Legendary Pokémon

Full Version: Ένα πρόβλημα που με απασχολεί
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Γεια σας,ειμαι καινούριος εδώ και δεν είμαι 100% σίγουρος αν κάνω ποστ στο σωστό board,οπότε πείτε το μου για να μην ξανακάνω λαθος.

Εδώ και 1 μήνα έχω ενα πρόβλημα που με απασχολεί.Σκέφτομαι πως θα ήταν ο κόσμος αν υπήρχαν τα πόκεμον και σκέφτομαι πόσο άδικη είναι η ζωή.Θέλω να το ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα μα δεν ξέρω πως.Μήπως κανένας σας μπορεί να μου δώσει μερικές συμβουλές?

Ευχαριστώ και παρακαλώ μην αρχίσετε να γελάτε όταν το δείτε.

Υ.Γ: Ωραίο το φόρουμ σας παιδιά,εύχομαι να γίνει το μεγαλύτερο πόκεμον community στον κόσμο Smile

Yours,
Nikolas.
Sigoura diaforetikos. Kala egw den xerw ti na pw, alla pisteuw oti oloi 8a eimastan xaroumenoi. Genika auta ;\
Αυτό που περνάς εσύ, το περνούσα εγώ πριν 2 χρόνια. Ευχόμουν να υπάρξουν κάποτε τα πόκεμον. Όμως, σήμερα το σκέφτομαι και γελάω. Πρέπει να ξεχωρίσουμε τί είναι πραγματικότητα και τί φαντασία Smile
Κοίτα ο κόσμος θα ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικός. Τα pokemon θα έκαναν σχεδόν όλες τις δουλείες και όλοι θα ασχολούνταν με μάχες πόκεμον αντι με αμάξια, αθλήματα κ.λ.π. Φαντάζεσαι να μας κυβερνούσε ο Arceus και τα υπόλοιπα θρυλικά και το μόνο που θα μας απασχολούσε θα ήταν πώς θα πιάσουμε ποκεμον και πώς θα τα εκπαιδεύσουμε. Με λίγα λόγια θα ήταν το anime όμως με πρωταγωνιστές εμάς. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τη ζωή έτσι όπως είναι. Για σκέψου, αν υπήρχαν ποκεμον πάλι δε θα είχες το ίδιο πρόβλημα λέγοντας "πώς θα ήταν η ζωή χωρίς τα ποκεμον?" Λοιπόν, σταμάτα να το σκέφτεσαι αυτό γτ δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Τα ποκεμον είναι βιντεοπαιχνίδια και αυτό θα είναι για "πάντα" και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζεις. Και τέλος θυμήσου οτι αν δεν υπήρχαν τα pokemon παιχνίδια δε θα είχες αυτό το πρόβλημα. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα, έστω και λίγο.

Υ.Γ Κι εγώ αυτό ελπίζω Toungue
Ash Wrote:Αυτό που περνάς εσύ, το περνούσα εγώ πριν 2 χρόνια. Ευχόμουν να υπάρξουν κάποτε τα πόκεμον. Όμως, σήμερα το σκέφτομαι και γελάω. Πρέπει να ξεχωρίσουμε τί είναι πραγματικότητα και τί φαντασία Smile

Τελικα δεν ειμαι ο μονος οοουυφ

Kalas Wrote:Κοίτα ο κόσμος θα ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικός. Τα pokemon θα έκαναν σχεδόν όλες τις δουλείες και όλοι θα ασχολούνταν με μάχες πόκεμον αντι με αμάξια, αθλήματα κ.λ.π. Φαντάζεσαι να μας κυβερνούσε ο Arceus και τα υπόλοιπα θρυλικά και το μόνο που θα μας απασχολούσε θα ήταν πώς θα πιάσουμε ποκεμον και πώς θα τα εκπαιδεύσουμε. Με λίγα λόγια θα ήταν το anime όμως με πρωταγωνιστές εμάς. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τη ζωή έτσι όπως είναι. Για σκέψου, αν υπήρχαν ποκεμον πάλι δε θα είχες το ίδιο πρόβλημα λέγοντας "πώς θα ήταν η ζωή χωρίς τα ποκεμον?" Λοιπόν, σταμάτα να το σκέφτεσαι αυτό γτ δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Τα ποκεμον είναι βιντεοπαιχνίδια και αυτό θα είναι για "πάντα" και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζεις. Και τέλος θυμήσου οτι αν δεν υπήρχαν τα pokemon παιχνίδια δε θα είχες αυτό το πρόβλημα. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα, έστω και λίγο.

