαράξει και τον ίδιον τον Walker. Ξαφνικά, μία ακτίνα πετάγεται 10 μέτρα από πίσω από τον Walker, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει μία «πύλη». Η ακτίνα πετυχαίνει την «σκιά» στο θώρακα και ωθεί τον Κωνσταντίνο έξω από αυτήν και την καταστρέφει. Αφού σέρνεται από την μία άκρη έως την άλλη του σταδίου στο οποίο βρίσκονται, χτυπάει την σπονδυλική του στήλη σε μία κολόνα.
«Πως... ζει; Δεν πέθανε... πριν λίγο; Πως είναι δυνατόν να ζήσει κάποιος μετά από αυτό; Εννοώ... τον είδα να εξαφανίζεται. Κάθε μόριό του εξαφανίστηκε! ...»
Ο Walker τρέχει προς το μέρος του.
Με δυσκολία ο Κωνσταντίνος ανέπνεε. Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει.
«Φυσικά, το πρόβλημα δεν είναι το πως θα σηκωθεί...» λέει ο Walker.. «αλλά το πως θα ξεφύγουμε από αυτόν που βγαίνει από την πύλη»
«Δεν είναι πολλοί που μπορούν να αντέξουν την πίεση του χώρου που δημιουργείται εκεί μέσα...»
Τα πράγματα όμως είναι πολύπλοκα.
Μέσα από την πύλη... βγαίνει ο Κωνσταντίνος... κρατώντας δύο σπαθιά που δεν είχε ξαναδεί ο Walker.
«Αδύνατον... τον κρατάω... Πως γίνεται να υπάρχουν δύο; Ποιος είναι ο ψεύτικος;» αναρωτιέται.
«Εσύ... απομακρύνσου από αυτόν. Αν θες να ζήσεις...» λέει στο Walker ο άλλος Κωνσταντίνος.
«Αν... θέλω να ζήσω; Μου φαίνεται δεν έχει ιδέα ποιος είμαι...» λέει από μέσα του ο Walker.
-Και αν δεν κάνω πίσω; Τί θα γίνει;
-Δεν μου αρέσει να λέω τα ίδια πράγματα δυό φορές. Σου προσφέρω τη ζωή σου.
-ΚΟΨΕ ΤΙΣ *****! ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;
-(Σε λίγα λεπτά δε θα θυμάσαι καν ποιος είσαι...)
-...;
Με ένα απλό χτύπημα των δακτύλων του εμφανίζονται 7 Άγγελοι από πάνω τους.
«ΑΓΓΕΛΟΙ; Τι συμβαίνει εδώ...; Ξέρουν ότι είμαστε οι μοναδικοί επιζήσαντες...; Όχι. Αδύνατον. Αυτό είναι αδύνατον. Ο αρχ-- »
Εκείνη τη στιγμή φωνάζει δυνατά ο Κωνσταντίνος «ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ»(σημείωση: μέχρι θανάτου, λες και πεθαίνει και ξαναπεθαίνει επ' αόριστον)
Ο Walker πετάγεται προς τα πίσω.
«ΒΟΥ****Ε ΤΟ!! ΚΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥ**ΟΥΝ!!»
Όλοι έχουν αποσβολωθεί. Δεν πέθανε. Και τώρα ουρλιάζει. Παρενέργεια ή...;
Ο άλλος Κωνσταντίνος έχει ένα σατανικό χαμόγελο. «Ακόμα προσποιείσαι ότι τους ακούς; Ακόμα... σου... μιλάνε; ΧΑΧΑΧΑΧΑ» λέει.
Παρόλα αυτά, ο Κωνσταντίνος δεν είναι σε θέση να συνεννοηθεί με άλλο άτομο. Το μόνο που κάνει είναι να κλείνει τα αυτιά του και να ουρλιάζει.
*ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ*(Μέσα του)
Χεχ... πάλι είμαι σε αυτόν τον... αατττελλλείωτο διάδρομο; Κάδρα στους δύο τοίχους... 2 λευκά και 1 μαύρο. Τα ίδια τόσα χρόνια.. Πόσες ώρες περπατάω; Χεχ... παράθυρο.. Πόσες φορές έχω προσπαθήσει να δραπετεύσω από εδώ μέσα...από τον εαυτό μου... απλά... από τα πάντα! 7 φωνές... ζητάνε βοήθεια..! Τί κόσμος είναι αυτός; Θρησκεία; Μλκιες...Γιατί με απασχολεί;
Αρκετά δε το φιλοσόφησες μικρέ;
Τα δύο πρόσωπα συναντιούνται επιτέλους στο ίδιο σώμα. Το ένα θλιβερό, το άλλο γεμάτο μίσος και συναίσθημα.
-Πως βγήκες από το δωμάτιο...;
-Με ρωτάς τέτοια; Είμαι εσύ... είσαι εγώ... είμαστε... όλος αυτός ο διάδρομος. Ο εαυτός μας... Οπότε... δε νομίζεις πως ξέρω τον εαυτό μου;
-Τί θέλεις;
-ΤΙ ΘΕΛΩ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΛΛΆΞΕΙ ΑΠΌ ΌΤΑΝ ΉΜΟΥΝ 8 ΕΤΩΝ. Θάνατος... και στους 10! Και αυτός μπροστά σε εμποδ--
-ΑΥΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ!
-ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Είσαι απίστευτα αστείος όταν προσπαθείς να κάνεις τον θυμωμένο και να φωνάξεις!
-...
-Τον μίσεις..
-Ναι, τον μισούμε... Αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι --
-Νταξ, νταξ. Άραξε.Δεν θα τον σκοτώσω. Απλά... θα τον αφήσω αναίσθητο.
-Έχεις 15 λεπτά...
-Χεχ... όχι... δεν κατάλαβες... ΕΣΥ έχεις 15 λεπτά... *σατανικό χαμόγελο*
*ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ*(Έξω κόσμος)
Απομακρύνει τα χέρια του από τα αυτιά του, και βουτάει το μαύρο παλτό από τον Walker και το φοράει(hell, ήταν γυμνός)
-Με τέτοια φθηνά κόλπα προσπαθείς να με σκοτώσεις... Capella;
-Ω! Με θυμήθηκες. Και εδώ νόμιζα πως σε είχε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα... Κωνσταντίνε
-ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΛΚΙΕΣ! ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ! Προσβάλλεις αυτόν που μου το έδωσε.... και θα πεθάνεις.
-Χεχ... ακόμα στο παρελθόν έχεις μείνει;
-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ! Δεν... είναι... Μέχρι να πάρω την εκδίκησή μου θα είναι πάντα σα να συμβαίνει τώρα.
-Ξέρεις τι έγινε σαν σήμερα... έτσι; Το έχει η μέρα μάλλον... Rinslet!
Ωραιότατο πάμε για την συνέχεια.
(30-01-2013 03:03 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Ξαφνικά, μία ακτίνα πετάγεται 10 μέτρα από πίσω από τον Walker, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει μία «πύλη». .
Dark Corridor!!!
(30-01-2013 03:03 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]«Δεν είναι πολλοί που μπορούν να αντέξουν την πίεση του χώρου που δημιουργείται εκεί μέσα...»
Γι' αυτό πρέπει να φοράς το dark cloak.
(30-01-2013 03:03 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Μέσα από την πύλη... βγαίνει ο Κωνσταντίνος... κρατώντας δύο σπαθιά που δεν είχε ξαναδεί ο Walker.
Ίσα ρ duel wielder
Oblivion and Oathkeeper
Χαχαχαχ! Με έπιασες! 'σ' καλος. :Ρ Δε μοιάζει με keyblade παρα μόνο η λαβή και τα μπρελόκ από κάτω. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχουν μπρελόκ παντού.
(21-12-2012 10:49 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Λοιπόόόόόόόόν! Νομίζω πως ήταν καιρός να το κάνω και αυτό μετά από 4 χρόνια. Και μιας και ήρθα Καλαμάτα, νομίζω πως είναι ευκαιρία.
