Legendary Pokémon

Full Version: Ασχολειστε με αθλητικα???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Καλα, καταλαβαινεις τι λες??? Και τις σαμπανιες και τα χαβιαρια μετα με τι θα τα πληρωνουν? Ακους εκει να φτιαξουν ομαδα...

6 παιχνιδια Champions League ακομα...
2 νικες maximum και αν...(πληρωθει ο διαιτητης καταλληλα)
Toungue
καθολου.Ουτε ασχολουμε ουτε βλεπω
εγω βλεπω μονο τους αγωνες του ολυμπιακου
εγώ βλέπω και κανένα αγώνα που και που αλλα απο αθλητησμό καλά τα πάω. (ενοοίτε οτι οι περρισότεροι αγώνες που βλέπω είναι του πράσινου θεού( και οι περρισότεροι είναι μπάσκετ))
με τιποτα...ειδικα με ποδοσφαιρο οχι.......(εκτος αν παιζει ι ολυμπιακαρα!)Big Grin
Εγώ και παίζω και βλέπω και ποδόσφαιρο και μπάσκετ,κυρίως την ομάδα μου τον Ολυμπιακό,αλλά και τις άλες ομάδες ειδικά στο Champions League και στο UEFA και φυσικά την Εθνική.
Εγω παρακολουθω αρκετους αγωνες ποδοσφαιρου φετος και λιγους μπασκετ.Περυσι δεν παρακολουθουσα σχεδον καθολου αγωνες ποδοσφαιρου καλα για μπασκετ ας μην μηλισω καλυτερα
Εγω καποτε ασχολιομουν αρκετα.Τωρα τιποτα..Ουτε τον χρονο εχω(οχι οτι με κοφτει και τοσο αλλα λεμε).Μονο καναν αγωνα του Παοκ θα δω οταν και αμα λαχει..Αλλα μαρεσει να παιζω ποδοσφαιρο εννοειται.Ποσα χρονια πηγαινα σε ομαδα Big Grin
AΡΗΣ Αρη ολε ολεο ολεο ολεο ολε Αρης και δεν ειμαι καλα,Αρη ολε ολεο ολεο ολε Αρης και ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!σχετικα με το αν συμμετεχω σε καμοια ομαδα ναι παιζω μπαλα(μπαλα=ποδοσφαιρο για αυτους που ψηφισαν Αθλιτικα τι ειναι αυτο?)στη DOXAF.C.COM μπητε και στο site αν θελετε να μαθετε περισσοτερα για αυτην την ομαδαρα!!!
(02-12-2008 04:39 PM)tsexos Wrote: [ -> ]AΡΗΣ Αρη ολε ολεο ολεο ολεο ολε........

ΡΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ!!!!ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ!!!!?????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!???????????
Εχω αγωνια να δω την αντιδραση του βασιλη

επισης ασχολουμε με αθλητικα, ναι.
(02-12-2008 09:09 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]1 Εχω αγωνια να δω την αντιδραση του βασιλη

2 επισης ασχολουμε με αθλητικα, ναι.

1 κι εγω.....
2 το ξερουμε......
(02-12-2008 04:39 PM)tsexos Wrote: [ -> ]AΡΗΣ Αρη ολε ολεο ολεο ολεο ολε........
(02-12-2008 08:30 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ΡΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ!!!!ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ!!!!?????
(02-12-2008 09:09 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]Εχω αγωνια να δω την αντιδραση του βασιλη
(02-12-2008 09:42 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]1 κι εγω.....

Ως μαθητής τεχνολογικής κατεύθυνσης, και όντας αρκετά καλός στα μαθηματικά, έχω να σου πω ότι η πιθανότητα να βρεθείς σκοτωμένος στο δωμάτιό σου με ένα σφυρί/τσεκούρι/πριόνι να κρέμεται από την οθόνη του υπολογιστή σου είναι αρκετά μεγάλη για να την αγνοήσεις.
Εγώ παρακολοθούσα αθλητικά (και πιο συγκεκριμένα ποδόσφαιρο) μέχρι την προηγούμενη Κυριακή(ή Σαββατο δεν θυμάμαι.) Αλλα για να προστατεύσω την ψυχική μου υγεία σταμάτησα..Και δεν μου φταίει ο Μπαγιεβιτς..>Sad
Eγω δεν βλεπω αγωνες αλλα ασχολουμε αρκετα με μερικα αθληματα.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's