Απο εμφανιση καλα ειναι της φωτιας και του φυτου. Για την τριτη μορφη του Water Starter, μου φαινεται οτι εχεις απολυτο δικιο, Blue!
Πρεπει να βγαλουν ενα επεισοδιο Enperuto vs Crobat!!!
LOL!!!
Πως το σκεφτηκες αυτο?!? Και το Crobat να εχει και nickname Crobatman!
Τελικα, μαλλον το Pokémon του φυτου (Naetoru?) θα ειναι αυτο που θα διαλεξω. Το Grass-Ground μου αρεσει πιο πολυ απο το Water-Steel και απο movesets και αλλα τετοια, το Dotaitos μου φαινεται καλυτερο απο το Enperuto.
Δηλαδή το Enpruto μοιάζει με τον Μακαριάν??? Το grass/ground δεν μου αρέσει με τίποτα, μοιάζει με τη χελώνα από το Majora's Mask που είχε στην πλάτη της κάτι δέντρα
Γιατί οι περισσότεροι θα διαλέξετε το dotaitos? Νομίζω ότι ο συνδυασμός του grass/ground είναι από τους χειρότερους αφού το immune του σε electric είναι τελείως άχρηστο αφού έχει ήδη αντοχή από το grass. Επίσης παραμένουν τα 5 μειονεκτήματα που έχει κληρονομιά σαν πόκεμον του χόρτου αφού το ground δεν το βοηθά να πάρει καμιά άλλη αντοχή. Αντιθέτως του γίνεται κανονική ζημιά από grass και water επιθέσεις
Σωστός.Οπότε για starter το water pokemon είναι η καλύτερη λύση.
δεν τα εχω δει ακομα, αλλα οπωσδηποτε water type.
Egw tha dialega to grass epidh mou aresoun ta dyskola kai mou
ekane entiposh pou polloi dialeksan tou water logo pleonektimatos.Filika panta
.Omos opos leei kai
mia frasi:
O gamer sta dyskola fenetai.
Exw idi dialexei to Turtwig alla apekthsa mesw antallaghs kai to Chimchar kai to Piplup
chimchar αλλα θα αποφασησω τελευταια στιγμι οπος παντα
.
Το Chimchar, γιατί έχω μια αδυναμία στα Pokemon φωτιάς.
Opws panta ola mesw antalaghs alla san starter mou aresei pio poly to piplup eidika h 3h morfi tou !!! (Oxi oti ta alla pane pisw
)
Nerou opos pantote.Logika,ta nerou nikane kai ta xortou afou mporoun na paroun kai ice epitheseis.