Αυτό που θα διαβάσετε σαν είδος στο μυαλό μου είναι Horror, Thriller, Drama, Shounen. Δε ξέρω αν θα μπορέσω να το γράψω έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου. Αλλά θα ποστ-άρω ό,τι σχέδιο έχω κάνει για να έχετε μια ιδέα πως είναι η ιστορία, οι πρωταγωνιστές κτλ.
Αυτό που θέλω να «περάσω» είναι μια φιλοσοφία και φαντασία από Assassin's Creed, Kingdom Hearts, Bleach, Code Geass, Xam'd, Katekyo Hitman Reborn. Το design στα ρούχα είναι βασισμένο στο Kingdom Hearts, ο πρωταγωνιστής στον Lelouch Lamperouge σα σχέδιο, γιατί ως χαρακτήρα είναι εντελώς αντίθετοι. Οπότε, να περιμένετε πως έχω δανειστεί κάποιες ωραίες ιδέες από αυτά που ανέφερα πιο πάνω. Στη δημιουργία της ιστορίας έπεσε πολύ 30 Seconds To Mars... Just sayin'
A, δηλαδή μέσα στην πρωτοτυπία.
Διάβασέ το και μετά πες μου αν πρωτοτύπησα ή όχι. Ή έστω αν κάποιο από αυτά που ανέφερα είναι εμφανή στην ιστορία.
Αν δεν είχα αναφέρει τίποτα από τα παραπάνω και έλεγα πως ο Capella έχει δύο σπαθιά, δε θα πήγαινε το μυαλό σας στο Kingdom Hearts. Απλά θέλω ένα «ιερό» όπλο το οποιο ναι μεν βασίστηκε πάνω στο keyblade αλλά διαφέρει απόλυτα από αυτό εκτός από τη λαβή.
Γενικά αν σκεφτείς, μερικά πράγματα είναι τα «βασικά» που έχουν τα περισσότερα άνιμε. Πρωταγωνιστής με διαταραγμένη προσωπικότητα; Έχω δει πόσα. Να χρησιμοποιεί σπαθί; Πάλι πόσα. Ουαου, χρησιμοπιεί δύο σπαθιά, είναι αντιγραφή από το τάδε. Δεν πάει έτσι. :/
Επειδή τώρα άρχισα να το διαβάζω...οπότε λίγα σχόλια (χιουμοριστικά)
Quote:Είμαι ένα παιδί που δε χαμογελάει ποτέ. Βασικά, δε νιώθει τίποτα. Αν και είμαι περιτριγυρισμένος από φίλους, νιώθω πάντα άδειος μέσα. Δεν έχω νιώσει ποτέ μου χαρά, μίσος ή κάτι άλλο.
Όπα ρε Dexter Morgan! (από την σειρά Ντέξτερ)!
Quote:Πριν προλάβουν να καταλάβουν τι γίνεται, τον αρπάζει στα χέρια του.Το μόνο που ακουγόταν σε αυτήν την απόλυτη ησυχία ήταν η ανάσα αυτού του «τέρατος» και η φωνές του Πολεμιστή. Χωρίς δισταγμό, τον έχει πιάσει με τα δύο χέρια, και, έτσι απλά, τον έκοψε στα δύο. Πετάει το διαμελισμένο κορμί του αριστερά και δεξιά. Αίματα και όργανα παντού.
Η τελευταία πρόταση μου θυμίζει τον Ρουβά γιατί <<Αίμα,δάκρυα και ιδρώτας...>>
Quote:Με ένα απλό χτύπημα των δακτύλων του εμφανίζονται 7 Άγγελοι από πάνω τους.
Ήταν κανονικοί άγγελοι ή από τα Νεφελίμ του Λιακόπουλου?
Γενικώς,αξίζει ένα 9/10 μέχρι στιγμής (κυρίως γιατί δεν το έχω πολυκαταλάβει ακόμα γιατί το διάβασα τώρα στα γρήγορα) αλλά στη συνέχεια,αν αξίζει η ιστορία,θα βάλω και πάνω από 10/10 (πώς θα το κάνω? maths' rule breaking!)
