Εγώ προς το παρόν δεν έχω, αλλά σκοπεύω να το πάρω κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες.
Πάντως, αυτό που με απασχολεί είναι η ανακοίνωση στις 8 τώρα. Damn, δεν μπορούσε να είναι πιο πριν; Μόλις αρχίζουν τα σχολεία;
Μόνο όταν αναμένεται να είναι relevant.
new pokemon in old region
(06-01-2013 06:21 PM)NM2 Wrote: [ -> ]
7 μέχρι μεθαύριο;
Ενταξει ειναι προφανες οτι μας προετοιμαζουν για μια 8η Eeveelotion, στην εκτη γενια
Παιδιά αν βγάλουν 3rd gen remake αλλά έχει 1-2-κάμποσα νέα pokemon τότε θεωρούνται 3rd gen ή 6th gen; Εννοείται πως υποθέτουμε πως δεν υπάρχει ανακοίνωση για 6th gen και αν υπάρχει τότε τα βρίσκουμε μόνο στο hoenn και δεν μπορούμε να τα έχουμε στα 6th gen games χωρίς ανταλλαγή από τα remake.
(06-01-2013 06:21 PM)NM2 Wrote: [ -> ]
7 μέχρι μεθαύριο;
lol inb4 trolling.
Έλα να πέφτουν στοιχήματα για τον τύπο. Μe says dragon.
Βασικά έχω μια τεράστια υποψία πως μιλάμε για νέο τύπο..Πέρα από το ότι το χρώμα δεν ταιριάζει με κάτι γνωστό από όσο ξέρω, δεν θα υπήρχε καλύτερο promotion για νέο τύπο από eevolution.
Και βασικά τα αστεράκια τι ρόλο βαράνε; lol
Και βασικά, γιατί δεν έχουμε κάποιο thread για όλα αυτά; Gen 6 Discussion thread ή κάτι τέτοιο.
(06-01-2013 11:46 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]
Βασικά έχω μια τεράστια υποψία πως μιλάμε για νέο τύπο..Πέρα από το ότι το χρώμα δεν ταιριάζει με κάτι γνωστό από όσο ξέρω, δεν θα υπήρχε καλύτερο promotion για νέο τύπο από eevolution.
Και βασικά τα αστεράκια τι ρόλο βαράνε; lol
Και βασικά, γιατί δεν έχουμε κάποιο thread για όλα αυτά; Gen 6 Discussion thread ή κάτι τέτοιο.
Αυτό το γκριζωπό χρώμα μου φέρνει σε steel type. Αν όντως βγει νέα evolution θα δούμε τι είναι. (Ίσως είναι αυτό το digital που είδαμε σε προηγούμενο post, αν είναι αλήθεια τα όσα έγραφε).
Ελπίζω η ανακοίνωση που περιμένουμε να μην είναι για την εξέλιξη, θα είναι kind fail τότε.
Ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση στην ερώτησή μου.
η πεταλούδα εκεί στη μέση στο Eevee Frenzy πάντως δεν είναι γράμμα :/
Το έχω ξαναδεί αυτό που πόσταρε ο peke και θα συμφωνήσω με τον Arty2, βασικά είχα δει πως το τελευταίο γράμμα υποτίθεται πως είναι για το Espeon. Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει.
Steel,Digital or nothing. I go all in!!!
Coreon,Mineraleon,Crackeon,Woodeon,Pureon,Misteon,Ultreon,Hexeon,Mineon,Curreon,Galeon,Galaxeon,Honkeon,Skorpeon.
Possible names.
Hell Yeah!!!
Pekeon lol
Mewteon
Arteon
Grimeon
Rippeon
Criseon
Gangnameon
1) Ο Arty2 μάλλον έχει δίκιο, από εκεί που βρήκα την εικόνα 2-3 posts μετά είχε μία ακόμα με το logo να μην είχε το φιόγκο. Ωστόσο...
2) Θέλω να πιστεύω πως ήταν error.
Και δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάθε eevolution είναι γράμμα, άλλα ένας χαρακτήρας/σύμβολο άρα μετράει και ο φιόγκος.
3) Εκτός και αν ο φιόγκος είναι το νέο Pokemon lol
3.1) Αλλά ξέρουμε όπως και να έχει, πως έρχεται Eevolution. Αν όχι, μας τρολλάρει. Δεν γίνεται να λένε για ανακοίνωση και ύστερα να αναφέρουν το Eevee, το οποίο φημολογείται αρκετό καιρό τώρα λόγω του promotion και του logo.
4) Αν ανακοινωθεί eevolution θα ξέρουμε πως η 6η γενιά θα είναι κοντά. Αν και δεν νομίζω οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι να έκαναν tweet για pokemon μόνο.
5)Το Pekeon είναι γαμάτο.
6)Λογικά η ανακοίνωση αν μιλάμε για Gen 6 θα έχει logos, mascots και ίσως κάποιο σημαντικό pokemon. Σαν κάτι που θα εμφανιζόταν στην ταινία του Genesect ή τα starters.
7)Έχω ακούσει διάφορες ωραίες θεωρίες για τα starters. Απλά ελπίζω να μην είναι ξανά Water/Grass/Fire ή αν είναι να έχουν ωραίους τύπους. ΌΧΙ ΆΛΛΟ FIRE/FIGHTING.
8) Θέλω digital type. :3
Τα Pureon και Misteon μ' αρέσουν αρκετά σαν ονόματα.
Quote:Παιδιά αν βγάλουν 3rd gen remake αλλά έχει 1-2-κάμποσα νέα pokemon τότε θεωρούνται 3rd gen ή 6th gen; Εννοείται πως υποθέτουμε πως δεν υπάρχει ανακοίνωση για 6th gen και αν υπάρχει τότε τα βρίσκουμε μόνο στο hoenn και δεν μπορούμε να τα έχουμε στα 6th gen games χωρίς ανταλλαγή από τα remake.
Ακόμα να πάρω απάντηση στην ερώτησή μου.