(30-06-2009 02:12 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ]το θαυμαστικο στο τελος δεν μου αρεσει καθολου. τοσο χαλια δηλαδη ειναι να ασχολεισαι με αθλητικα? το λεω γιατι το λες λες και τα 'μισεις' ξερω'γω.
τι περιμενες δηλαδη? κοριτσι ειναι. αφου δεν τους αρεσει και τοσο το ποδοσφαιρο, σ αντιθεση με μας τα αγορια....
Εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο, οπότε μη τα γενικεύετε όλα :Ρ Είναι σπαστικό να διαχωρίζονται τα αθλήματα έτσι, και συ Chaos, έλεος, "με μας τα αγόρια" δλδ γουαου, πρόσεχε, οι άντρες τώρα.
Είναι απλά και μόνο θέμα γούστου και χρόνου. Τώρα οκ, προσωπικά δεν αθλούμαι σε μόνιμη βάση, αλλά όταν μαζευτούμε μια παρέα, θα παίξουμε κάτι, από ποδόσφαιρο και βόλλευ, μέχρι baseball xD
(30-06-2009 02:51 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (30-06-2009 02:12 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ]το θαυμαστικο στο τελος δεν μου αρεσει καθολου. τοσο χαλια δηλαδη ειναι να ασχολεισαι με αθλητικα? το λεω γιατι το λες λες και τα 'μισεις' ξερω'γω.:p
τι περιμενες δηλαδη? κοριτσι ειναι. αφου δεν τους αρεσει και τοσο το ποδοσφαιρο, σ αντιθεση με μας τα αγορια.... ;)
Αυτη η πονηρη φατσουλα,αυτη στο τελος,ναι αυτη,θα της βγαλω το ματι.
Οπως ειπε η φιλτατη,τι τα γενικευεται ολα; xD
Eμενα μου αρεσει το ποδοσφαιρο,τωρα αν καποια κοριτσακια φοβουνται μη σπασουν κανα νυχι/δοντι/κεφαλι και δεν πλησιαζουν γηπεδα δε φταιω εγω :P
(30-06-2009 02:51 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (30-06-2009 02:12 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ]το θαυμαστικο στο τελος δεν μου αρεσει καθολου. τοσο χαλια δηλαδη ειναι να ασχολεισαι με αθλητικα? το λεω γιατι το λες λες και τα 'μισεις' ξερω'γω.
τι περιμενες δηλαδη? κοριτσι ειναι. αφου δεν τους αρεσει και τοσο το ποδοσφαιρο, σ αντιθεση με μας τα αγορια....
Η λέξη αθλτικά δεν σημαίνει ποδόσφαιρο...
Και προσωπικά ξέρω πολλάααααα κορίτσια που ασχολούνται με ποδόσφαιρο ειδικά.
Και όλοι λίγο πολύ ασχολούμαστε αναγκαστικά στο σχολείο...
(30-06-2009 03:26 PM)Mirka Wrote: [ -> ]Eμενα μου αρεσει το ποδοσφαιρο,τωρα αν καποια κοριτσακια φοβουνται μη σπασουν κανα νυχι/δοντι/κεφαλι και δεν πλησιαζουν γηπεδα δε φταιω εγω
Seriously, να μια κοπελα που το εθεσε σωστα το ζητημα.
Γιατι για μενα, αυτος ειναι ο λογος που δεν παιζουν τα περισσοτερα κοριτσια ποδοσφαιρο. Δεν ειναι οτι το ποδοσφαιρο ή το μπασκετ ειναι χαρακτηριστικα "αντρικα" αθληματα. Εδω εχω δει κοπελα να ασχολειται με kickboxing, στο ποδοσφαιρο κολλησαμε? Προσωπικα, μου αρεσουν και τα δυο παρα πολυ κι οποτε εχω χρονο και καλη παρεα δεν δισταζω να ασχοληθω με αυτα...
Eμενα μου αρεσει το ποδοσφαιρο,τωρα αν καποια κοριτσακια φοβουνται μη σπασουν κανα νυχι/δοντι/κεφαλι και δεν πλησιαζουν γηπεδα δε φταιω εγω
[/quote]
ελπιζω να μην απεφθηνεσε σε εμενα!
διοτι ειπα εχω πσιχολογικα
και δεν θα ανοισηχουσα ποτε για τα νυχια μου ειναι πολυ σκληρα και γαμψα ετοιμα να σφαξουν!
