Legendary Pokémon

Full Version: Πόσα Pokemon επιπέδου 100 έχετε;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
35 και με το ζόρε... αλλα εκπαιδεύω ακόμα 4...Big Grin
εγω λεω να αποσυρω τα 5 Ditto και τωρα εχω εκπαιδευσει και εχω τοποθετησει στην εξαδα μου Seviper, Snorlax Kecleon Jynx.
dialga,palkia,aggron,dittoBig Grin,salamence,moltres,zaPDOS,ARTICUNOmustaine2
Κανενα. Ειμαι ενας παρα πολυ μεγαλος νουμπας.
Ehm...sthn Platinum exw kamia 20aria alla sthn Diamond exw panw apo 80(Ev trained kai mh).Den exw para polla Ev trained.Sthn Firered exw 65-66.Ruby:5(Groudon,Kyogre,Blaziken,Linoone,Altaria).Emerald:kamia 200ara(rare candy cloning).
Εγώ έχω την εξάδα μου, της Diamond και το Garchomp μου είναι lv. 92 και μεγαλώνει χάρη στο πρωτάθλημα!!!
Στην platinum έχω ένα 100άρι μόνο, γιατί πολύ απλά βαριέμαι και υπάρχει και το wifi. Ένα infernape είναι που ανέβηκε ως τα 100 όσο το χρησιμοποιούσα για να εκπαιδεύω άλλα pokemon στο πρωτάθλημα. Τώρα κάθεται στο pc και θαυμάζω τα τεράστια stats του Toungue
Στις υπόλοιπες έχω αρκετά, αλλά από καλά εκπαιδευμένα μόνο ένα salamence, starmie και sceptile. Aπό εδώ και πέρα πάντως ό,τι κατοστάρι προκύψει θα είναι EVtrained κτλ
(03-09-2009 11:55 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Aπό εδώ και πέρα πάντως ό,τι κατοστάρι προκύψει θα είναι EVtrained κτλ

H' kanena Event(p.x.Arceus)/Shiny
43 και 3 EV Trained και απο δώ και πέρα μόνο EV trained!
Συμφωνω, εχω πολλα κατοσταρια αλλα μονο την ομαδα μου EV trained.
Εγω πρεπει να εχω 30 με 40,αλλα ουτε ενα EV trained...Οσα ειναι EV trained δεν εχουν φτασει ουτε 65 level...Confused
6 κατοσταρια , Palkia , Torttera , Rayquaza , Staraptor , Dewgong , Empoleon.

Και δεν ξέρω αν είναι evtrained......
(15-02-2007 12:53 AM)milton Wrote: [ -> ]100taria exo:ola ta 8rilika [ektos apo tria] gengar raichu [to piga prin 5 lepta]alakazam castform ditto flareon snorlax absol ke miltotic.apo 8rilika mou lipoun Mew Celebi Jirachi

Θα πω 3 πράγματα:
Έχω αρκετά +20 100αρια
Μη γράφεις φίλε με greeklish
Λες εχεις όλα τα θρυλικά εκτός από τρία(θρυλικά?)Γιατί το Raichu και Genghar δεν είναι! Wink
Μπερδευτικό το ποστ σου αν μπορείς να είσαι πιο λεπτομερές...
Kukloforhse to event gia to Oak's letter(platinum) kai to Shaymin einai ki olas Lv. 100 (3 wres).Epishs,new Lv. 100s=Milotic,Kingdra,shiny Gyarados,Latios(Ev trained).Roserade,Rampardos ×3(not ev trained).

YG: To "+ thank" diplasiasthke!
Το shaymin βαριέμαι φοβερά να το εκπαιδεύω(είναι κάπου στα 80 lv) αυτή τη στιγμή. Απορώ ποιος σκέφτηκε να του βάλει το seed flare στα 100lv. Τουλάχιστον σε sky forme μπορεί και νικάει σχεδόν όλο το πρωτάθλημα με τη μία, οπότε ανεβάζει lv σχετικά γρήγορα.
Εκατό γίνονται σε λίγο ένα salamence και ένα tyranitar, χωρίς συστηματική εκπαίδευση(όλα ev trained)

(06-10-2009 06:02 PM)Austriakos Wrote: [ -> ]
(15-02-2007 12:53 AM)milton Wrote: [ -> ]100taria exo:ola ta 8rilika [ektos apo tria] gengar raichu [to piga prin 5 lepta]alakazam castform ditto flareon snorlax absol ke miltotic.apo 8rilika mou lipoun Mew Celebi Jirachi

Λες εχεις όλα τα θρυλικά εκτός από τρία(θρυλικά?)Γιατί το Raichu και Genghar δεν είναι! Wink
Μπερδευτικό το ποστ σου αν μπορείς να είσαι πιο λεπτομερές...

Aυτό που προφανώς εννοεί ο milton είναι ότι εκτός από σχεδόν όλα τα θρυλικά, έχει και gengar-raichu(και όσα ακολουθούν) 100lv. Δε λέει πουθενά ότι το gengar και το raichu είναι θρυλικά Wink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's