03-06-2007, 07:02 PM
03-06-2007, 07:04 PM
ΤΗΝ Char..
04-06-2007, 12:19 PM
Εδω ειναι μια ζωγραφια που εκανα πριν μερικους μηνες.Γενικως, μου αρεσει να ζωγραφιζω διαφορα Manga.Θα ποσταρω κι αλλα σε λιγο καιρο
http://i203.photobucket.com/albums/aa262/Expromit/1.jpg
http://i203.photobucket.com/albums/aa262/Expromit/1.jpg
04-06-2007, 12:36 PM
o_O einai kalo Blue
04-06-2007, 04:30 PM
Καλή δουλειά, BLUE και Charizard... A, BLUE, έχεις σχεδιάσει ένα καταπληκτικό σχέδιο, αν και προσωπικά δε μου θυμίζει manga (Αν το δουλέψεις στο πρόσωπο, it will be perfect, dude )
PS: Εχεις διαβάσει τα manga του Warcraft? Είναι απο τα λίγα μετεφρασμένα στα ελληνικά, και είναι και πολύ ωραία
PS: Εχεις διαβάσει τα manga του Warcraft? Είναι απο τα λίγα μετεφρασμένα στα ελληνικά, και είναι και πολύ ωραία
04-06-2007, 06:11 PM
Βασικα ειναι Manga και η εικονα ειναι παρα πολυ ομοια με το προτοτυπο για να μη σου θυμιζει.Απλα ισως δεν ειναι του στυλ που εχει δει μεχρι τωρα.Το εχω παρει απο το Newtwype (Δεκεμβριος 2006).Επισης να πω οτι ηταν εγχρωμο και γι αυτο, ισως δεν εχω πετυχει τοσο καλη αποτυπωση του στο σκιτσο που μπορω να παιξω μονο με το χρωμα του μολυβιου.
04-06-2007, 09:30 PM
Κοιτα, είναι καταπληκτικό (Και συγχαρητήρια γι' αυτό). Δεν είπα ότι δεν μοιάζει με manga, αντιθέτως. Απλώς έκανα μια παρατήρηση σχετικά με το πρόσωπο...
05-06-2007, 10:07 PM
Βασικα το μονο που νομιζω οτι χρειαζεται λιγη βελτιωση ειναι τα ματια. Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο. Το πιο καινουριο σκιτσο, τo Rapidash:
[attachment=310]
Αφου βγηκε καλο το προηγουμενο, σκεφτηκα να δοκιμασω να σχεδιασω και το Rapidash. Τι λετε?
[attachment=310]
Αφου βγηκε καλο το προηγουμενο, σκεφτηκα να δοκιμασω να σχεδιασω και το Rapidash. Τι λετε?
05-06-2007, 10:13 PM
Κοίτα. Σαν σχέδιο είναι πάρα πολύ ωραίο. Το μόνο "κακό" είναι ότι δεν μου θυμίζει Rapidash. Μου μοιάζει με έναν τυχαίο μονόκερο/άλογο. Δεν ξέρω τι φταίει, μπορεί στους άλλους να θυμίζει Rapidash... Χμμμ... Ίσως να φταίει η κυβέρνηση.
06-06-2007, 11:57 AM
Ναι αυτο δεν μου αρεσε κι εμενα. Αλλα δεν ξερω τι πρεπει να διορθωσω για να θυμιζει περισσοτερο το Rapidash...
06-06-2007, 12:29 PM
Τιποτα νομιζω.Απλα το Rapidash ειναι κινουμενο σχεδιο κι εσυ προσπαθησες να το αποδωσεις σαν πραγματικο αλογο.Αν το Rapidash υπηρχε πραγματικα ειναι πολυ πιθανο να ηταν ετσι οπως το ζωγραφισες, καθως ειναι ενας μονοκερος με φωτιες!
06-06-2007, 12:35 PM
Αν και δεν έχω artwork σχετική με Pokemon, μπορείτε αν βρείτε διάφορα δικά μου στο deviantart
ninjomewtwo Wrote:Χμμμ... Ίσως να φταίει η κυβέρνηση.Μάλλον εννοείς την προηγούμενη κυβέρνηση - όλοι φυσικά ξέρουν ότι φταίει για όλα.
06-06-2007, 12:55 PM
Arty2 Wrote:Δεν με νοιαζει καθολου, ολες οι κυβερνησεις φταινε. Και η τωρινη, και η προηγουμενη και η παραπροηγουμενη και η αντιπαραμετακαταπροηγουμενη. Αλλα ασχετο αυτο.ninjomewtwo Wrote:Χμμμ... Ίσως να φταίει η κυβέρνηση.Μάλλον εννοείς την προηγούμενη κυβέρνηση - όλοι φυσικά ξέρουν ότι φταίει για όλα.
Btw, ειχα προσπαθησει καποτε να σχεδιασω εναν Typhlosion αλλα το καταραμενο μου scanner δεν ηθελε να δουλεψει καλα τοτε. Οριστε, εδω ειναι.
06-06-2007, 02:10 PM
Κοιτα το scanner γενικως δεν τα βγαζει πολυ καλα.Κοιταξα και τη ζωγραφια μου και καταλαβα τι ενοειτε για το ματι (Το δεξι του). Βασικα οταν τα χρωματα ειναι σχεδον ιδια, δεν φαινονται στην σκαναρισμενη εικονα γι αυτο κι εχει βγει ετσι το ματι στη ζωγραφια μου.Κανονικα ειχε τρεισ διαφορετικες αποχρωσεις και οχι ενα γκριζο πραγμα.
06-06-2007, 09:39 PM
Αυτό έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του scanner, καλύτερη ανάλυση καλύτερα αποτελέσματα και πάντα χρειάζεται post work για να έρθει το λευκό (αλλά και για τα υπόλοιπα χρώματα) στη θέση του.