Legendary Pokémon

Full Version: Unlimited Pokémon TCG tour @ Κάισσα Αμαρουσίου
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Ισως χρειαστει σε ενα επομενο τουρνουα ας απουμε.Αν δεν κλεινουμε/σβηνουμε ενα Thread υπαρχει λογος.Τωρα το να ρωτατε τον Nm2 ερωτησεις τοτ στυλ "απο ποιον ταπεινωθηκες;" και "βγηκες δευτερος στους δυο;" δεν νομιζω πως προαγει μια εποικοδομητικη και με νοημα συζητηση.Τελος παντων.Παρακαλω να μη συνεχιστει.
Μετά από 40 χρόνια, να που ξαναχρειάζεται αυτό το thread. Τέλος πάντων, έχει γίνει μια πρόταση στο forum της Κάισσα για ένα unlimited τουρνουά για μετά το καλοκαίρι και μάλλον η ημερομηνία θα είναι το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου. Το αναφέρω από τώρα για να δούμε αν θα υπάρξει συμμετοχή πέρα από τους κλασικούς (Billaros, Darvor, εγώ) και γιατί αν δεν το αναφέρω τώρα θα το ξεχάσω Toungue.

Όπως είπα, το τουρνουά θα είναι σε unlimited format, οπότε όλοι εσείς που έχετε σταματήσει θα μπορείτε να παίξετε. Άιντε λοιπόν να φτιάχνετε κανα deckάκι μεσα στο καλοκαίρι για να θυμηθείτε λίγο τα πράγματα. Α, και btw, οι κανόνες έχουν αλλάξει και λίγο από αυτούς που ήταν παλιά, π.χ. τώρα αν ψωφήσει ενα fossil, ο αντίπαλος παίρνει prize.
μπορει να μην ξερω να παιζω αλλα θα εχει πλακα φανταζομαι λολ, θα ερθω.
πειτε οσοι θελετε να θρειτε για να σας φτιαξουμε ντεξς
Orea afou ine unlimited tha ertho!
Οκ. Μαλλον θα ερθω και εγω. ( Αφου εμαθα να παιζω )

P.S Δεν εχω καμια καρτα αλλα πιστευω κατι θα εχω κανει μεχρι τοτε
Παίδες, αυτό για τουρνουά ισχύει, δεν το είπα για πλάκα, να έρθετε. Όλοι. Αναγκαστικά. Η ημερομηνία έχει κλείσει από την Κάισσα. Λεπτομέρειες όταν το ρομπότ βγάλει την ανακοίνωση.

Επίσης, μετά το τουρνουά, δεν το διαλύουμε. Να φέρεται DS + D/P μαζί σας για καμιά μάχη/ανταλλαγή και λοιπές βλακείες. Και μην τεμπελιάζετε τώρα το καλοκαιράκι. Εκεί δεν έχει WiFi, οπότε άηντε να πάτε κανα Pokémon 100 lvl για να κάνουμε καμιά μάχη της προκοπής.

NM2 out.

Α, ναι. Ρομπότ = Νίκος Σκαρέντζος = owner of Κάισσα Αμαρουσίου.
Ελαβα αποστολη απο τον απο πανω να σας δειξω αυτο το λινκ
http://www.kaissa.gr/forum/viewtopic.php...537#p96400
μπειτε μεσα και ΑΥΡΙΟ ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΣΑ 11 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ σκεφτητε οτι ειναι σαν φορουμικη συναντηση ενα πραμα.
kay thanks
ποιος νικησε?
ο θανος
Όσοι δεν ήρθατε, να φάτε έναν κουβά ξέρετε εσείς από τι.

Επίσης, νίκησα.

@ Blue (αν το δει ποτέ): Θυμάσαι που μας έλεγες για έναν βλάκα που όταν ξέχναγες να κάνεις κάτι σου έλεγε "Δεν νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε τώρα αυτό, θα ήταν σωστό να περιμένεις τον επόμενο γύρο..." και κάτι τέτοια με εκνευριστικά σιγανή και αργή φωνή? Ε, ήταν ένας τέτοιος εκεί, θα μπορούσε να ήταν κι ο ίδιος.

Τέσπα, όσοι δεν ήρθατε χάσατε, περάσαμε πολύ καλά και πεθάναμε στα γέλια με κάποιες βλακείες που δεν θυμάμαι τώρα (ένα από αυτά ήταν και το ρομπότ-Νίκος).
mm kai t tha gini an aftos o kapios mpi edo kai di t grafoume g afton?
aa eprepe n parei to bye Toungue (o noon noito)
Eσυ εισαι αυτος που ελεγε:''Δεν νομιζω οτι μπορουμε να το κανουμε τωρα αυτο,θα ηταν σωστο να περιμενεις τον επομενο γυρο'',η ο ''ρομποτ Νικος''?
Α και by the way,τα greeklish απαγορευονται πλεον.
Oups!χαχ0αχ0α00αχ0αχ0α0α0.Οτι ναναι ομως...
Ωραια πρεπει να περασατε αποτι καταλαβα...Θανο congZzZzZ!
Απλά ένα μικρό spam post, αλλά ακόμα και ο ιδιοκτήτης της Κάισσα αναγνωρίζει την υπεροχή μου στο PTCG.

~Run to the hills
Run for your life
Empoleon's here
And you can't hide~
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's