Υ.Γ Κι εγώ αυτό ελπίζω Toungue

Ευχαριστώ,με βοήθησες αρκετά!
εμενα ειναι το μεγαλο μ παραπονο Toungue αλλα τι να κανουμε σε αφτη τιν παλιοζωη.... Toungue
8a htan teleios o kosmos etsi kai den 8a eixe kamia sxesh me ton diko mas alla nomizw oti oloi gnwrizoume oti auto den prokeite na ginei giati einai fantasia kai oxi pragmatikothta.ta pokemon einai ena poly kalo kai petuxhmeno paixnidi apla.
Αν υπηρχαν πραγματικα Pokemon εκτος απο τα θετικα θα υπηρχαν και πολλα αρνητικα οπως:Αγρια Tyranitar να καταστρεφουν πολεις και πολλους ανθρωπους να κινδυνευουν.Επισης στον πραγματικο κοσμο δεν υπαρχει Save και Load αν δεν καταφερεις κατι.Εκτος απο αυτο ομως, ειναι λιγο ασκοπο να σκεφτομαστε τι θα γινοταν αν.Παιζοντας Pokemon και χρησιμοποιωντας την φαντασια σου μπορεις να ζησεις καποιες ωραιες στιγμες οι οποιοες θα ειναι πραγματικες γιατι το τι ειναι πραγματικο και τι οχι στη ζωη σου καθοριζεται μονο απο σενα.Ετσι λοιπον, ζησε στη γη με τους κανονες της γης και στον κοσμο των Pokemon με τους κανονες αυτου του κοσμου...
simfwnw apoluta.BLUE swstos.
to provlhma pou me kaei twra einai oi pyrkagies sthn xwra mas...kaneis den mporei na valei metra...xathikan mexri twra 50 zwes...kai tha ayxhthoune...:[
DJIGA Wrote:to provlhma pou me kaei twra einai oi pyrkagies sthn xwra mas...kaneis den mporei na valei metra...xathikan mexri twra 50 zwes...kai tha ayxhthoune...:[

Ontos einai terastio problhma!Sad An uphrxan Pokemon 8a glutwnan polloi kai h pyrkagies 8a esbhnan amesa...Ta Pokemon omws einai apla VideoGames...
spam : κοιταχτε αν ολοι καναμε κατι ...πχ να καθαριζουμε δαση απο ξεροχορτα/πεσμενα κλαδια

να μπεναμε σε ομαδες εθελοντων κτλ. αμα δεν ιμουν σακατεμενος ακομι και τιν ωρα που ποσταρω στο thread εκει θα ιμουν.
oloi mas theloyme na vohthisoume...alla oloi exoume ena empodeio...opws egw tous goneis mou pou tous rwthsa an mporw na paw na vohthisw sthn Keratea kai sto Lagonhsh pou einai ta dyo e3wxhka mou...ekeinei mou apanthsan ws synithos...ax to paidi mas...ax tha kaeis...mhn eisai trelos...........................kai meta lene stis eideiseis oti oi katoikoi den vohthisan katholou...egw pantos lew opws kai to 84/100 tou plithismou mas oti oles tis fwties tis evalan empristes...olos o planhths exei mathei gia emas kai gia tis pyrkagies kai gia na mas voithisoun theloun opwsdhpote lefta!!!hmarton...epeiseis mas evalan prwtous stis eideiseis tis galias,italias,ispanias,tourkias,kyprou,portogalias kai allwn xwrwn tis eyrwphs...kathos kai se para polla site opws to yahoo...
amartia oi anthropoi,krima an eixame ta pokemon tora tha eixe svisei afth h fotia.Fantasteite ena Lugia na pernaei apo psyla xtypwntas me hydro bump
mono sta oneira...oloi theloume na yparxoun pokemon...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's