Legendary Pokémon

Full Version: Τι ειναι το EV training ;;;
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Χαιρετω ολα τα μερη του φορουμSmile

Το ονομα μου ειναι Στεφανος , ασχολουμε πολυ καιρο ( χρονια ) με τα παιχνιδια Pokemon , και εχω μια απορια:

Τι ειναι το IV training ; Πως μπορουμε να εκπαιδευσουμε ενα pokemon ετσι , και τι κερδος εχει;; Μπορειτε να μου εξηγησετε τι ακριβως ειναι αυτο;
Prwton kalwsir8es. Deuteron, IV training den uparxei. Esu mallon 8a ennoeis EV training. Ta pokemon genioudai me hidden stats, gi' auto xreisimopoiise to IV calculator. Ena pokemon borei na ehei 0 ews 31 IVs se ena stat kai boreis na kaneis mono 2 stats max. Epishs me tin bitamines kai ta power items alla kai me to pokerus, epitaxinetai h EV training.
Επισης, αυτοι οι οδηγοι θα σου φανουν πολυ χρησιμοι.Απο δω και περα, καλυτερα να κανεις τις ερωτησεις σου στο αντιστοιχο Thread και να μην ανοιγεις ενα για καθε ερωτηση.
Νομιζω πως κανω λαθος με τον IV calculator...Βαζω τα χαρακτηρηστικα αλλα μου τα βγαζει ολα πολυ αυξημενα....για παραδειγμα:

Gyarados 70 lv Adamant nature
hp 238
Attack 225
defence 142
Sp.Attack 108
Sp.defence 149
speed 141

Μετα μου δειχνει τα ακολουθα :

hp 31
atk 31
def 31
sp atk 31
sp.def 6
speed 31

Μηπως κανω κατι λαθος? Γιατι η συμβαινει αυτο ή εχω πολυ καλο gyarados.....
Αν ειναι το Hackαρισμενο Gyarados, δεν ειναι αφυσικο να εχει τοσο υψηλα IVs...
BLUE Wrote:Αν ειναι το Hackαρισμενο Gyarados, δεν ειναι αφυσικο να εχει τοσο υψηλα IVs...

nai alla den exei toso ipsila stats file mou....i thiliki dragonite mou exei poli kalitera stats....kai den einai hacked....
Απλα εχεις ξεχασει να βαλεις και τα EPs εκτος απο τα stats. Για να εχει φτασει 70 lvl εχει παρει σιγουρα καποια EPs που παρελειψες να βαλεις στο calculator.
Ninjomewtwo Wrote:Απλα εχεις ξεχασει να βαλεις και τα EPs εκτος απο τα stats. Για να εχει φτασει 70 lvl εχει παρει σιγουρα καποια EPs που παρελειψες να βαλεις στο calculator.

Pos tha bro posa EPs exei to pokemon?
Αμα δεν τα μετραγες ενα ενα την ωρα που εκπαιδευες το Pokémon, απλα δεν θα τα βρεις. Βεβαια, μπορεις να δωσεις στο Gyarados αυτα τα berries που βγαζουν ολα τα EPs και να αρχισεις την εκπαιδευση απο το μηδεν.
Αν σου πω οτι τα IV ειναι ninja θα καταλαβεις?
Ninjomewtwo ειναι το Hacked Gyarados που εποιασε στο 70.Δεν εχει Eps, γι αυτο και δεν σου φαινεται τοσο δυνατο οσο το Dragonite που το εχεις εκπαιδευσει.Ασε που το Dragonite ετσι κι αλλιως θα εχει σε καποια μεγαλυτερα stats αφου εχει και μεγαλυτερα Base Stats.Πρεπει πρωτα να εκπαιδευσεις το Gyarados για να ανεβουν τα Stats του.Επιμενω να σου λεω να διαβασεις τους οδηγους μας (εχω δωσει Link) για να καταλαβεις τα περισσοτερα απο αυτα που μας ρωτας.Το αν ειναι αρσενικο, θυλικο ή Shiny δεν εχει καμια επιδραση στα Stats.Το λεω αυτο επειδη τονισες το "i thiliki dagonite mou"
Vasika...den ta metraga ena - ena alla ksero poia Pokemon einai....ton evaza a ktipaei bidoof , starly kai shinx
heh, to bidoof auxanei hp, to starly speed kai to shinx attack Toungue
Παιδια επιμενω: Αν μιλαμε για το Shiny Gyarados το οποιο εποιασε Lvl 70 ΔΕΝ εχει αλλαξει Lvl οποτε τα ΙVs ειναι οντος 31
Oxi , to epiasa 32 lv......

Tespa , simera brika ena dratini 10 lv kai tou edosa proteins kai tetoia....

Thelo na mou eksigisete pos tha to kano EP trained....diavasa tous odigous alla akomi den katalaba....pos tha ksero se poio value prosthetei EP points to kathe pokemon??
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's