Λοιπόν, σήμερα ο Billaros κι εγώ κάναμε μια επιδρομή στην Κάισσα στο Μαρούσι και προσπαθήσαμε να πείσουμε τον υπεύθυνο εκεί να διοργανώσουμε ένα τουρνουά Pokémon TCG. Τελικά συμφώνησε, αλλά με δύο όρους. Πρώτον, να του το πούμε έγκαιρα ώστε να ανέβει η ανακοίνωση και στο site της Κάισσα και, δεύτερον, να υπάρχει συμμετοχή. Για το πρώτο εντάξει, τα κανονίζουμε εμείς αυτά. Για το δεύτερο όμως χρειαζόμαστε μια βοήθεια. Με δύο άτομα δεν γίνεται δουλειά. Χρειαζόμαστε συμμετοχές οπωσδήποτε. Κι εδώ έρχεται η ερώτηση. Ενδιαφέρεται κανείς? Και σε περίπτωση που ενδιαφέρεται, θα έρθει στο τουρνουά ή απλά λόγια και όχι έργα? Προσπαθούμε καιρό τώρα να πείσουμε τον άνθρωπο και ελπίζω τώρα που έγινε κι αυτό να βρούμε παίκτες αλλιώς... αποτυχία. Επίσης, επειδή πολλοί σταμάτησαν να μαζεύουν κάρτες σε κάποια φάση, θα προσπαθήσω να είναι unlimited το deck format ώστε να παίζουν τα πάντα.
P.S.1 (όχι PlayStation
): Το τουρνουά θα γίνει στην Κάισσα Αμαρουσίου εάν γίνει. Αυτόν προσπαθούμε να πείσουμε τόσο καιρό, ας μην ανακατευτούν κι άλλοι.
P.S.2: Σκεφτείτε επίσης ότι αυτό θα είναι και μια διαφήμιση του site.
"Η Κάισσα σε συνεργασία με το Legendary Pokémon διοργανώνουν τουρνουά Pokémon TCG..." (Ανακοίνωση στο site της Κάισσα).
ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ???
κοιτα.εγω ειμαι γιατι εγω τον επεισα
Ego ime mesa kai mpori na fero kai kana dio filous.Kapote mou eklepsan oles tis kartes alla isos bro apo edo kai apo eki gia na ftiakso deck. Mpori an den bro na mou danisi ena kapios?
Κοιτάχτε, αν και καλή ιδέα, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω απο το π.χ. να βάλω μια ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα. Το θέμα είναι ότι πολλοί που ασχολούνται με τα παιχνίδια ή και το άνιμε ακόμα, δεν παίζουν πλέον PTCG και εμού συμπεριλαμβανομένου.
Thounthoun Wrote:Ego ime mesa kai mpori na fero kai kana dio filous.Kapote mou eklepsan oles tis kartes alla isos bro apo edo kai apo eki gia na ftiakso deck. Mpori an den bro na mou danisi ena kapios?
Ωραία. Deck θα μπορούσα να σου δανείσω για το τουρνουά αλλά αν καταφέρεις να μάθεις πώς λειτουργεί ένα deck σε 10 λεπτά, τότε σε παραδέχομαι. Οπότε προσπάθησε να φτιάξεις ένα αν μπορείς και αν δεν, οκ τότε, θα σου δανείσω εγώ.
Arty2 Wrote:Κοιτάχτε, αν και καλή ιδέα, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω απο το π.χ. να βάλω μια ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα.
Please, ανέβασε μια ανακοίνωση στο ελληνικό homepage με ένα link προς αυτό το topic. Ίσως να το προσέξει κάποιος επισκέπτης...
Arty2 Wrote:Το θέμα είναι ότι πολλοί που ασχολούνται με τα παιχνίδια ή και το άνιμε ακόμα, δεν παίζουν πλέον PTCG και εμού συμπεριλαμβανομένου.