και ναι εχετε δικιο για τι γενικεφση των αγοριων απλα εμενα δεν μου αρεσουν τα αλθητικα γενικα αλλα χαρις αυτο δεν συμενει πως ειμαι πσονιο η φοβιτσιαρα οκ?
Δεν εννόησε εσένα φφς, απλώς πάρε π.χ το μάθημα της γυμναστικής: 5 το πολύ από τα 15 κορίτσια θα σηκωθούν να τρέξουν. Οι άλλες θα επικαλστούν διάφορα-προβλήματα-επισης-η-γυμναστική-ξεβάφει-τις-ανταύγειες. Από κει και πέρα, άλλο να μη σου αρέσουν απλά. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται :Ρ
Και παντα είχα την απορία, όσον αφορά τα αθλήματα κτλ, γιατί στο σχολείο πρέπει να διαλέγουμε ανάμεσα σε μπάσκετ και βόλλεϋ μόνο; D:
(30-06-2009 10:37 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Δεν εννόησε εσένα φφς, απλώς πάρε π.χ το μάθημα της γυμναστικής: 5 το πολύ από τα 15 κορίτσια θα σηκωθούν να τρέξουν. Οι άλλες θα επικαλστούν διάφορα-προβλήματα-επισης-η-γυμναστική-ξεβάφει-τις-ανταύγειες. Από κει και πέρα, άλλο να μη σου αρέσουν απλά. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται :Ρ
Και παντα είχα την απορία, όσον αφορά τα αθλήματα κτλ, γιατί στο σχολείο πρέπει να διαλέγουμε ανάμεσα σε μπάσκετ και βόλλεϋ μόνο; D:
εμας μας ειχαν επειλογες basket,football,volley,ριθμικη,ασκησεις,γυμναστηκη με σχοινακι
(30-06-2009 10:42 PM)Espeon Rene Wrote: [ -> ]εμας μας ειχαν επειλογες basket,football,volley,ριθμικη,ασκησεις,γυμναστηκη με σχοινακι
Oh wow. Σχολεία με σχοινάκι. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια πράματα.
Όσον αφορά το μάθημα της γυμναστικής, οι μαθητές το βλέπουν σαν την ώρα του κάνουμε-ό,τι-θέλουμε-κι-άντε-γεια. Μέχρι το γυμνάσιο κάαααατι γίνεται, υπάρχουν αγοράκια που γουστάρουν μπάλα, υπάρχουν κοριτσάκια που κάνουν την ποζεριά τους στο βόλλεϋ, οκ, παλεύεται το πράμα. Από το λύκειο και μετά, άντε γεια. Από τις κοπελιές, οι μισές κουτσομπολιό, οι υπόλοιπες φαΐ/τσιγάρο, από τους μαντράχαλους, άντε να είναι δυο-τρεις με όρεξη για ένα μπασκετάκι, οι υπόλοιποι τσιγάρο πάλι, άντε κι ο ένας της τάξης που ναι μεν δεν καπνίζει αλλά δεν ξέρει να πιάνει την μπάλα που τρέχει με 1 m/h προς αυτόν. Παρακμή γενικότερα.
Στα πιο αθλητικά τώρα, μ' αρέσει να παρακολουθώ κυρίως μπάσκετ γιατί το παιχνίδι είναι πολύ πιο γρήγορο απ' ό,τι το ποδόσφαιρο. Υποστηρίζω Μαρουσάρα, αλλά η τηλεόραση έχει πάντα Ολυμπιακό/Παναθηναϊκό γαμώτο, τί να κάνουμε. Από ποδόσφαιρο, έχω ψιλοχάσει το ενδιαφέρον μου για το ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία ένα-δύο χρόνια, απλά δεν λέει και τόσο. Προτιμώ τις πιο μεγάλες διοργανώσεις, Champions League, το πρώην UEFA, κλπ. Από άλλα αθλήματα, παίζω τέννις, αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω για αρκετή ώρα, βαριέμαι να κοιτάω πέρα δώθε.
Μιας και ο ζίτζι είναι βάζελος έχω κάτι αφιερομένο γι αυτόν.
Champions league?CHAMPIONS LEAGUE?!
Πού είναι το Champions league!?
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;D