Δεν νομίζω να κάνουν κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε. Αν κάνουν remake την 3rd gen τότε θα περιέχει μέχρι την 5th gen poke (και αυτά θα εμφανιστούν μετά το Poke League όπως συνηθίζεται). Σίγουρα θα προτιμήσουν, η 6th gen να κάνει "πρεμιέρα" σε δικό της game...
(07-01-2013 01:23 AM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Τα Pureon και Misteon μ' αρέσουν αρκετά σαν ονόματα.
Quote:Παιδιά αν βγάλουν 3rd gen remake αλλά έχει 1-2-κάμποσα νέα pokemon τότε θεωρούνται 3rd gen ή 6th gen; Εννοείται πως υποθέτουμε πως δεν υπάρχει ανακοίνωση για 6th gen και αν υπάρχει τότε τα βρίσκουμε μόνο στο hoenn και δεν μπορούμε να τα έχουμε στα 6th gen games χωρίς ανταλλαγή από τα remake.
Ακόμα να πάρω απάντηση στην ερώτησή μου.
Gen 5.5 lol Αλλά ναι, 6η.
Nice signature. Μου θύμησες πως σήμερα άρχισε και το Punk Hazard. :3 Και πως θέλω να έρθει γρήγορα νέο chapter.
Είχε επικό φινάλε το προηγούμενο.-
Gen 5.5! That was epic ,imo
Beta?
@ Grim: Ti rwthses?
Διάβασε το quote που έχει ο peke από πάνω σου.
Tote 8a legetai astrofysikh anomalia ths perioxhs Hoenn. 'H alliws teratogenesh.
Alla den prokeitai na ginei kati tetoio giati otan vgainoun nea pokemon o Ash phgainei sthn antistoixh perioxh.Den nomizw meta apo 200 epeisodia sto Hoenn na 8elei na ksanagyrisei gia na vrei entelws diaforetika pokemon. Dhladh ti egine? Fytrwsan kainourgia?
Ektos an einai oles oi regions se ena game (mege8ous 2GB).
Εγώ δεν αναφερόμουν στο anime αλλά στα games. Τα νέα αυτά pokemon θα μπορούσαν να ήταν σε κάποια ταινία μόνο και ο εκπαιδευτής που τα είχε να ήταν από το hoenn, δεν θα ήταν τόσο περίεργο να μην τα βλέπαμε στην σειρά ή να τα βλέπαμε πολύ αργότερα. Δηλαδή κοντά στο τέλος της 6ης region ή στην 7η αν υπάρξει ποτέ.
(07-01-2013 01:34 PM)skorp Wrote: [ -> ]Ektos an einai oles oi regions se ena game (mege8ous 2GB).
Δεν θα συμβεί ποτέ αυτό, δυστυχώς.
Δύσκολο να βγάλουν remakes με Pokemon από μελλοντική γενιά, δημιουργεί προβλήματα ασυμβατότητας μεταξύ των παιχνιδιών αυτή η λογική.
So, ίσως να έχουμε και σήμερα τα νέα λόγω διαφοράς ώρας. :3
(07-01-2013 01:46 PM)Arty2 Wrote: [ -> ] (07-01-2013 01:34 PM)skorp Wrote: [ -> ]Ektos an einai oles oi regions se ena game (mege8ous 2GB).
Δεν θα συμβεί ποτέ αυτό, δυστυχώς.
Δύσκολο να βγάλουν remakes με Pokemon από μελλοντική γενιά, δημιουργεί προβλήματα ασυμβατότητας μεταξύ των παιχνιδιών αυτή η λογική.
Έχω κάποιες ιδέες για το τι θα μπορούσαν να κάνουν. Υπάρχουν ας πούμε 4 region. 1η region μια χαρά κλασσικά, 2η/3η/4η region δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου Pokemon από τις προηγούμενες region (ίσως 1 μέχρι 15-20lv), μπορείς μετά να χρησιμοποιείς πάλι τα Pokemon από την/τις προηγούμενες region αφού νικήσεις elite four + champion.
Εννοείται πως ούτε από επόμενες region δεν επιτρέπεται να έχεις καθόλου μαζί σου αν δεν νικήσεις το πρωτάθλημα.
π.χ αν ανταλλάξεις ένα Pokemon 4ης region και είσαι στην 2η region δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιείς αν δεν έχεις νικήσει το πρωτάθλημα.
So, είμαι ο μόνος που θέλει όλα τα starters να έχουν δεύτερο τύπο στην Gen VI; Και κάτι που δεν έχουμε ξαναδει;
Και εννοείται πως αν η ανακοίνωση δεν είναι Gen VI ή έστω remake τότε θα είναι απογοήτευση.
Συμφωνώ με τον peke στο θέμα της ανακοίνωσης.
Όταν λες δεύτερο τύπο όπως fire/fighting ή κάτι διαφορετικό από fire/water/grass;
Peke λες μετά τις 12 το βράδυ που ουσιαστικά είναι τρίτη να μπορέσουμε να μάθουμε τι είναι η ανακοίνωση;
Βασικά πού θα κάνουν την ανακοίνωση, εννοώ διαφήμιση κτλ ή σε κάποια εκπομπή;
Στα pokemon.co.jp και pokemon.com. Κατά πάσα πιθανότητα και σε ό,τι έχουν από twitter, facebook, κλπ.
Δλδ μόνο online, νόμιζα πως θα το έβγαζαν και στην tv. Στην Ιαπωνία αν το βάλουν τρίτη πρωί εμείς πότε θα το μάθουμε; Έιναι πιο μπροστά σε ώρα εκείνοι;
(07-01-2013 03:54 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Όταν λες δεύτερο τύπο όπως fire/fighting ή κάτι διαφορετικό από fire/water/grass;
αποκλειεται να βγαλουν starters με αλλους τυπους οπως poison, ghost or dragon.
Νομιζω το διαβασα και σε μια συνεντευξη του Masuda, που τον ρωτησαν γιατι δεν κανουν καποιες αλλαγες στα παιχνιδια οπως starters με αλλους τυπους ή ο παικτης να μαζευει λιγοτερα εμβληματα, αυτος απαντησε οτι η επιτυχια των παιχνιδιων βασιζεται σε αυτα ακριβως, οποτε θα ηταν χαζο να τα αλλαξουν τωρα