Legendary Pokémon

Full Version: 2013-01-08 Η μεγάλη ανακοίνωση
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Είναι εδώ και αρκετά χρόνια κατοχυρωμένα πάντως —συχνό προληπτικό μέτρο.
φαίνεται να έχουμε να κάνουμε με κάτι για το 3DS τελικά

[Image: u1v2x.jpg]
ΝΜ2 δεν ξέρω που ακριβώς είδες για την είδηση πως θα είναι στις 1 μμ ώρα ελλάδος αλλά έχεις δίκιο. Στο site της uk nintendo λεει πως θα έχει nintendo direct στις 11 (δικιά τους ώρα) και πως θα γίνει stream .

Διαβάστε το:
http://www.nintendo.co.uk/News/2013/Janu...99197.html

Το stream μάλλον εδώ το βλέπουμε, γτ εδώ σε πάει από το άλλο site για να δεις το stream:
http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo...98557.html

Είστε να μπούμε κάπου 12.50-12.55 στο chat του LP για να μιλήσουμε κ λίγο για την ανακοίνωση; Σε ένα άλλο site είδα πως θα είναι κάπου 10 λεπτά το stream αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.
Σαν να βλέπω να έρχεται το global release:
[Image: 2z56ezt.jpg]
Ναι, είναι πολύ πιθανό. Υποθέτω πως δεν εννοείς για την ανακοίνωση αλλά για το θέμα τις ανακοίνωσης, δλδ αν είναι παιχνίδι τότε δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε κάποιους μήνες για να το πάρουμε εφόσον βγει στην ιαπωνία, αλλά μάλλον κάποιες μέρες διαφορά.
Αν αναφέρεσαι στην ανακοίνωαη τότε ναι είναι global.
Οκ περιμενω την ανακοινωση αν και δεν εχω ουτε 3DS ουτε WiiU κ ουτε σκοπευω να αγορασω στο κοντινο μελλον :Ρ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!
Αυτά είναι. Ωραία πάντος φαίνονται τα θρυλικά, μ΄αρεσε πολύ το κόκκινο από την pokemon y.
Χ και Y λοιπον!

Αν κ εμενα μ αρεσει το κλασσικο στυλακι,φαινεται πολυ ωραιο το 3D style!

Ελπιζω η 6η γενια να ειναι πιο ικανοποιητικη απο τη 5η,γιατι δεν με εντυπωσιασε και τοσο!
Μια χαρά φαίνονται για αρχή, αλλά θα ήθελα τα 3rd gen remakes να βγούν έτσι, εφόσον ήταν τα πρώτα με ουσιαστικά full color και σε νέα κονσόλα οπότε γτ να μην το έκαναν και στο 3ds. Anyway μια χαρά είναι ελπίζω να μπορέσω να πάρω ένα από τα 2 παιχνίδια, πιθανόν αφού δω και κάποια άλλα new pokemon.

Μας έφτιαξε την μέρα πάντως. Θα μας φαίνεται πάντως περίεργο στην αρχή το όλο πράγμα αλλά θα το συνηθίσουμε.
Η ανακοίνωση έγινε, move on to the new thread!
#thread-2469.html
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's