Τις τελευταιες δυο μερες πολλες πληροφορις που αφορουν τις D/P εχουν ερθει στο φως και προσωπικα με εχουν αφησει πολυ ευχαριστημενο.Ειδικοτερα μου αρεσουν οι καινουριοι συνδιασμοι τυπων και οι εξεληξει παλιων αγαπημενων Pokemon (Magmar) που δεν τα χρησιμοποιουσα επειδη δεν απεδιδαν καλα.Εσεις τι λετε;
Kai emena to idio. Idika oi exelixeis kapoion palion pkmn kai ta new type combinations. Alla den imai eyxaristim;enos epidi den imai legendary.
That's spamming Eraleas!! Just kidding. You are the boss.....
D/P would be great games αλλα ρε παιδι μου, δεν ξερουμε ποτε θα κυκλοφορισουν σε Greece?
I know it's spamming but... They're Eeveelutions!
Υποθέτω κατά το καλοκαιράκι. Περίπου τέτοια εποχή είχαν βγει και οι R/S και Ελλάδα ήρθαν Ιούλιο του επομένου χρόνου, εκτός φυσικά και αν αλλάξει κάτι και τις έχουμε νωρίτερα.
Τι???? Το αλλο καλοκαιρι??????? Damn!!!!
Yay!Μολις θα εχω τελειωσει τις Πανελληνιες.Ευτυχως γιατι φοβομουν οτι θα εχω μεινει πισω.BTW ενα απο τα τελευταια Pokemon εχει ολα τα Base stats του 120!
Πρεπει να πω οτι εχω εντυπωσιαστει παρα πολυ απο τις πληροφοριες που εχω δει μεχρι τωρα. Μου αρεσουν παρα πολυ οι εμφανισεις μερικων Pokemon (οπως τα starters) και οι νεοι συνδιασμοι τυπων. Το μονο που με απογοητευει καπως ειναι η αλλαγη της κατηγοριοποιησης καποιων επιθεσεων. Πχ, μεχρι τωρα ξεραμε οτι το Flame Wheel ηταν Special επιθεση ενω τωρα μετατρεπεται σε Physical. Γενικοτερα ομως, ειμαι πολυ ευχαριστημενη και πιστευω πως πολλες απο αυτες τις αλλαγες θα δωσουν νεα διασταση στο παιχνιδι.
Εγω πιστευω οτι αυτο θα κανει πολυ ενδιαφερον το παιχνιδι.Παραδειγμα:Το Gengar τωρα θα εχει δυο πολυ δυνατα Special Based stats (Shadow Ball, Sludge Bomb)
Εχω να πω ένα μεγάλο μπραβο στον Arty2 για τον χρόνο που αφιέρωσε.
To manaphy εχει υποεξελιξη???Μα τι στο...
ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS:
Παιδια καποια Pokemon θα εχουν διαφορετικο χρωμα αναλογα με την περιοχη στην οποια τα ποιανεις!Επισης, σε καποια στιγμη του παιχνιδιου, θα δειτε μια αδεια λυμνη και ενα Magikarp να κανει Splash στο εδαφος.Το Lucario egg το δινει ενας τυπος ο οποιος ειναι ιδιος με τον μαγο που ειχε το Lucario στην 8η ταινια αφου τον βοηθησετε να νικησει καποιους αντιπαλους.Το Shinou Trio αποτελειται απο τρια Psychic Pokemon τα οποια αιχμαλοτιζει η Team Galaxy και πρεπει να τα ελευθερωσετε.Στη συνεχεια, αυτα θα προσπαθησουν να σταματησουν το Diaruga/Parukia του οποιου η δυναμη θα εχει γινει ανεξελεγχτη.Αυτες οι πληροφοριες μου φανηκαν πολυ ενδιαφερουσες.
Exete paratirisei oti to leg. trio miasei poli me to mew? Episis xerate oti ta pkmn inai animated??? opos emerald!
Μεγάλη μέρα σήμερα. Βγήκαν οι D/P στην Ιαπωνία και εγώ τελείωσα την εξεταστική
. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και εκτός απροόπτου το κορυφαίο RPG για το DS. Περίμενα γύρω στα 500 pokemon (ενώ τώρα είναι 495) αλλά περισσότερα καινούρια και όχι τόσες εξελίξεις των παλιών pokemon. Πάντως έχω την αίσθηση ότι Ελλάδα θα έρθουν νωρίτερα από το καλοκαίρι, γύρω στον Απρίλιο με Μάϊο.
Yay Lucario pre-evo!Wheeeeee!