Παιδια ως πρωτη μορφη ειναι πολυ ωραιο αλλα μετα ειναι εντελως αθλιο στην τελεφταια μορφη...
Γιαυτο και δεν το επελεξα και πηρα chimchar..
Αλλα παντως ναι καλυτερη επιλογη για αρχικο ποκεμον ειναι νερου...Αλλα οχι αυτο το συγκεκριμενο...Αυτο ειναι αθλιο..ενω τa squirtle,totodile,mudkip ηταν τελεια...
ναι γιατι το αλλο το grass-type ειναι καλυτερο? σαν bulbasaur ειναι που αντι για λουλουδι στο τελος εχει δεντρα
Nαι και αυτο οτιναναι ειναι..Τεσπα για μενα κκαλυτερος σταρτερ ειναι squirtle/mudkip
Κατά τη γνώμη μου Squirtle γιατί μαθαίνει Ice Beam (από TM) όπως και ολα τα Water, κι 'ετσι νικάει το Bulbasaur/Ivysaur/Venusaur του αντιπάλου.Οσο για τις D/P : Piplup που μαθαινει Peck και αργοτερα Drill Peck(απο μόνο του) και βγάζει KO το Turtuig/Grottle/Torterra.
εμενα μου αρεσει πολυ το turtwig, μζ με τς εξελιξσεις του... και τ chimchar δν ειναι ασχημο...παντως το piplup ειναι αντιπα8εστατο, και ιδιαιτερα οι εξελιξεις του, παρ ολο που η ιδεα ενος τυπου νερο-ατσαλι ειναι τελεια...
παντως μια κ λεμε για προηγουμενες γενιες, το Blaziken ηταν απιστευτα τελειο, κ πλ καλυτερο απο το Infernape (παρ ολο π ειναι πιο αργο...εχει καλυτερα σε επι8εση και sp. επι8εση)
εμενα chimchar
.
Εμενα το αγαπημενο μου ειναι το tortera
εγω προτιμω το pokemon του νερου piplup γιατι κατα την γνωμη μου τα pokemon του νερου ειναι τα καλυτερα
Παίρνω ή Water ή Fire...Αλλά επειδή οι περισότεροι παίρνουν Fire οπότε θα ξεκινήσω με Piplup!!!!!
Και εγω τον Piplup θα παρω φυσικα!τα pokemon του νερου ειναι τα αγαπημενα μου!
ενο'ι'τε τα turtwig, piplup, chimchar?φυσικα το piplup.ειναι το καλυτερο
το τερτουιγκ
αποφασισε
εγω ΠΗΡΑ το turwig...
καλά πιο πάνω piplup δεν είπες??
NAI AΛΛΑ ΑΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΤΟ ΠΙΠΛΟΥΠ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ
ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΦΡΕΝΝΤ ΚΟΟΥΝΤ?