Επίσης,να'σαι καλά! Μου δίνεις έμπνευση να κάνω και εγώ κάτι δικό μου!(μην ανησυχείς,δεν θα σε αντιγράψω!)
-Νομίζεις πως πάντα θα κάνεις αυτό που θέλεις; Αυτός ο κόσμος έχει κανόνες!
-ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΧΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ!
-Τί εννοείς..;
-...
Κοιτάζουν περίεργα ο ένας τον άλλον.
Ο Rinslet κοιτάει κάτω και αναρωτιέται «Γιατί είπα κάτι τέτοιο; Δε θυμάμαι να μαθαίνω πως έχει αλλαχθεί άπειρες φορές... Και τώρα που το σκέφτομαι, γιατι δε μπορώ να θυμηθώ μερικά πράγματα; Υπάρχει ένα κενό. Ελπίζω να είναι παρενέργεια..»
-Δε θέλω να νομίζεις πως έχεις ελπίδα να σωθείς Rinslet.
-Γιατί το λες αυτό;
-Ήσουν πάντα κάτω από εμένα. Δε ξέρω πως μπόρεσες να αποκτήσεις αυτές τις δυνάμεις, αλλά και πάλι, έχεις ζήσει και μεγαλώσει σε διαφορετικό μέρος από ότι πάνω...
-Τι λες να το εξακριβώσουμε απόψε; *ειρωνικό βλέμμα και γέλιο*
Ο Walker κοιτάει περίεργα τον Rinslet. Αν και είναι η πρώτη φορά που τον βλέπει να χαμογελάει και να είναι πιο ενεργητικός, δεν ξαφνιάζεται καθόλου. Ίσως ξέρει ή βλέπει κάτι που οι άλλοι δε μπορούν. Τί μυστικό κρύβει;
Ο Capella σηκώνει τα δάκτυλά του και πριν προλάβει να τα χτυπήσει ο Rinslet περπατάει γρήγορα στον αέρα λες και ανεβαίνει σκάλες. Πριν προλάβουν να καταλάβουν τι γίνεται, βρίσκεται πίσω από την πλάτη ενός «αγγέλου». Του παίρνει τη λόγχη που κρατάει και την καρφώνει πίσω στην πλάτη του. Πριν προλάβει να πέσει, τον χρησιμοποιεί σαν στήριγμα και ορμάει προς τον άλλον. Τον καρφώνει και πέφτουν και οι δυο τους κάτω.
Ο Rinslet σηκώνεται και βγάζει από τον «άγγελο» τη λόγχη που του είχε καρφώσει και σημαδεύει τον Capella.
Ο Walker εξακολουθεί να κοιτάει περίεργα τον Rinslet και αναρωτιέται «Αυτό που μόλις έκανες... δε μπορεί να το κάνει κανένας άλλος. Όχι στη γη, στον πάνω ή τον κάτω «κόσμο». Σε ολόκληρο το σύμπαν... Γιατί έχεις τη χειρότερη μοίρα; Τί άλλο θα υποστείς;»
O Capella αρχίζει να γίνεται έξαλος.
-Τί νομίζεις ότι κρατάς εκεί;
-Δε βλέπεις; Τη λόγχη των αγγέλων.
-Πόσο ακόμα θα συνεχίσεις να πατάς στην τιμή μας;
-...
-Ο πιο σημαντικός κανόνας... για εμάς... ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΣΠΑΘΙΟΥ!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ***** ΟΛΑ! Πατάς πάνω στην τιμή και την υπερηφάνειά μας!
-ΤΙΜΗ; ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ; Τί λες...; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!
Ο Capella ξεφυσάει και προστάζει τους υπόλοιπους αγγέλους να εξαφανιστούν.
«Νομίζω δεν έχεις καταλάβει με ποιον πας να τα βάλεις.» λέει ο Capella.