Δυστυχώς το ξέρω και μου τη σπάει λίγο αυτό αλλά γι' αυτό είπα ότι θα προσπαθήσω να είναι unlimited το deck format. Δλδ να παίζουν όλες οι κάρτες από όλες τις συλλογές ώστε και αυτοί που σταμάτησαν κάποτε να παίξουν καμιά μάχη μετά από τόσο καιρό με τις παλιές τους κάρτες.
Επίσης, αύριο κατά τις 13.00 θα πάω στην Κάισσα για να του πω να αρχίσει τις οργανώσεις κλπ για το τουρνουά αν συμφωνεί. Θα προτείνω σαν ημερομηνία Σάββατο 31 Μαρτίου ώστε να γίνει πριν το Πάσχα γιατί αμέσως μετά το Πάσχα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα και κάποιοι θα ήθελαν να τεστάρουν λίγο τα decks τους (π.χ. ο Billaros, ο αδερφός μου κι εγώ).
παμε μαζι το σαββατο να του το πουμε του 32894-6123-572514-35234F-FACB34-2FF
Ξαναπήγα σήμερα λοιπόν για να του πω να κανονίσει να γίνει το τουρνουά και είμαστε οκ. Το Σάββατο 31 Μαρτίου λοιπόν στην Κάισσα Αμαρουσίου γίνεται τουρνουά Pokémon TCG (και πιο επίσημα τώρα). Πρέπει να ξαναπάω άλλη μία φορά για να βρούμε τι ώρα θα γίνει και τι deck format θα έχουμε. Λογικά θα πάω το Σάββατο. Οπότε ΜΟΝΟ όποιοι σκοπεύουν να έρθουν στο τουρνουά να διαλέξουν τι από αυτά θέλουν:
1.
Unlimited (open) Format: Παίζουν όλες οι κάρτες που υπάρχουν με μόνη εξαίρεση τον αρχαίο Mew.
2.
EX Format: Παίζουν οι κάρτες από τις συλλογές: EX Ruby-Sapphire (RS), EX Sandstorm (SS), EX Dragon (DR), EX Team Magma vs Team Aqua (MA), EX Hidden Legends (HL), EX FireRed-LeafGreen (RG), EX Team Rocket Returns (TR), EX Deoxys (DX), EX Emerald (EM), EX Unseen Forces (UF), EX Delta Species (DS), EX Legend Maker (LM), EX Holon Phantoms (HP), EX Crystal Guardians (CG), EX Dragon Frontiers (DF) και EX Power Keepers (PK). Επίσης παίζουν οι κάρτες παλαιότερων συλλογών που υπάρχουν σε κάποια από τις παραπάνω συλλογές (π.χ. το Potion του Base Set παίζει).
3.
Modified Format: Παίζουν οι κάρτες από τις συλλογές: EX Deoxys (DX), EX Emerald (EM), EX Unseen Forces (UF), EX Delta Species (DS), EX Legend Maker (LM), EX Holon Phantoms (HP), EX Crystal Guardians (CG), EX Dragon Frontiers (DF) και EX Power Keepers (PK). Ισχύει το ίδιο για τις παλαιότερες κάρτες. Επίσης αυτό θα είναι το deck format στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για όσους ενδιαφέρονται.
Εγώ θα προτιμούσα το Modified Format γιατί τέτοιο deck έχω αλλά επειδή έτσι οι συμμετέχοντες θα είναι γύρω στους 5, θα πω Unlimited.
PS: Τελικά Νίκο τον λένε, όχι 32894-6123-572514-35234F-FACB34-2FF...
κοτα.εγω λεω το 2 γιατι αυτο με συμφερει αλλα καλυτερα να πουμε το 1
Den ksero pisteuo pos to unlimited tha ine ligo brocken an kai oi perisoteroi den exoun nees kartes.
