Legendary Pokémon

Full Version: Ασχολειστε με αθλητικα???
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Βασικά εγώ βλέπω κανά αγώνα αλλά κυρίως παίζω, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϋ αλλά πάω ΤΕΝΙΣ ΟΕΟΕΟΕ since I was 6 years old!!!
(02-12-2008 04:39 PM)tsexos Wrote: [ -> ]AΡΗΣ Αρη ολε ολεο ολεο ολεο ολε........
(02-12-2008 08:30 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ΡΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ!!!!ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ!!!!?????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!???????????

καλά κάνει και υποστηρίζει τον Αρη! το παιδί είναι ελεύθερο να υποστηρίζει όποια ομάδα θέλει, δημοκρατία έχουμε, αμα πια. τεσπα με τα αθλητικά ασχολούμε λίγο, δεν βλέπω πολλούς αγώνες αλλα παίζω πολυ μπαλα, α, και τηλεόραση (μπάλα) βλέπω όταν παίζει Παναθηναικός/Manchester United και αυτό όχι πάντα.
Παλια εκανα σαν τρελος για αθλητικα και για ποδοσφαιρο κυριως,αλλα τωρα με εχουν κερδισει αλλα πραγματα.Δεν λεω,βλεπω κανεναν αγωνα ποδοσφαιρου η μπασκετ που και που,αλλα δεν ασχολουμαι και παρα πολυ,για να σας δωσω να καταλαβετε....
Δεν μπορω να πω οτι ειμαι δα και παθιασμενος..αλλα οποτε εχει κανενα σημαντικο αγωνα η ΠΑΝΑΘΑ (ομαδα μου) τρεχω και τον βλεπω (απο TV)
Μραβο!επιτελους καποιος ΠΑΝΑΘΑΣ!αν και δεν ασχολουμαι πολυ οποτε παιζει Η ομαδα τοτε παω και βλεπω σιγουρα.Και βλεπω παντα τους αγωνες της εθνικης
(28-12-2008 03:14 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Μραβο!επιτελους καποιος ΠΑΝΑΘΑΣ!

Καλα ρε ηρεμησε...και'γω Βαζελος ειμαι....Toungue
(28-12-2008 03:23 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]
(28-12-2008 03:14 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Μραβο!επιτελους καποιος ΠΑΝΑΘΑΣ!

χαχαχαχαχαχα.Ασχολεισε καθολου ή η
(28-12-2008 03:33 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]
(28-12-2008 03:23 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]

χαχαχαχαχαχα.Ασχολεισε καθολου ή η

Οχι φανατικα,απλος οπαδος ειμαι.Αλλα αξιζει να σημειωσουμε οτι ο οπαδος μερικες φορες φανατιζεται.Wink
ασχολουμε...αλλα μεχρι ενα οριο
mew4lugia σε παρακαλω σταματα να κανεις σχεδον μονολεκτικα posts παντου! Ενα θεμα με μια ερωτηση δινει αφορμη για συζητηση. Οχι για να απανταμε σε στυλ "ναι", "οχι", "το αγαπημενο μου ειναι το ταδε, τελος".
Γενικά μου αρέσουν τα αθλητικά. Είμαι Παναθηναικός. Ετοιμαστείτε γαυράκιαBig Grin έρχεται ο Σισέ να σας κάνει σκόνη.Wink Και μετά θα βγει η Πετρούλα να παρηγορήσει τον ντιογκούλη ο οποίος δεν πιάνει μία μπροστά στον super star(ξέρετε ποιον εννοώ)!Toungue Ακόμα με Ζιλμπέρτο Κατσουράνη δεν περνάει μύγα από το κέντρο. Ακόμα πάλι καλά που πήρε χρήματα η ΑΕΚ και θα πληρώσει για κανά παικτάκι(μέχρι πρώτινως πλήρωνε με φυστίκια)!Lol Λοιπόν επειδή ξέφυγα με τα μεταγραφικά που όμως σίγουρα απασχολούν πολύ κόσμο θα επανέλθω. Βλέπω όλους τους αγώνες του Παναθηναικού στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, τους σημαντικούς στο βόλει αλλά και αρκετούς στο Champions League και Europa League( το λέω για να το συνηθίσω!). Επίσης διαβάζω Πράσινη (δεν κάνω διαφήμιση ο καθένας μπορεί να διαβάζει ότι θέλει αρκεί όμως να βάζει γάντια όταν πιάνει Πρωταθλητή και Γάτα!YesΑ, και μετά να πηγαίνει στον εξομολογητή της εκκλησίας του για να ζητήσει συγχώρεση! Ακόμα βλέπω στίβο(τώρα έρχεται το Grand Prix στην Αθήνα). Ακόμα κολλάω στην οθόνη όταν έχει Ολυμπιακούς αγώνες(αν και θα έπρεπε να ονομάζονται Παναθηναικοί ή Παναθήναια)!Haha
Nope, δεν πολυπορωνομαι, αλλα αμα δεν εχει τιιιιιιιιιιιιιιιποτα αλλο, μπορει να δω. Γενικα, απο αθλητικα με ενδιαφερει μονο αμα εχει κανα αγωνα καρατε και γενικοτερα πολεμικων τεχνων (πχ:ανατολικες πολεμικες τεχνες, ξιφασκια, παλη, ξιφομαχια (εχει διαφορα απο την ξιφασκια) κτλ...). Συγγεκρυμενα, μπορει να δω και κανενα αγωνα μπασκετ. Ωστοσω, προτημω τα αθληματα που εχουν στοιχειο παλης/βιας.

Απο πρακτηκη, εχω μαυρη ζωνη σε ενα ιδος kung fu που δεν το ξερει ουτε η μανα του (βασικα ειναι συνδιασμενο στιλ kung fu και μιας αλλης τεχνης), παω μπασκετ, και τωρα θελω να γραφτω (αμα βρω) σε καμια σχολη ninjutsu, μιας και εχει αρκετες ενδιαφερουσες κηνισεις.

αυτα...
δεν εχω ασχολιθει ποτε γτ δεν μου αρεσουν και δεν προκειτε να ασχοληθω!
το θαυμαστικο στο τελος δεν μου αρεσει καθολου. τοσο χαλια δηλαδη ειναι να ασχολεισαι με αθλητικα? το λεω γιατι το λες λες και τα 'μισεις' ξερω'γω.Toungue
(30-06-2009 02:12 PM)Fake Apology Wrote: [ -> ]το θαυμαστικο στο τελος δεν μου αρεσει καθολου. τοσο χαλια δηλαδη ειναι να ασχολεισαι με αθλητικα? το λεω γιατι το λες λες και τα 'μισεις' ξερω'γω.Toungue
αυτο κανω!Toungue γιατι πανω απο ολα μισω το ποδοσφερο!και εχω πσιχολογικο τραυμα απο μικρι!
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's