Legendary Pokémon

Full Version: Αυτο που λεμε γκαντεμια
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
haha.eleoss.kai c den pas pisw!alla auto h mallon auta pou epa8a egw tote dn ginontai.dn 8a ta 3exasw!
mirka Wrote:Ποπο...Αυτο που λεμε γκαντεμια..ειναι αυτο..lol.Εγω καποια στιγμη στην emerald -σημερα το μεσημερι δλδ-ειχα τελειωσει ολα τα pokemon του πρωταθλητη,και εμεινα απο ΡΡ!!!κανενα pokemon,κανενα ειδικο φαρμακο,ουτε μουρο,ουτε τιποτα!

lοl Toungue
αυτό μου είχε συμβεί και εμένα στη Ruby. Είχα μόνο groudon στο τέλος, και οι επιθέσεις του(που είχαν χαμηλά PP) είχαν τελειώσει.

EDIT: ontws dragar auta pou epathes esu den ginonte...
Σνιφ ...τελικα ομως κερδισα το πρωταθλημα περσι! (lol XD,it is 2008 now,30-12-07 is past XDXDX Big Grin)Γκαντεμια σημερα>μια χαζη ξαδερφη μου που δεν ηξερε απο pokemon πηγε και εκανε realsese ενα shiny picachu...SadΝα τη σκοτωνα,δεν μπορουσα...οποτε το δεχτηκα με μαυρη καρδια...
Egw brhka ena Shiny Eevee kai katala8os ekana ''run''
shiny eevee eh...Εγω ειχα βρει shiny picachu (to 2nd)και το σκοτωσα!
hmm, kati paromoio eixa pathei kai ego, eida ena shiny Gloom sto Safari zone tis ruby kai 3efuge
Μια φορά έκανα κλονοποίηση στην emerald και έχασα το Groudon και μια άλλη φορά ένα meowth. Από τότε δεν ξανάκανα.
molis ematha pos grafo diagonisma aurio kai den exo diabasei tpt.
gantemia..
γκαντεμια δν λες τπτ.Εγω γραφω Ιστορια,3 σελιδες απ΄εξω,και πριν λιγο τελειωσα το διαβασμα...

damned school...
καλη ορεξη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. γραφεις Ιστορια? χααχχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχ αφτο θα πει γκαντεμια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Μη γελάς καθόλου εγώ θα έμενα.
Τελικα εχω τυχη στην γκαντεμια! 10¨¨ με 2 τονους.Αλλα ειχα μια τρομαρα!4/16 μαθημα ελεος δλδ.
η πιο μεγαλη γκαντεμια σε video game (στην ζωή μου δεν μπορώ να ανακαλέσω καμιά τώρα γιατί δεν θυμάμαι και πολύ καλά), μου είχε συμβεί όταν έπαιζα Wi-Fi Mario Kart και ήμουν στον 3ο γύρο στο Rainbow Road, και ήμουν πρώτος λίγο πριν τον τερματισμό έχοντας αφήσει τον αντίπαλο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ πίσω...και πέφτω σε μπανάνα και γλυστράω έξω απο την πίστα,ύστερα μόλις με ξαναέγβαλε με χτύπσε μία κόκκινη...και αφού πλεον ήταν η απόσταση μικρή και εγώ ήμουν πίσω απο την γραμμή τερματισμού και εκείνος στην απότομη στροφή...ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΑΕΙ :@ :@ :@
EDIT:Μολις ακουσα για διαγωνισματα και 3 σελιδες και αυτα μην λετε βλακειες αυτα δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ, εμεις πριν τα Χριστουγεννα 7 διαγωνισματα σε 3 μερες -_-
Τετάρτη:ΚΠΑ,Αρχαια
Πεμπτη:Γλωσσα,Γαλλικα
Παρασκευη:Κειμενα,Φυσικη,Αγγλικα
o.o γκαντεμια ...εγω το επαθα με αυτην την ηλιθια την peach,και οπως ειπες,ενω εγω κερδιζα,με πετυχε μια κοκκινη...
Loipon de 8elw na sas to xalasw, alla edw pera, eipame, postarei enas mia atuxia tou, pou telika fainetai kwmikotragikh, alla meta de xreiazetai na apanthsoun ki alloi 10, "to epa8a ki egw" h alla paromoia, gt ftanoume se post off topic, h single line posts ta opoia ginontai spam. Edw den einai chatrrom, den xreiazetai na ginontai tetoiou eidous comments.
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's