«Κάνε με να καταλάβω τότε.» του απαντάει.
Ο Walker λέει στους άλλους δύο να φύγουν εκτός από τη Μαριάννα. Γιατί όμως;
«Είμαι ο επόμενος διάδοχος για το θρόνο» του λέει ο Capella. Ο Rinslet τον αγριοκοιτάζει, αλλάζει τον τόνο της φωνής και του λέει «Από ότι φαίνεται θα τελειώσει απόψε»
«Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις» του απαντάει ο Capella.
Ξαφνικά, εμφανίζεται ένας άγγελος διαφορετικός από τους προηγούμενους. Πιο ψηλός, πιο μυώδης και από όλη τη μορφή του μπορούσες να καταλάβεις ότι όχι μόνο ήταν πιο δυνατός αλλά και ένα σημαντικό μέλος του «πάνω» κόσμου.
«Ιδού η δύναμή μου! Μπορώ να διατάζω το μοναδικό μέλος του προτελευταίου τάγματος των αγγέλων!», φωνάζει ο Capella.
Ο Rinslet μένει αποσβολωμένος. Ccc-Charade...;
«Ορίστε, αφέντη μου.» λέει ο Charade στον Rinslet με ένα πονηρό βλέμμα.
-CAPELLA ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΟΥΛΑ!
-Τί εννοείς;
Ο Capella είχε ένα περίεργο βλέμμα σα να λέει «τί τρέχει εδώ; Δεν καταλαβαίνω τι λες»
Ο Rinslet αρχίζει να πηγαίνει σιγά-σιγά προς τα πίσω, έως ότου αρχίζει να τρέχει. Ταυτόχρονα ο Charade τον ακολουθεί με μικρά βήματα σα να θέλει να τον βασανίσει.
Ο Rinslet σκέφτεται «Αυτός... αυτός είναι που ήθελε να με σκοτώσει όταν ήμουν μικρός. Δε ξέρω αν όντως ήθελε να το κάνει, αλλά αυτή την αίσθηση μου έδινε. Πάντα με κοίταζε με μίσος και η ατμόσφαιρα όταν ήταν δίπλα μου ήταν αποπνικτική............. Χεχ, ήταν και ο υπηρέτης της»
Τελικά, φτάνει προς το τέλος του σχολείου, όπου πηδάει τα κάγκελα και βγαίνει προς το δάσος. Μετά από λίγο φτάνει και ο Charade.
O Rinslet τρέχει για να σωθεί. Τόσο πολύ φοβάται; Φυσικά αυτό δεν κράτησε για πολύ. Εμφανίζεται μπροστά του ο Charade.
-Γιατί τρέχεις αφέντη;
-ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Γιατί θες τόσο πολύ με να με σκοτώσεις;
-Φοβάμαι πως δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό.
-Χμμμ, βλέπω πως δεν έχεις σκοπό να με βοηθήσεις... Εντάξει λοιπόν. Με μισείς και σε μισώ. Ας το τελειώσουμε τώρα.
Ο Charade τρέχει προς το μέρος του. Οι δύο τους λόγχες συγκρούονται. Ο Rinslet σηκώνει το πόδι του και πάει να του χτυπήσει το πρόσωπο. Ο Charade το αποφεύγει και με το άλλο του χέρι ρίχνει μπουνιά στο στήθος του Rinslet. Εκείνος πέφτει προς τα πίσω και χτυπάει το κεφάλι του σε ένα δέντρο. Όταν γυρίζει το κεφάλι του, εμφανίζεται μπροστά του ο Charade και τον καρφώνει στον ώμο με την λόγχη του.
-Γιατί δε με σκοτώνεις;
-Ποιος είπε ότι δε θα σε σκοτώσω. Απλά... θα το κάνω με τον πιο επώδυνο τρόπο!
Ο Rinslet αναρωτιέται «Πόσα λεπτά να έχουν περάσει 12 το πολύ; Δεν έχω πολύ χρόνο. Θα με πρήξει ο άλλος, μου είπε 15»
«Ξέρεις... πλάκα σου κάνω.» λέει στον Charade με ενα χαμογελαστό ύφος.
