Legendary Pokémon

Full Version: Πόσα Pokemon επιπέδου 100 έχετε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Στην black πρεπει να εχω 2-3 box γεματα.(μπορει και παραπανο) Αλιος αν μετραμε ολες τις κασετες μαζι........μαλον πανω απο 6-7 box.
Εγώ έχω ένα ολόκληρο 100άρι ονόματι Mewtwo.

Δεν βλέπω το λόγο να τα ανεβάσω 100lvls αν δεν μαθαίνουν κάποια χρήσιμη κίνηση ή εξελίσσόνται. Ντάξει, βαριέμαι κι όλας.
Σχέδον έχω γεμίσει ένα κουτί στην White και έχω και κάτι άλλα στις προηγούμενες, αλλά αν μετρήσουμε μόνο τα EV trained είναι 10-15(μονο αυτά μετράνε πλέον απο τότε που έμαθα το EV training).
ένα Torterra, Palkia, Empoleon, Dewgong, Arceus, Sceptile, Staraptor, Ninetails, Camerapt, είχα και ένα Darkrai 100 από άξον ρι πλει όμως το έδωσα στο Wi fi και πήρα ένα κανονικό και έχω και Groudon!
Στην White έχω : Billsey,Scizor,Tyranitar,Espeon,Salamence,Charizard,Entei,Deoxys,Mew αυτά από lvl 100 και θα κάνω 1 Weavile και 1 Alakazam που έχω.. Στις άλλες έχω αρκετά αλλά μετράω μόνο της White.. Big Grin
Κοιτα, αναλογως στην κασσετα.Εχω πανω απο 100 σε ολες τις κασσετες, αλλα στην Black συγκεκριμενα εχω 42.(Α, ρε GTS negotiations και LUCKY EGG!!! ^.^)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's