Legendary Pokémon

Full Version: Pikachu ο μεγάλος πρωταγωνιστής
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Από τότε που έμαθα για τα πόκεμον με βασανίζει αυτό το ερώτημα. Γιατί ο Pikachu είναι ο ήρωας του anime? Γιατί ο Pikachu είναι το μόνο πόκεμον που το όνομα του δεν έχει μετεφραστεί από τα γιαπωνέζικα στα αγγλικά? Γιατί στο βιβλιαράκι των Red/Blue games ο Pr.Oak αναφέρει ότι υπάρχει ένα σπάνιο πόκεμον στο Viridian Forest εννοώντας τον Pikachu? Γιατί ο Pikachu είναι πόκεμον ηλεκτρισμού και δεν είναι κάποιο άλλου τύπου?
Γιατί τελικά ο Pikachu και όχι κάποιο άλλο πόκεμον από τα υπόλοιπα 150?
Wow... Χαιρομαι που ειναι μονο ενα ερωτημα... Toungue Βασικα αυτες τις ερωτησεις με βασανιζουν κι εμενα. Γιατι ο Pikachu και οχι ο Growlithe ας πουμε? Και γιατι ολος αυτος ο ντορος και η διαφημιση γυρω απο το συγκεκριμενο Pokemon? Δεν ειναι και απο τα καλυτερα ουτε και το πιο ωραιο και εντυπωσιακο...
Ο Pikachu δεν είναι το μόνο Pokemon του οποίου το όνομα δεν έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά.
Νομίζω ότι από τα πρώτα 150 πόκεμον μόνο τα ονόματα του Pikachu και Raichu δεν έχουν μεταφραστεί
Νομιζω και του Porygon ετσι ειναι στα ιαπωνικα. Αλλα αυτο ειναι ασχετο.
Για τα (λιγα) ερωτηματα σου, δεν ξερω. Ισως επειδη ειναι ενα απο αυτα που βλεπουν τα παιδακια και τα θεωρουν γλυκουλια (cuties). Ενα Ekans η ενα Mankey δεν μπορει να κανει αυτη τη δουλεια. Αλλα τοτε θα μπορουσε να ειναι Vulpix, Eevee η κατι αλλο. Αρα δεν ειναι αυτο. Τι μπορει να φταιει?
To thread eprepe na to lene pikachu o megalos m*kas. Ton sixenome. Inai asxeto,mono kalo speed exei, ke den xrisimeyei ke se tpt. Tora giati inai protagonistis de=n xero.
γΤ κάποιο έπρεπε να βρουν. και πρέπει να είναι γλυκό, χαριτωμένο και να δείχνει δυνατό.
Ειναι το καταληλο Pokemon γι αυτη τη δουλεια αφου συζηταμε γι αυτον ειτε με θετικα ειτε αρνητικα σχολια...Δεν ξερω πως το επελεξαν αλλα απ' ο,τι φανηκε ολα αυτα τα χρονια ηταν η πιο σωστη επιλογη απο την αποψη του marketing.Σκεφτειται ποσα αντικειμενα με τον Pikachu εχουν πωληθει.Ο Pikachu ειναι αντικειμενικα ενα γλυκουλι και ομορφο Pokemon.Φανταστειτε πριν μαθετε τι ειναι Pokemon να βλεπατε ενα Drowzee πρωτη μουρη!Τωρα θα μου πειτε γιατι δεν ειναι κανενα Legendary;Μα ακριβως γιατι τα Legendaries ειναι θρυλικα.Δεν μπορει να ειναι μασκοτ.Γιατι δεν ειναι Growlith;Για να εχουν ενα Pokemon οι αστυνομες Jenny!Γιατι δεν ειναι Ambra;Επειδη ειναι πολυ μυστηριο Pokemon για να το εχει καποιος μολις ξεκιναει.Αν σκεφτειτε καλα λοιπον, θα δειτε πως το Pikachu ηταν 100% η καταληλη επιλογη.
Για το θεμα του marketing κανεις λαθος. Δεν φταιει ο Pikachu για αυτο. Φταιει το Ποκεμον που επιλεχθηκε. Και Ekans να ηταν, θα πουλαγε. Τυχαινει ομως αυτο το Ποκεμον να ειναι ο Pikachu. Και καλα τα Drowzee, Growlithe και Abra. Το Vulpix που ειπα εγω? Γλυκουλι ειναι, stone evolver ειναι οπως ο Pikachu και φυσικα ειναι δυνατοτερο. Οχι οτι το Growlithe παει πισω... Οσο για τα Legendaries, εχεις δικιο. Δεν μπορει ο θρυλος να ειναι πρωτη μουρη.
Ρε παιδιά, σκεφτείτε, εάν ήταν άλλος ο πρωταγωνιστής, θα λέγαμε πάλι γιατί να είναι αυτό το πόκεμον πρωταγωνιστης και δεν είναι το άλλο! Επίσης, κατα την γνώμη μου, ένα μεγάλο μέρος στην επιτυχία των ποκεμον, οφείλεται στον Pikachu! Τέλος, εάν πείς σε κάποιον που δεν ασχολείται με ποκεμον (αυτοι ονομάζονται κοινοί θνητοί, lol), την λέξη 'pokemon', κατ' ευθείαν στο μυαλό του θα έρθει ο Pikachu, με λίγα λόγια, έχουν συνδέσει την λέξη πόκεμον, με τον Pikachu. {Pokemon=Pikachu}
Comments plz.....
Ναι αλλά λέμε ότι γι'αυτούς τους λόγους έγινε πρωταγωνιστής στη σειρά και συμφωνούμε. Νομίζω όμως ότι η σειρά βγήκε το 1998. Γιατί όμως από τότε που βγήκαν οι Red/Blue το 1995 ο Pikachu αναφέρεται ως σπάνιο πόκεμον. Και γιατί τέλος πάντων είναι electric type και δεν είναι π.χ.normal?
Μα είμαστε σοβαροί τωρα!?!?!? Εάν παέι έτσι γιατι δεν είναι rock ή bug! Οσο για το ότι αναφέρεται ώς σπάνιο πόκεμον! όντως ήταν σπανιο πόκεμον! Δεν το έβρησκες παντού κι ούτε ήταν εύκολο να βρεθεί! Επισης, άλλο σπάνιο πόκεμον, και άλλο θρυλικό ποκεμον, έχει διαφορα...........
Ash Wrote:Ρε παιδιά, σκεφτείτε, εάν ήταν άλλος ο πρωταγωνιστής, θα λέγαμε πάλι γιατί να είναι αυτό το πόκεμον πρωταγωνιστης και δεν είναι το άλλο! Επίσης, κατα την γνώμη μου, ένα μεγάλο μέρος στην επιτυχία των ποκεμον, οφείλεται στον Pikachu! Τέλος, εάν πείς σε κάποιον που δεν ασχολείται με ποκεμον (αυτοι ονομάζονται κοινοί θνητοί, lol), την λέξη 'pokemon', κατ' ευθείαν στο μυαλό του θα έρθει ο Pikachu, με λίγα λόγια, έχουν συνδέσει την λέξη πόκεμον, με τον Pikachu. {Pokemon=Pikachu}
Comments plz.....

