Legendary Pokémon

Full Version: Χριστούγεννα!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Yay! Χριστούγεννα! Που θα πάτε? Τι σκοπεύετε να κανετε? Τι θα θελατε να σας φέρει ο Άγιος Βασίλης? Ποστάρετέ το εδώ και τώρα!
Yay! Χιστούγεννα!Big Grin
Αυτές τις γιορτές θα κάνω συνέχεια ταξίδια από το σαλόνι στην κουζίνα και μετά στην τουαλέτα και ξανά πάλι από την αρχή. Σκοπεύω σήμερα ή αύριο να τελειώσω το Zelda για να ξεκινήσω να ολοκληρώνω τα side-quests, να μαζέψω όσα περισσότερα shine sprites μπορώ στο Super Mario Sunshine και να ξεκινήσω επιτέλους το Resident Evil 4 (Εντάξει ρε Δημήτρη μην φωνάζεις θα διαβάσω και για την εξεταστική, την τρέλα μου!Sad) Wii έχω επομένως αυτό που θα ζητήσω από τον χοντρό κύριο είναι υγεία για την οικογένειά μου (για όλους τους υπόλοιπος δεν δίνω δεκάρα...Toungue)
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος, να περάσετε καλά μαζί με την οικογένειά σας και τους δικούς σας ανθρώπους και ας ευχηθούμε αυτές τις γιορτές ο Χριστός να γεννηθεί πραγματικά μέσα στην καρδιά μας
Θα απαντησω στα παντα.
1. Πουθενα (ευτυχως)
2. Χμμμ... Δυσκολο αυτο. Να παιξω πανω απο 150 ωρες Wii (10 ωρες την ημερα ειναι αρκετες!). Να συναντηθουμε (ελπιζω). Να βγαλω λεφτα (δεν ξερω πως).
3. Κατι αλλο. Wii εχω. Την οικογενεια μου ευτυχως την εχω. Ferrari δεν θελω γιατι θα μπω στον πειρασμο να την καταστρεψω για πλακαToungue. Οποτε κατι αλλο. Τα λεφτα που λεγαμε πριν δεν με χαλανε!!!
My turn to answer to my own question:
1: Δν ξέρω κατι κανονίζουν οι γονείς μου.
1: Να φάω ενα ηχείο. (εχω και καιρο να το χωνέψω)
3: Γουι! Αλλα και ένα καινουριο ηχείοToungue...
Εγω παλι:
1: Δεν νομιζω να παω πουθενα
2: Να βγαλω το Σαββατο 23/12 στα Mall. Οπως ειπε και ο ninjomewtwo, να βγαλω χρηματα (πρεπει να βρω τροπο). Να επισκεφτω το VOX για να δω τον Χατζηγιαννη (Αν με ξαναφησουν γιατι εχω ηδη παει στον Τερζη και χθες ημουν στο Μακροπουλο). Και θα προσπαθησω να διαβασω γιατι στο τελος της σχολικης χρονιας θα γραψω και Πανελληνιες...
3: Χμμμ.... εχω μια λιστα ολοκληρη, να τη διαβασω? Just kidding, την οικογενεια μου την εχω, Wii θα παρω αργα ή γρηγορα, οποτε το μονο που θα ζητησω ειναι... Να μπω στην Παιδαγωγικη Σχολη Αθηνων χωρις να διαβασω τιποτα! Γινεται? (Εξαλλου, για να περασω θελω βαθμολογια γυρω στο 17,6... Πολυ βαρετο και δυσκολο...)

Καλα Χριστουγεννα σε ολους!
Aκούστε! Εγώ δε θέλω τπτ για δώρο. Την οικογένεια μου την έχω, φίλους έχω, κορίτσι δεν έχω (θα βρεθεί....), λεφτά έχω, την υγιεία μου την έχω, το Wii (δυστυχώς) το έχω..... Ε, τί άλλο να θέλω...... τπτ.....

Χρόνια Πολλά!!!!
hronia pola se olous ke kales giortes!
Ena Wii...
xronia polla!!!!!
Χμμ.. Δεν θα πάω πουθενά, Wii έχω μόνο που σκοπεύω ν'αγοράσω 1-2 παιχνίδια, θα ήθελα τη ferrari αλλα λείπει το καταραμένο δίπλωμα, έχω την οικογένειά μου κ όλους τους συγγενείς με τους οποίους θα περάσω τις γιορτές οπότε δεν χρειάζομαι τπτ... Δεν θα με χάλαγε ένα συμπληρωμένο τζόκερ με τους αριθμούς που θα κληρωθούν Smile

ΚαΛα ΧρΙσΤοΥγΕνΝα σε όλυς!!! Υγεία κ ειρήνη Toungue
Giati den borw na dw to ps3 stin lista?.....
Τι θελω...χμμ τιποτα. Μολις πηρα υπολογιστη και ειμαι κατα ικανοποιημένος. Επομένως Χρονια Πολλα Smile και πανω απ'ολα υγεια κι ευτυχια.
Dialexa kati allo, giati den borw na dialexw ps3 :<
Εγω πηρα το PBR δεν θελω τιποτα αλλο! Χρονια Πολλα και Καλα!
xronia polla se olous..egw kai ti den phra!wii(prin kairo vevaia),pbr kai twra ena laptop!mia xara eimai alla namai kala me thn oikogeneia m kai tous filous mou kai tpt parapanw!
Pages: 1 2 3
Reference URL's