Ο Charade σαστίζει και αναρωτιέται τι λέει.
Επιτόπου, ο Rinslet με το δεξί του χέρι ρίχνει μπουνιά στη λόγχη που ήταν στον ώμο του και τη σπάει. Ο Charade πάει προς τα πίσω αλλά τον προλαβαίνει ο Rinslet. Κατευθείαν του ρίχνει μια μπουνιά στο σαγόνι και βγάζει τη μισή λόγχη που είχε απομείνει πάνω στον ώμο του και την καρφώσει στην κοιλιά του.
Αναρωτιέμαι... τι θα σας έκανε να πονέσετε, εσάς τους αγγέλους; Να σου κόψω τα πόδια; Τα χέρια; Να σε κόβω αργά-αργά ή μήπως... *σατανικό βλέμμα* να σου ξεριζώσω τα φτερά;
Ο Charade τον κοιτάζει αποσβολωμένος...
Ο Rinslet βάζει το πόδι του ανάμεσα στα φτερά του και τα πιάνει με απαλές κινήσεις. Κάνει πως πάει να τα τραβήξει. Φαίνεται ο φόβος στο πρόσωπο του Charade. Τον βασανίζει. Αρχίζει να του μιλάει για να ξεχαστεί. Μετά από λίγο του ψιθυρίζει στο αυτί «Ξέρεις... την μισούσα!» και του τραβάει τα φτερά. Ακούγεται μία κραυγή σε όλο το δάσος.
O Capella νόμιζε πως ήταν η κραυγή του Rinslet.
Παρόλα αυτά, μετά από 1 λεπτό βλέπει μια φιγούρα μέσα στο σκοτάδι να κρατάει κάποιον από τα μαλλιά. Όσο ερχόταν πιο κοντά, καταλάβαινε πως η κραυγή δεν ήταν τελικά του Rinslet...
«Ζεις;» τον ρωτάει ο Capella και εκείνη τη στιγμή ο Rinslet του πετάει μπροστά το σώμα του Charade.
«Γιατί να μη ζω; Δε μπορώ να πω το ίδιο όμως για αυτόν εδώ.. Είναι ναι μεν ζωντανός αλλά... όχι για πολύ..» λέει ο Rinslet και πάει πάνω από το κορμί του και του καρφώνει τη λόγχη στο πρόσωπό του.
«Κι εμένα αυτή είναι η δύναμή μου. Να σκοτώνω όποιον έχει σχέση με τους 10 σας»
«Από ότι φαίνεται, πρέπει να σε αντιμετωπίσω εγώ.» του λέει με ένα άγριο βλέμμα.
«Τότε γιατί έκρυψες τα σπαθιά σου; Από ότι έχεις δει, δε μπορείς να με σκοτώσεις χωρίς αυτά..» λέει ο Rinslet.
«Μην ανησυχείς.» του απαντάει ο Capella και εκείνη τη στιγμή απλώνει τα δύο του χέρια και λέει σιγά "Ebony. Ivory".
(01-02-2013 07:34 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Αν δεν είχα αναφέρει τίποτα από τα παραπάνω και έλεγα πως ο Capella έχει δύο σπαθιά, δε θα πήγαινε το μυαλό σας στο Kingdom Hearts. Απλά θέλω ένα «ιερό» όπλο το οποιο ναι μεν βασίστηκε πάνω στο keyblade αλλά διαφέρει απόλυτα από αυτό εκτός από τη λαβή.
Όχι Γιάννης, Γιαννάκης. Ακούγεσαι ακριβώς όπως τους δημιουργούς videogames που αντιγράφουν τρελά κάποια άλλα παιχνίδια (και δεν λέω απλά να επηρεάζονται απ' αυτά ή να δανείζονται στοιχεία) δίχως να προσπαθούν να διαφοροποιηθούν με πιο ουσιώδες τρόπο και παρόλα αυτά προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάνουν κάτι διαφορετικό.