Συμφωνώ... μπαίνει στο δωμάτιο με τον υπολογιστή η μεγάλη αδερφή μου και μου λέει: "Πάλι με τα βρωμο-Pikachu ασχολείσαι? Σαν μωρό κάνεις."

Για πολλούς, ο Pikachu έχει χαλάσει την εικόνα τους για τα Pokemon!
ninjomewtwo Wrote:Για το θεμα του marketing κανεις λαθος. Δεν φταιει ο Pikachu για αυτο. Φταιει το Ποκεμον που επιλεχθηκε. Και Ekans να ηταν, θα πουλαγε. Τυχαινει ομως αυτο το Ποκεμον να ειναι ο Pikachu. Και καλα τα Drowzee, Growlithe και Abra. Το Vulpix που ειπα εγω? Γλυκουλι ειναι, stone evolver ειναι οπως ο Pikachu και φυσικα ειναι δυνατοτερο. Οχι οτι το Growlithe παει πισω... Οσο για τα Legendaries, εχεις δικιο. Δεν μπορει ο θρυλος να ειναι πρωτη μουρη.

To Vulpix ειναι αλλου στυλ Pokemon.Οπως ειπα πριν, αν σκεφτειτε καλα, το Pikachu ειναι το μονο Pokemon το οποιο ειναι προσιτο ως προσωπικοτητα και ως εμφανιση για εναν καινουριο εκπαιδευτη.Οσο γι αυτο που λεει ο Jim Link το Pikachu ηταν σπανιο Pokemon ΜΕΣΑ στο Viridian Forest.Υπαρχουν αφθονα στο Power Plant.
Δεν νομιζω οτι εχει χαλασει ο Pikachu την εικόνα τους για τα Pokemon. Τουλαχιστον οχι τοσο οσο την εχει χαλασει η διαφημιση και το promotion που εχει γινει για το συγκεκριμενο Pokemon. Νομιζω οτι ενω αρχισε με τις καλυτερες προοπτικες στην αρχη, τωρα οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) εχουν αρχισει να τον βαριουνται ή τον εχουν ηδη βαρεθει.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's