Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Image
Το εξώφυλλο του FanFic μου. Εχω ζωγραφίσει και τα πρόσωπα των ηρώων αλλά θα τα σκανάρω πιο αργότερα για να τα τελιοποιήσω
Αν δεν φαίνεται καλά ή θα φταίει ο φωτισμός της οθόνης σας, ή η εκόνα. Φυσικά την σκάναρα και δε φαίνεται καλά. Εχω κάνει και Artwork άλλων pokemon αλλά δεν τα σκανάρω γιατί είναι πολύ μεγάλα. Θα κοιτάξω άν μπορο να τα χωρίσω σε κομμάτια.
Να προτείνω κάτι pr.Birch? Το δικό σου σε αντίθεση με τα περισσότερα των υπολοίπων δεν είναι grayscale. Άρα αν το επεξεργαστείς στον υπολογιστή δε θα χαλάσει η μαγεία που δίνουν τα grayscale. Γιατί δεν το δοκιμάζεις να τους βάλεις και λίγο ψηφιακό χρώμα; Γιατί ως σχέδιο τουλάχιστον το flygon είναι ωραίο. Και μετά τα postάρεις και τα δύο
Αν η αρχική ιδέα ήταν όντως δική σου τότε σου αξίζουν τα συγχαρητήρια.
Kι εγω το εχω ξαναδει....
Αλλα μπορει να το εχει φτιαξει αυτος. Δεν σημαινει οτι επειδη το εχω ξαναδει θα πιστευω οτι δεν το εχει κανει αυτος.
Οσο καιρο ειμαι μελος σε αυτo το site εχω αναπτυξει μια συνολικη εικονα για τον χαρακτηρα του καθενος. Ο pokemaniac μου φαινεται τυπος που δεν λεει ψεματα, δλδ ειναι ειλικρινης οπως και οι περισσοτεροι σε αυτo το site.
polu pio wraia eikona ash!
Να κατι που εκανα με photoshop Η αρχικη Blaze υπηρχε αλλα εγω εκανα recolour και εβαλα την αυρα με τις φωτιες
Δεν υπαρχει περιπτωση να την 'ανεβασε' αυτος?
Πιστευω πως πρεπει να 'βγει' ο Pokemaniac και να τα ξεκαθαρισει ολα πριν το κανουμε θεμα!
Ο Αδερφός μου παλιά δούλευε στο pathfinder.. δουλεία του είναι να φτιάχνει site.. όπως έχει τώρα το gamesradio..
BTW δεν είναι και κάτι περίπλοκο.. ακόμα και με το απλό paint τον windows φτιάχνεται. Όπως έκανα το motherboard και την CPU card.
Έχω φτιάξει επίσης και το Vodafone messenger.
http://img116.imageshack.us/img116/3149/yp120zd.gif
Loool poly kalo "Nomizw oti me parakolou8oun..."
LOL good job Pokemaniac
Και να πω και κάτι ακόμα. Με μια σύντομη έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο βρήκα ότι η ιδέα του Pokemaniac (τουλάχιστον) για το Vodafone Messenger είναι δική του. Ακόμα κι αν βρήκε αλλού την ιδέα για την πρώτη εικόνα, η δεύτερη εικόνα είναι σίγουρα θεαματική εξέλιξη της πρώτης. Άρα του αξίζουν συγχαρητήρια
milton Wrote:polu pio wraia eikona ash!
Εννοεις το avatar μου...
Ναι, ειναι πολυ ωραιo! Για οσους δεν ξερουν ειναι ο Squall απο το FF VIII
I know...OFF TOPIC...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16