Imo, το unlimited δεν ειναι καθολου broken. Γιατι αν και υπηρχαν καποιες παλιες καρτες που εσκιζαν (Base Set Charizard, Venusaur και Blastoise, Neo Genesis Sneasel, κλπ), τωρα εχουν βγει πολλα remakes αυτων που τις κανουν ακομα καλυτερες. Συγκρινε π.χ. αυτα:
Neo Genesis Lugia VS
Lugia EX (UF)
Base Set Charizard VS
Charizard EX (RG)
Δυο ΠΟΛΥ χαρακτηριστικα παραδειγματα... Και επισης, τα παλιοτερα deckακια βασιζοντουσαν σε μια καρτα (οχι σε combos). Π.χ. στο Rain Dance του παλιου Blastoise ή στο Damage Swap του Alakazam. Αν εφευγε αυτη η καρτα, τα παντα τελειωναν. Ενω τωρα, τα deck ειναι standard και ολα με μια στρατηγικη που περιλαμβανει καμια δεκαρια καρτες. Παραδειγμα, το γνωστο (σε εμενα τουλαχιστον) LBS που με Lugia EX, Blastoise EX και Steelix EX (απο αυτα βγαινει και το ονομα) μπορουσε να επιτιθεται σε ΚΑΘΕ γυρο αν και το Lugia EX για παραδειγμα πρεπει να πεταξει 3 energy για να επιτεθει. Anyway, ακομα κι αν θεωρεις το unlimited format broken, χωρις αυτο δεν θα υπαρχει μεγαλη συμμετοχη (οχι οτι με αυτο θα υπαρχει... *disappointment*). Τεσπα, ετσι κι αλλιως εγω παιζω modified deck παντα οποτε δεν με νοιαζει ποιο format θα διαλεξετε. Το μονο που ζηταω ειναι να ΕΡΘΕΤΕ!!! PLEASE! I BEG U (σχεδον)!!!
Δεν εχω πλεον deck, δεν θυμαμαι τους κανονες αλλα εχω καρτες!!! Αυτο σημαινει οτι με λιγη επαναληψη ισως μπορω να παιξω (δεν μιλαω για κανενα καλο deck αφου τις καλες μου καρτες τις εχω χαρισει).Αν κλεισετε καμια βολικη ημερομηνια ισως ερθω.
ok brika alla dio pedia alla theloun unlimited...
Ok then guyz. Για ημερομηνία έχω ήδη κλείσει Σάββατο 31 Μαρτίου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ώρα, αλλά θα το μάθουμε κι αυτό σύντομα. Το format λοιπόν θα είναι unlimited, πάει κι αυτό. Blue, δεν πειράζει αν δεν είναι το τέλειο deckακι, πιο πολύ για την παρέα το ήθελα εγώ το τουρνουά και για να θυμηθώ λίγο τα παλιά.
Έχουμε και λέμε: ο Blue, ο Thounthoun (να μου πεις αν θες να σου δανείσω deck), οι δύο φίλοι του Thounthoun, ο Billaros, ο αδερφός μου κι εγώ. 7 ΑΤΟΜΑ!!! Σκίζουμε!
PS: Όποιος θέλει, ας φέρει και καμιά καρτούλα προς ανταλλαγή. Έχω μερικές που θέλω να ξεφορτωθώ εδώ και καιρό... (btw, δεν συνηθίζω να χαρίζω, sorry)
[SPAM]ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 (ή ίσως 8, δεν θυμάμαι) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΡΤΕΣ, ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ SHINY POKéMON ΧΘΕΣ!!! ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ SHINY JOLTEON!!! YAY!!![/SPAM]
Έβαλα και την
ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα. Ελπίζω να υπάρχει αρκετή συμμετοχή
Λυπάμαι πάντως που δεν θα μπορώ να έρθω και εγώ λόγω κάποιοων ολιγοήμερων υποχρεώσεών μου...
Παιδια δεν το πολυβλεπω να ερχομαι γιατι την Κυριακη γραφω μαθηματικα κατευθυνσης και ο καιρος προς τις πανελληνιες πλησιαζει...Μπορει να σας κανω καμια εκπληξη ομως.Πειτε και ωρα καλου κακου.