Legendary Pokémon

Full Version: Ποιος θα είναι ο starter σας στις D/P?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
ninjomewtwo Wrote:Παραξενος συνδυασμος τυπων για γυμναστες και Ε4 αλλα...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ DRAGON MASTER ΣΤΟΥΣ Ε4?!?!? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!

Και όμως δεν υπάρχει κάποιος dragon master στους elite4. Φαίνεται ότι ο Lance και ο Drake έχουν πάει διακοπές. Το μοναδικό πόκεμον dragon που υπάρχει στους elite4 το έχει η champion Shirona (ναι, για πρώτη φορά έχουμε γυναίκα πρωταθλήτρια) και είναι το kaburaisu lvl 66 που είναι συνδυασμός dragon/ground.
Α! και το τελευταίο της πόκεμον είναι ένα Lucario lvl 66
Ο Drake εχει παει να κατακτησει χωρες με το πειρατικο του και ο Lance εχει γινει πληρωμενος δολοφονοςToungue!!! Anyway, δεν λεει να εχει η αλλη Lucario. Και δυο πραγματα ακομη: 1. Αλλαξε το ονομα του thread σε κατι οπως About D/P η κατι τετοιο. 2. Που βρηκες αυτες τις πληροφοριες?
Ξεκίνησα το θέμα για να μιλήσουμε για τους starters που θα διαλέξουμε και έγραψα αυτές τις πληροφορίες σχετικά με τα γυμναστήρια και τους ελίτ4 για να σας βοηθήσω να αποφασίσετε.
Τις βρήκα από το serebii.net. Έχει πληροφορίες για όλα τα παιχνίδια πόκεμον ακόμα και για τα καινούρια Pokemon Ranger, Mystery dungeon, Trozei. Πήγαινε στην κατηγορία D/P και έχει τα πάντα, πλήρες pokedex, όλες τις κινήσεις, διαφορές ανάμεσα στις δύο κασέτες, γυμναστές,θρυλικά πόκεμον κλπ.
Και σχεδον σε καθε σελιδα του λεει "Special thanks to Arty2"...
Το εχω παρατηρησει...
Αν και θα προτιμουσα να τα εκανε αυτα ο Arty2 για το δικο του site, οχι το serebii.net. Οχι οτι εχει κανει λιγα, αλλα τουλαχιστον να τα φερνει μια βολτα και απο εδω.
Όλα στον καιρό τους κι ο κολιός τον Αύγουστο(δε λέω τον Arty κολιό Wink)
JimLink Wrote:
ninjomewtwo Wrote:Παραξενος συνδυασμος τυπων για γυμναστες και Ε4 αλλα...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ DRAGON MASTER ΣΤΟΥΣ Ε4?!?!? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!

Και όμως δεν υπάρχει κάποιος dragon master στους elite4. Φαίνεται ότι ο Lance και ο Drake έχουν πάει διακοπές. Το μοναδικό πόκεμον dragon που υπάρχει στους elite4 το έχει η champion Shirona (ναι, για πρώτη φορά έχουμε γυναίκα πρωταθλήτρια) και είναι το kaburaisu lvl 66 που είναι συνδυασμός dragon/ground.
Α! και το τελευταίο της πόκεμον είναι ένα Lucario lvl 66

Ποιος ήρθε? Και ο Chris τι θα κάνει?
[off-topic]Ο Chris παει για Dragon Master, δεν ειναι. Και δεν ειναι στους E4 (δυστυχως).[off-topic/]
Λογικα θα παρω D/P μαζι με τον billaros οποτε λογικα θα κανουμε 5-6 new game.

(Yay!!! I'm a senior member!)
Την εχω ηδη
To Starter mou einai Pochama(Water) κι αν προτιμω τα αλλα 2

Η ομαδα μου ειναι:

3η Water lv48
3η ενος του Ηλεκτρισμου lv45
Mukkuhawk lv46
Parukia lv49
Blue Legend lv50
Gold Legend/Red Legend(Emmurito) lv50

Οταν νικησω το πρωταθλημα(Τωρα στο Victory Road) θα προπονησω κανονικα Pkmn
ninjomewtwo Wrote:[off-topic]Ο Chris παει για Dragon Master, δεν ειναι. Και δεν ειναι στους E4 (δυστυχως).[off-topic/]
Λογικα θα παρω D/P μαζι με τον billaros οποτε λογικα θα κανουμε 5-6 new game.

εννοώ όαν φτάσει στη Shinou τι θα κάνει?
Μάλλον για άλλη μια φορά θα ξεκινήσω με pokemon της φωτιάς..
Με water-starters μεγαλωσα. Τωρα θα αλλαξω?
Κι εγώ θα ξεκινήσω με water όταν με το καλό θα έρθουν Ελλάδα.
Κι εγώ το Pocchama θα διαλέξω. Toungue
Παντος απο εμφανιση προτιμω της φωτιας.Η τριτη μορφη του Water Starter μου θυμιζει τον Πιγκουινο απο τον Batman!
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's