O.O κατα τη γνωμη μου ειναι σαν ηλιθιο οπως ειπα (και ετσι ειναι η αρχη αυτου που ειπα στο σπαμ θρεντ)αλλα βλεπω πως σας αρεσει :shock:shock:
κκ,νομιζω πως ειναι ωραιο..νομιζω.Το εκανα απο art rage 2.^^
yay!Um,one more!art rage as always
Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι πρόσφατο να δείξω γιατί όλη μου η δουλεία είναι σε αρχεία υψηλής ανάλυσης κατάλληλα προς εκτύπωση. Τα παρακάτω είναι σχέδια 3 - 4 χρόνων.
Τίτλος:
sand shinobi trio (naruto fanart)
Μέσα: photoshop, ταμπλέτα wacom
Σχόλια: Γνωστοί χαρακτήρες σε όσους παρακολουθούν naruto. Έκανα κάποιες μετατροπές στην ενδυμασία των Gaara και Temari (ninja με super mini FTW).
Τίτλος: Samurai
1 2
Μέσα: photoshop/corel painter, ταμπλέτα wacom
Σχόλια: Χαρακτήρας που δημιουργήσα με σκοπό να λάβω μέρος σε ένα διαγωνισμό character design. Στο τέλος άλλαξα γνώμη και αποφάσισα να μη λάβω μέρος (κοινώς, βαρέθηκα).
Τίτλος:
The Guyver
Μέσα: μολύβι 2Η, μαρκαδοράκι finetip, HP scanner, photoshop
Σχόλια: Χαρακτήρας βασισμένος στο Anime και live action movie The Guyver.
Αυτά, ίσως ποστάρω περισσότερα όταν έχω χρόνο.
Φοβερη δουλεια.Το Photoshop κανει τα σκιτσα σαν να ειναι Cutscenes απο Anime, αλλα κατα τη γνωμη μου, το αρχικο σκιτσο (με μολυβι, πενακι, κτλ) εχει την ομορφια του αυθεντικου.
BTW, γυρω στον Μαϊο θα λαβω μερος σε μια εκθεση κομιξ που θα γινει πιθανοτατα στη Fnac.Οποιος θελει μπορει να ερθει να δει το Manga μου!Θα σας ειδοποιησω ξανα οταν πλησιαζει η ημερομηνια.
@Fourty3:Υποθετω θα το ξερεις μιας και απ' ο,τι βλεπω γνωριζεις πολυ καλα τα υλικα, αλλα εχεις δοκιμασει ποτε το ράστερ; Δινει ακριβως την εσθηση της εικονας των ασπρομαυρων Manga.
και εδω ειναι που θα ελεγα στον nm2:Τι λεει ρε ο ψευτερ!με την εννοια οτι εινια πολυ καλο βεβαια!
εμ,η μουσικη μετραει σε αυτο το Thread?
ΜΑΗ CANDYYYY!
Gimme gimme or you are going to DIE!!!Chao POWER,yay!
επαναλαμβανω η μουσικη μετραει σε αυτο το Thread?
Λογικα ναι... η μουσικη ειναι ειδος τεχνης, και ο τιτλος του θεματος, λεει "Καλλιτεχνες..." οχι ζωγραφοι...