Legendary Pokémon

Full Version: Πόσα Pokemon επιπέδου 100 έχετε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Tωρα τι ειναι αυτο δηλαδη?Θα μπορουσες καλλιστα να πας και να δεις ποσα 100σταρια εχεις και να postαρεις μετα.Και κατι αλλο,αν βαριεσαι να γραφεις,τοτε μην postαρεις καθολου και ειδικα σε τοσο σημαντικα threads.
Στα pokemon επιπέδου 100 μου προστέθηκαν πριν από λίγες μέρες ένα dragonite, starmie και ένα salamence!!!! Η αλήθεια είναι ότι με το lucky egg η εκπαίδευση των pokemon γίνεται πολύ πιο εύκολη!!!
34 pokemon lvl 100!!!!! και παω για αλλα 5
εγω εχω περιπου 11 ποκεμον 100 level

(200 postsBig Grin)
Diamond: 33
Shaphire: 0 πάω για τρία
Ruby=10,Leafgreen=30,Εmerald=3,Diamond=2,Pearl=4 μεχρι τωρα
εχω 72 100αρια αλλα τα καλιτερα ειναι mewtwo dragonite raiquaza swampert arkanine, sceptile.αρκεινα σασ πω τα stats t mewtwo
hp350 att245 def301 spatt 383 (nomizo) spdeff314 speed381f....unbilivable!!!!!Toungue
Εγω εχω στην Emerald:Raguaza,Sceptile,Mewtwo,Suicune,Swellow και Blastoise
(21-11-2008 06:18 PM)Johan Wrote: [ -> ]Diamond: 33
Shaphire: 0 πάω για τρία

Diamond: 33
Shaphire: 1
Saphire: Την έχω κάνει σκορποχώρι και δεν μετράει
Pearl:3 και αν είχα εγώ το DS σπίτι μου θα'ταν 5-6.....(και 7 το Πολυαγαπημένο μου ροζ Gastrodon)
συντομα το προτο 100αρι στην diamond (καθοσ τορα αρχισα να μαθαινο καλο train) και ειναι lucario απο 64 το πιγα 95 μεσα σε μια μερα
________________________________________________________________________________​_______________________________

2η μερα στισ 10:40 π.μ πιγε 100
Λοιπον ξεκιναω με τα θρυλικα lugia 100 lvl (x 3 ) moltres (x 2 ) το ενα 100 και το αλλο 65 celebi 20 lvl deoxys 100 lvl 100 συνολο ειναι 14
Μετα απο ΠΟΛΥΥ προπωνισει εκπαιδευσα ολες τις εξελιξεις του Umbreon στην Emerald και τωρα τις εχω ολες 100 level!

επισης τα χρησιμοποιησα ως εξαδα σε αρκετες μαχες και ειναι αρκετα καλα!
Μονο εγω, δηλαδη, μονο στις δικες μου κασετες?? Μονη μου όχι και πολλά... καμια 20αριά... (Saphire, Fire red, Emerald, Pearl). Μαζί με του αδερφού μου όμως φτάνουμε τα 60!!!
αν μιλας γενικα σε ολες τις κασετες που εχουμε εγω πρωσοπικα θα λεγα οτι εχω παρα πολα για να καταλαβεις μονο στην emerald εχω silver ειχα 122 pokemon 100level και μετα που ηρθαν τα καινουργια τοτε εποχης η emerald εχω γυρω πανω κατω 100 και στην diamond 100 εχω 100 ολα τα αρχικα ολα τα θρυλικα (μεσα στα θρυλικα λεω και το shymin και arcues αλλα ειναι απο action replay)
και μετα εχω στην diamond παλι (salamence,flygon,metagross)100 level αυτα (ναι το ξερω ειναι πολα αλλα οταν ακουγα ποκεμον τρελενομουν απο τη χαρα πιο μικρος και ελιωνα πολυ στις πιο παλιες κασετες γι αυτο τωρα στην diamond εχω λιγα
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's