Fear of the pokeman, fear of the pokeman
I have constant fear that something's always near <--- yeap pokeman is ALWAYS near
Fear of the pokeman, fear of the pokeman
I have a phobia that pokeman's always there
Τυχαία αναβίωση αρχαίου θέματος.
Λοιπόν. Αυτό το Σάββατο, 15 του Νοέμβρη, εις την Κάισσα Αμαρουσίου, 99% θα παίξει unlimited tournament για Pokémon TCG. Λεπτομέρειες αργότερα, όταν επιβεβαιωθεί το τουρνουά καθώς και οι ώρες, αν και λογικά θα είναι στις 11 το πρωί όπως πάντα. Απαιτώ όσοι παίζουν κάρτες να έρθουν. 1ον, για να έχουμε συμμετοχή. 2ον, για να πάρουν από έστω κι ένα booster και να αρχίσουν μια προσπάθεια για modified deck κάποτε, εις το μέλλον. 3ον, γιατί έτσι.
1ον, τι ωρα ; 2ον, δεν μπορω λογω προσωπικων λογων 3ον, τσαμπα ρωτισα
( γουιιιι παρτυ )
δν γινετε γραφω 3 διαγωνισματα....sorry.....
(11-11-2008 07:59 PM)George7 Wrote: [ -> ]1ον, τι ωρα ; 2ον, δεν μπορω λογω προσωπικων λογων 3ον, τσαμπα ρωτισα
( γουιιιι παρτυ )
(11-11-2008 09:33 PM)Lugia Wrote: [ -> ]δν γινετε γραφω 3 διαγωνισματα....sorry.....
Το ξέρω ότι θα ακουστώ κακός, αλλά σόρρυ. Άμα δεν μπορείτε να έρθετε,
κλικ εδώ. Αυτοί που μπορούν είναι ευπρόσδεκτοι though.
Κι έτσι λοιπόν, ο κυρ Νίκος, ο αρχηγός των ρομπότ όλου του κόσμου, έδωσε το οκ. Έχουμε και λέμε. Σάββατο, την δεκάτη πέμπτη του μηνός Νοεμβρίου, εις στο έτος 2008, ένας διαγωνισμός Παιγνίου Ανταλλάξιμων Καρτών Pokémon θα λάβει χώρα εις την Κάισσα Αμαρουσίου. Το φόρματ θα είναι απεριόριστον, όλες οι κάρτες που έχουν εκδοθεί έως την σήμερον ημέραν παίζουν. Επίσης, παίζει να υπάρξει και surprise συμμετοχή.
1 ποιο ρομποτ???
2 ειχες πει πριν οτι μπορουν να ερθουν μονο οσοι εχουν ptcg deck και να ξερουν να παιζουν ptcg.δηλαδη εγω που ειμαι ασχετος απο ptcg,θα μαι ευπροσδεκτος?,γιατι μπορω να ερθω ανετα.
ελα εσυ .... θα εχουμε παραπανω decks dont worry .
σορρυ,αλλα ξεχασα να αναφερω οτι επειδη θα χω απο δω και μπρος ιδιαιτερα πληροφορηκης (για ECDL)καθε σαββατο απο 12:00-14:00,με βαθια λυπη δηλαδη,δεν θα μπορεσω να ερθω,γιατι
1 δεν μπορω να ακυρωσω το μαθημα
2 δεν θα μπορειτε να αλλαξετε την ωρα για την συναντηση
3 2 η ωρα θα εχετε φυγει ετσι κι αλλιως